Toimelias torstai

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
Bruce Willisika

Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja Bruce Willisika »

Alkuviikko meni hieman nuokkuessa, kun vanhan keho ei meinaa jaksaa edes perustoimintoja kuten usean päivän viinakuurista palautumista säällisessä ajassa. Tämä viikko siis vapaat koulusta ja tarkoituksena ollut kertailla vähän kaikkea, tänään vasta sain tehot kunnolla kaakkoon. Olisi voinut töitäkin vähän tehdä, mutta koska tiistaina kutsu niihin kävi keskellä yötä (klo. 07.30) ja heräsin vasta päivällisaikaan, niin oli liian hapokasta. Eilen ei hommiin kaipailtukaan ja toivottavasti ei tänäänkään, joten kokeilen heräillä ihmisten aikoihin ja laittaa opintosorvin laulamaan jo aamupäivän puolella. Noi työhommelit kun ikävästi verottaa mun tehokkaimpia opiskelutuntejani puolen yön molemmin puolin.
Mayah
Elämätön Kitisijä
Viestit: 365
Liittynyt: 01.09.2009 1:38
Paikkakunta: Hellsinki

Re: Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja Mayah »

Uni loppui kesken.

Aikani kuluksi kävin läpi vanhoja viestejäni ja... :facepalm:
Huhhuh. Rankkaa. Menen takaisin sänkyyn häpeämään.
Dumis

Re: Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja Dumis »

Nyt on fleda taas tumma, mutta duunissakaan kukaan ei huomauta siitä koska se ei ole äijjämäistä :D Kattoo vaan kuka "uskaltaa" ekana.
Tänään täytyy olla vähän tehokkaampi kuin eilen, ei mennyt kaikki ihan putkeen. Joten hommiin siis, hop.
AngryBird

Re: Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja AngryBird »

Toimeliaspa hyvinkin. Kuskataan nuorta herraa kolmeen eri paikkaan kahteen eri kaupunkiin. Sama huomenna. Ja jatkuu ensi viikon ma-ke.
Sairastaminen on tosi kannattavaa...
Ylermi Ylihankala
Kitisijä
Viestit: 14927
Liittynyt: 22.09.2008 13:03

Re: Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja Ylermi Ylihankala »

Mayah kirjoitti:Aikani kuluksi kävin läpi vanhoja viestejäni ja... :facepalm:
Huhhuh. Rankkaa. Menen takaisin sänkyyn häpeämään.
Pistä muutama esimerkki! Nauretaan yhdessä.
Mulla on se onni, että olen löytänyt itseni ja toivon muillekin ihmisille sitä. Että tällainen ihminen on tarkoitettu tänne, me ei olla sattumaa.
küllküll

Re: Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja küllküll »

AngryBird kirjoitti:Sairastaminen on tosi kannattavaa...
Just kun oksutauti saatiin häädettyä, snadilla on silmätulehdus + kamala räkätauti ja bulilla pissatulehdus. Paikallisella arvauskeksuksella on lisäksi viehättävä politiikka, jossa tänään ei voi varata huomiselle aikaa. Ei voi. EI! Ja jos täksi illaksi haluat, pitää soittaa klo 15 jälkeen. Ei ennen. EI!

Mitään muuta tekemistä työssäkäyvillä vanhemmilla ei olekaan kuin istua jonottamassa puhelimessa teidän "ajanvaraukseenne".

En pysty ymmärtämään mikä vittu tuossakin on ideana - ellei sitten lisätä yksityisten lääkäriasemien liikevaihtoa. Koska sinne nimittäin mennään mieluummin.

Tää päivä meneekin kivasti. Ajoin 100 km päähän vaihtamaan kytkintä. Vartin homma. Nyt kitisen ja odotan että serveri saa hommansa tehtyä jonka jälkeen loppuiltapäiväksi autoon. On vielä mainio autoiluilmakin :)
Avatar
Mirkku
Kitisijä
Viestit: 1286
Liittynyt: 20.08.2008 12:54

Re: Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja Mirkku »

Kuka on vienyt multa yöunet & työmotivaation? Ketuttaa, kun lupailivat ensi viikoksi (ja määräämättömäksi ajaksi?) kylmiä sadekelejä... just, kun saan uuden kulkupelin. :evil:
küllküll

Re: Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja küllküll »

exPertti kirjoitti:Jossakin pohdittiin, että tämä paljon ylistetty julkinen suomalainen terveydenhuoltojärjestelmä taitaa olla kreikan tasoa.
Järkeenkäypää.
Mehän se perkele maksetaankin! :evil:
Avatar
Riemumieli
Kitisijä
Viestit: 6023
Liittynyt: 20.08.2005 23:12
Paikkakunta: Vantaa

Re: Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja Riemumieli »

Tuli mieleen tämänpäiväisestä (vai mikä pvä tuleekaan) hääohjelmasta, että bodaus on oletetusta testosteronin kärystään huolimatta gay pridea parhaimmillaan. Öljytyt miehet esittelevät lihaksiaan pikkuspeedoissa ja rekkakuskilesbowannabet sulaneita rintojaan. Gay-ominaisuutta vielä lisää öljyjen miellyttävä tuoksu ja protskujuomien liiallisen nauttimisen aiheuttama hikeni haisee mansikoilta -efekti. Että ei sitten muuta kuin rautaa vääntämään ja lisäravinteita popsimaan-
Paras päivä ikinä.
Avatar
Bluntly
Kitisijä
Viestit: 23439
Liittynyt: 15.08.2005 8:41

Re: Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja Bluntly »

Riemumieli kirjoitti: protskujuomien liiallisen nauttimisen aiheuttama hikeni haisee mansikoilta -efekti.
No tuota en ole huomannutkaan, itseasiassa aivan toisinpäin. Ja kakkosestakin tuppaa pihalle ihan hemmetin pahoja pakokaasuja kun protskua vetää.
"Vetäkää käteen, minä maksan" Bluntismi 2006.
Avatar
Lolita
Kitisijä
Viestit: 8599
Liittynyt: 14.08.2005 18:46
Paikkakunta: Vantaa

Re: Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja Lolita »

Toimeliasta on ollut, tässä päivän plussat ja miinukset:

- Töitä on ihan vitusti
+ Muutin tuplasti isompaan huoneeseen
- Meitä tulee tähän huoneeseen entisen yhden sijasta kaksi henkilöä
+ Huonekaveri on mun bestis (mieheni ilmaisu, ei minun) ja loistotyyppi
“Outside of a dog a book is a man’s best friend, inside of a dog it’s too dark to read” - Groucho Marx
Dumis

Re: Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja Dumis »

Josko sitä jo tänään uskaltais salille jumppaamaan vaikkei olekaan vielä ihan 130% kunnossa. Pakko jotain duunailla, eilen jo vähän fillaroin.
Bruce Willisika

Re: Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja Bruce Willisika »

Ei tää nyt ihan niin toimeliaasti lähtenytkään liikkeelle kuin elokuvissa. Aamulla piippasi puhelin pariin otteeseen työkeikan merkiksi, mutten jaksanut nousta. Sitten soi kello klo. 11, mutten jaksanut nousta. Viimein vähän ennen kahta sain perseen ylös punkasta. Kyseessä ei todellakaan ole mikään masennus, väsyttää vaan vitusti koko ajan, jos pyrin sätkimään nukkumaan&hereille normirytmin vastaisesti. Olisi ollut paree idea olla koko viikko joko töissä tai pelkästään opiskella, nyt kun olen yrittänyt yhdistää molemmat viikonloppuisen kanuunan päälle, ovat molemmat enemmän tai vähemmän kusseet.

Sitten sorvailemaan.

EDIT: Odottelen ensi viikon alkua ja koulun jatkumista. Aamuluennoille herääminen ei tuota tuskia, mutta mistä tahansa muusta syystä tuottaa. Olen paljon tehokkaampi kouluaikoina.
Avatar
swirl
Kitisijä
Viestit: 2468
Liittynyt: 12.06.2007 10:14

Re: Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja swirl »

Tää päivä on ollut aikamoista vuoristorataa, vuorotellen itkettää ja naurattaa. En ole vielä tainnut ihan palautua lomalta. Lisäksi kuvittelin aamulla, että on perjantai vaikka en ollut ollut kuin yhden päivän töissä tällä viikolla. Ei oo heleppoa!
Avatar
nowaysis
Kitisijä
Viestit: 6126
Liittynyt: 26.05.2006 10:01
Paikkakunta: Bunnytown
Viesti:

Re: Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja nowaysis »

Bruce Willisika kirjoitti:ovat molemmat enemmän tai vähemmän kusseet.

Sitten sorvailemaan.

.
Jep, ja kelaa sitä, että jatkuvasti yhdistää työnteon ja opiskelun.. Se, että tekee pelkästään jompaa kumpaa, on moisen jälkeen lasten leikkiä! Eikä sulla ole edes jälkikasvua. Siks oonkin tehnyt huomion, ettei tätä helkkarin pyöritystä ja sen energiasyöppöyttä ymmärrä kuin toinen samassa tilanteessa oleva. Sä oot saanu nyt esimakua ;) Harrastukset ovat ihmisille, joilla on vapaa-aikaa ;)

Eiku, mulla menee paljon aikaa ns. turhaan säätämiseen, ja siihen, että AION aloittaa jotain, joten en voi tehdä muuta. Usein aie jää aikeeksi. Mutta so not. Eipä enää muunlaista elämää juuri muistakaan...
Prepare for the worstest.
Bruce Willisika

Re: Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja Bruce Willisika »

^No, mutkistaakseni omaa tilannettani otin juuri vastaan opepestin huomiseksi. Joo, koen oman tilanteeni helpohkoksi, kun olen pystynyt koko vuoden keskittymään vain ja ainoastaan tähän tärkeimpään, eli opiskeluun. Tai keskittymään ja keskittymään, en mä pysty täysillä keskittymään, jollei ole pakko, nyt on toisinaan liikaa aikaa jäädä haaveilemaan, mikä on peruskursseille toisaalta ihan hyvä. Aion kuitenkin syksyllä lyödä lisää painetta pyttyyn, jotta saan enemmän aikaiseksi eikä homma mene puolittain notkumiseksi. Jos olisin jättänyt Taikkulareissut väliin, nyt ei tarvitsisi miettiä rahatilannetta eikä miettiä saati tehdä töitä. Tai varmaankin tarvitsisi, olisin mä nekin rahat jonnekin saanut syydettyä!

Tiedän lähipiiristä yhden naistapauksen, joka käy koulua hoitaen samalla yksin muutaman vuoden ikäistä esikoistaan ja viime syksynä syntynyttä nyyttiään. Eipä käy katteeks, tyyppi ei kuulemma paljoa ehdi nukkumaan. Eli rankimmillaankin mun vuoden rypistykseni on kuitenkin ollut aika helppoa kauraa.
Avatar
nowaysis
Kitisijä
Viestit: 6126
Liittynyt: 26.05.2006 10:01
Paikkakunta: Bunnytown
Viesti:

Re: Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja nowaysis »

Näin, ahkeruus on ilomme. Itsehän otin vielä satunnaista kakkospestiä lapsettomiin viikonloppuihin(koska saan siellä sylitellä vauveleita) ja kesälle. Rahantuloa ei voi estää(right) mutta eipä sitä ehdi käyttämäänkään ;)

Ensi syksy menee sitten tiukemmin opintojen parissa. Eväsivät siat(et sinä) juuri hakemani joo-oikeuden himoitsemaani mestaan, joten suunnitelmat B ja C käyttöön, prkl. Sori, perhe ja opintojutut omiin osioihinsa :!:
Prepare for the worstest.
Avatar
Pulkannaru
Kitisijä
Viestit: 4952
Liittynyt: 28.07.2008 22:31
Paikkakunta: Jäässä

Re: Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja Pulkannaru »

Puutarhasuunnittelija nro1 kävi.
Sanoi, notta liian vaativa piha ja liian hyvä talo, ettei siis taidot riitä. Just ton mä halusinkin kuulla, not.
Lupasi kyllä laittaa jonkun taitavamman (ja varmaan kalliimman) tiedot meilillä.
Sonni, porsas sekä apina.
-
Rauno Räsänen:
Olen perehtynyt melkein kaikkiin asioihin ja ymmärrän niitä, jos vain haluan. Ainoastaan omat tekoni, tunteeni ja naisen logiikka ovat jääneet minulle mysteereiksi.
Bruce Willisika

Re: Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja Bruce Willisika »

Sain hetkellisen energianpuuskan ja mitä menin tekemään: tuhlasin sen imuroidakseni paskaisen kämppäni. Vittu mikä urmas.

Nyt pitäisi etsiä töitä. Täytyisi keksiä jokin kiva pikku kesäpuuha keskimääräistä huonommalle IT-ingenjöörille mutta keskimääräistä paremmalle Kauppat-joujoulle. Paskahommiin kompetenssia löytyy liikaa mutta oikeisiin töihin liian vähän. Ehdotuksia välimallin touhustelusta?
Avatar
elco
Kitisijä
Viestit: 6253
Liittynyt: 17.02.2011 13:04

Re: Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja elco »

Bruce Willisika kirjoitti:Ehdotuksia välimallin touhustelusta?
Mee kesäpojaksi poikuuden farmille ja/tai ala tekemään pornoa.
So Hard

Re: Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja So Hard »

Bruce Willisika kirjoitti:Sain hetkellisen energianpuuskan ja mitä menin tekemään: tuhlasin sen imuroidakseni paskaisen kämppäni. Vittu mikä urmas.

Nyt pitäisi etsiä töitä. Täytyisi keksiä jokin kiva pikku kesäpuuha keskimääräistä huonommalle IT-ingenjöörille mutta keskimääräistä paremmalle Kauppat-joujoulle. Paskahommiin kompetenssia löytyy liikaa mutta oikeisiin töihin liian vähän. Ehdotuksia välimallin touhustelusta?
Backofficehommat jossain rahoitusalan firmassa. Ei kysyvä tieltä eksy.
Bruce Willisika

Re: Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja Bruce Willisika »

So Hard kirjoitti:
Backofficehommat jossain rahoitusalan firmassa. Ei kysyvä tieltä eksy.
Laitoin ~kaikkiin noihin hakemukset jo helmikuussa, tänään tuli eka hylsy ja osa mestoista ei vaivaudu niistä edes ilmoittamaan. Ekan vuoden opiskelijat eivät ole muutenkaan kovin haluttua kauraa oikeisiin hommiin, tätä näkemystä vahvistaa alumnien puheet ja myös työpaikkailmoitusten selailu. Harjoittelupaikkoja löytyy valmistumassa oleville, mutta varsinaiset kesäduunit on kiven alla. Jatkan selailua.
Avatar
Lolita
Kitisijä
Viestit: 8599
Liittynyt: 14.08.2005 18:46
Paikkakunta: Vantaa

Re: Toimelias torstai

Viesti Kirjoittaja Lolita »

So Hard kirjoitti:Backofficehommat jossain rahoitusalan firmassa. Ei kysyvä tieltä eksy.
Pohjolassa oli ainakin viime viikolla hyvä homma auki :roll:
“Outside of a dog a book is a man’s best friend, inside of a dog it’s too dark to read” - Groucho Marx
Vastaa Viestiin