Mikä soi nyt..?

Topicit, joihin vastataan hölynpölyllä.
Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 9259
Liittynyt: 04.11.2007 2:11
Paikkakunta: Aergistal

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja Gat »

Kylläpä tuli typoja edelliseeni. Ei edelleenkään voi johtua promilleistani, vaan kaksisormijärjestelmästäni ja että tarvitsen lukulasit. Tukkaväriin en vielä suostu, se olisi homoa.
Haemaeraemies kirjoitti:Turha sun kans on tuhlata internettiä, oot päättänyt että kaikki mitä et tajua on paskaa ja muut on väärässä, koska ennen kaikki oli parempaa.

Jos menneessä eläminen helpottaa sun tuskaa ( ja rajoittaa karhunkaatamisen tarvettasi), niin anna mennä. Mutta muuten tuo on vain sääliä herättävää menneen kaipailua, johon sortuu yleensä ihmiset, jotka ei ole suoritukseensa tyytyväisiä. Nostalgiaa tuo ei ole, vaikka kovasti koitat sen naamioida siihen leiriin.
Oikein tyypillinen vastine minulle asiassa kuin asiassa. Oli sitten vaikka muinaiset ihmettelyni selainten huononemisesta että vanhoja tekniikoita karsitaan, appletteja ei juurikaan tueta ja frametkin ovat unohtuneet. Tai miten pysyvä musiikin tai kuvan kotinauhoittaminen on vain hankaloitunut. Tai miten emulella löytää paremmin vanhaa, torrenteilla paljon vaikeammin ja enimmäkseen pelkkää nykymenoa jota voisi ostaakin. Niin vanhan haikailua juuuu...

Nyt sama teiltä musiikissa ja musiikin jakelussa. Voi tiivistää: "Nyt eletään 2010-lukua eikä 80-lukua, vanhus!"
Ette tekään voi niin tyhmiä olla että luulette tuon olevan mikään perustelu. Tai hetki... voittehan te olla niin tyhmiä.-

Biisien lyriikoista lisään vielä edelliseeni, että totta kai instrumentaalilla on pysyvä paikka jo klassisessa ja kansanmusiikissa.. mutta nyt kun ihmiset ovat lakanneet lukemasta runoutta, se onkin siirtynyt pop/rock-lyriikoihin. Kun sekin katoaa, on vain proosa, ei enää surrealistista, monimerkityksellistä runoilmaisua ollenkaan. Mutta sehän on niiiin vanhanaikaista! Piippipiipkilikali-ääniä, ihanaa.

Vittu, silloin kun kuuluin siihen ainoaan oikeaan nuorisosukupolveen, ihmisiä oli diinarit, punkkarit ja hämyt. Kaikki halveksivat diszohileitä. Ei millään uskoisi, että maailma on niin huonontunut, että jopa 70-luvun discohileiden paska on suhteessa parempaa ja on vielä degeneroitunut teknoilijoiden haltioitumiseen pelkistä piipityksistä ja efekteistä.

Musiikkivideoista vielä, että oli 80-luvullakin vaikka mitä tuntemattomien indiebändien halpisvideoita, ja toisin kuin nykyään, niitä jopa näytettiin kaupallisuudesta piittaamatta isoilla musiikkikanavilla. Ne erotti siitä, että taustana oli tyypillisesti jollain projektorilla heijastettu "psykedeelinen" lavalamppukuva :D

Sinäkin kai tulit jostain Lapin lestadiolaisjunttien parista, ja sitten etelään muutettuasi vaihdoit sen heti urbaanin trendikkääseen teknoon, designhuumeisiin ja graffiteihin. Pistää miettimään, onko sinua itseäsi ollenkaan olemassa. No mitä välii, sinähän osaat jonglöörata ja saat pillua.
Vagabondo kirjoitti: Kukaan ei kai ole kiistänyt Voiceen kohdistamaasi kritiikkiä ja, ainakin minusta, olet sen suhteen oikeassa.

Kaapelikanavat ei suinkaan olleet ilmaisia 80-luvulla. Maksu kiersi vain taloyhtiön kautta vastikkeeseen. Ainakin meilläpäin. Helsingistä tai varkaudesta en tiedä. .
Varkaudessa tosiaan taisi näkyä musiikkikanavat lähes ensimmäisenä Euroopassa :D Eikä ainakaan meidän vuokratiketissä ollut kaapelikanavia eritelty, vaikka luultavasti vuokraan pikkusen vaikuttivatkin. Helsingissä taas asuin Hoasin solussa, ja siellä näkyi kaapelikanavat automaagisesti.

Mutta joo, sikäli minäkin olen elitistinen että unohdan ettei kaapelia kaikilla ollut. Ei kaikissa lähiöissäkään saati landelandella. Maalaistaloissakin näkyi satelliittilautasia, mutta sellainen tietysti maksoi ja piti erikseen hankkia.

Muuten digiteevee on mielestäni parannus antennitalouksien kanavissa, mutta itse asiassa usein huononnonus kaapelitalouksien ilmaisvalikoimissa. Varkaudessakin digin mukana putosi pois musiikki- ja urheilukanavia, ja tilalle Jeesuskanava. No on maksukottimahdollisuus, mutta jo analogisen kaapeliteeveen aikaan sai maksukanavia.
Vagabondo kirjoitti: Tietoa on nykyään paljon helpommin saatavilla kuin 80-luvulla. Luulisi noinkin aktiivisesti netissä roikkuvan ihmisen osaavan käyttää hakukoneita, joilla löytää informaatiota musiikista. Esim tällänen saitti tuli tänään vastaan. En ole vielä ehtinyt tutkimaan mitä kaikkea se pitää sisällään. Turha syyttää muita siitä ettet pysy ajan tasalla. Ei sitä informaatiota mitenkään tarkoituksella sulta piiloteta, eikä toisaalta ole mikään pakko etsiä uutta musiikkia.

Itse olen tänään lueskellut brazilialaisesta musiikista, checkaillu listaa hyvistä levyistä ja kuunnellu kappaleita youtubesta.
No helevetin taatta, minä jos kuka olen innoissani internetin tiedonhakumahdollisuudesta ja netin mahdollistamasta helposta kommunikaatiosta vaikka maapallon toiselle puolen. Waretuksestakin, vaikka se kuulemma on nyt laitonta. Ei sellaista ennen ollut.

Youtubeista että hyvä systeemi, joskin kuvanlaatu on usein VHS.ääkin huonompaa.

Muuten mitä sanot, vain vahvistaa urputustani. En käsitä, miksi esität tuon kuin vastalauseena jutuilleni.

Joo, sinä siis löysit brasilialaista musiikkia ensin etsittyäsi pari sen genren sivustoa. Joo joo, on hienoa, että nuo ovat nykyään helposti löydettävissä.

Koko ajan muiltakin olkiukkoja siitä mitä tarkoitan ja muka kaipailen. Kuitenkin sinunkin esimerkkisi valossa pointtini on ollut se, että ainakin minä löysin ja tykästyin itselleni tuntemattomiin musiikkigenreihin vain niin, että niitä oli suuri kirjo vaivattomasti esillä ilmaisilla musiikkikanavilla. Jotka ovat nyt kadonneet tai huonontumistaan huonontuneet juuri tuolta monipuolisuudeltaan. Juujuu, netin kautta saa ja löytää paremmin kuin ennen, se on oikein hyvä, mutta pointti että niitä pitää ensin itse etsiä. Miten niitä hoksaa etsiä, jos ei ole kuullutkaan? Siis huononnus juuri siihen 70-luvun tilanteeseen, että riippuu siitä mitä kaverit tai niiden isoveljet suosittelevat tai mitä Suosikissa tai Soundissa lukee. Eikä niin, että niitä itse näkisi suoraan ja niin itse hoksaisi uusia tyylejä.

Hyvää on netin tarjoama saatavuus, huonoa taas että tiedotus niistä on ihan sattuman ja kontaktien varassa.

Eikö voisi olla molemmat? Netin tarjoama kirjo ja saatavuus JA yleistiedotusmedia, josta uutta hoksaa siitä etukäteen tietämättäkään ja erikseen etsimättä?

Ihan henkilökohtaisesti minä ennen sain tietoa kaikista genreistä ja uutuuksista, nyt en saa koska ne mediat ovat kadonneet. Jos on vanhan haikailua sanoa että tuo on huononnus, niin olkoon sitten. Mutta aivan faktisesti minun saamani anti on supistunut, ja edelllyttäisi juttujen jo ennakolta tuntemista ja etsimistä. 80-luvun musiikkikanavien aikaan taas ei. Tuo on ihan kiistämätöntä, joten älkää ketkuilko ja taas selostako millä konstein ja vaivoin nykyään löytää.. muka edistyksenä.

Ja vielä sekin, että vaikka jollain kilikaliteknotrancella olisi miljoonia kannattajia netissä, on turha kuvitella että siitä todella on suuri yleistietämys tai ajallinen kestävyys kansan keskuudessa. Luenhan minäkin Nasan foorumia, hyvä että sellainen on eikä vain mitä paikallisen kirjaston käsikirjoista löytyy.. mutta en silti kuvittele että vaikka sadattuhannet ihmiset ympäri maailmaa seuraavat sitä, koskaan livenä tapaisin tavallisen kansan ihmistä jota edes pätkääkään kiinnostaisi uudet Heavy Lift-kantorakettisuunnitelmat. Tai haltioituisivat Gemini-lentojen historiasta. :D

Ne kaikki nettiyhteisöt, isoimmatkin, ovat kaikki hikisiä mustanaamiokerhoja.

Toistan itseäni, on parempi lopettaa tähän minun osaltani. Ette te kuitenkaan tajua ja tahallanne ymmärrätte väärin.
aimohaiku
Kitinäaddikti
Viestit: 88
Liittynyt: 18.05.2011 20:36

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja aimohaiku »



:h: :h: :h:
aimohaiku
Kitinäaddikti
Viestit: 88
Liittynyt: 18.05.2011 20:36

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja aimohaiku »

aimohaiku
Kitinäaddikti
Viestit: 88
Liittynyt: 18.05.2011 20:36

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja aimohaiku »



Moi mustahuulet!
Avatar
Haemaeraemies
Kitisijä
Viestit: 3886
Liittynyt: 14.08.2005 18:34

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja Haemaeraemies »

Gat kirjoitti:
Sinäkin kai tulit jostain Lapin lestadiolaisjunttien parista, ja sitten etelään muutettuasi vaihdoit sen heti urbaanin trendikkääseen teknoon, designhuumeisiin ja graffiteihin. Pistää miettimään, onko sinua itseäsi ollenkaan olemassa. No mitä välii, sinähän osaat jonglöörata ja saat pillua.
.
Krhm, pidin kyllä elektronisesta musiikista ja graffiteista jo lapissa asuessani. Jonglööraukseen pätee sama kuin pilluun: Se hoituu jos sitä haluaa niin että jaksaa panostaa vähän.

Sinun kohdalla alan epäilemään, että sinä et tahdo edes pillua, koska se veisi ainoan pakokeinosi ja selityksesi miksi maailma on paska, kukaan ei tajua mitään, ja sinä olet väärinymmärretty nero.

Kaikesta huolimatta toivon, että löydät joskus rauhan uusien asioiden keskellä täällä tulevaisuudessa, ja opit ehkä jopa nauttimaan niistä, sen sijaan että pelkäät ja toivot takaisin eilistä joka ei koskaan palaa.
Good human, but sometimes if needed, a bad citizen.
Avatar
Dumiz
Kitisijä
Viestit: 2248
Liittynyt: 04.07.2011 9:44

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja Dumiz »

Ruokalan kalapuikko Pena
Avatar
Vagabondo
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 9392
Liittynyt: 23.09.2010 9:38

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja Vagabondo »

Gat kirjoitti: Eikö voisi olla molemmat? Netin tarjoama kirjo ja saatavuus JA yleistiedotusmedia, josta uutta hoksaa siitä etukäteen tietämättäkään ja erikseen etsimättä?
Vain jos haikailemasi musiikkikanava ylläpidetään verovaroin (mikä olisi ihmeellistä verovarojen hassausta IMHO). Muuten ei. Haikailemasi 80-luvun kanavat poistuivat/muuttivat ohjelmatarjontaansa kannattamattomana. Kaupallisempana MTV pärjäsi pitkään musiikkivideoilla, mutta on kokoajan siirtänyt tarjontaansa enemmän realityn ja sarjojen puolelle netin videotarjonnan lisääntyessä. Voice nyt sinnittelee, mutta mulle on jäänyt mielikuva, että sieltä tulee paljon juontamatonta videovirtaa kustannussyistä. En tiedä varmasti, kun en kuuntele. Nettitarjonta vie markkinoita televisiolta, koska katsoja voi itse valita videot ja kellonajat.

Mitä tulee viestin ymmärtämiseen, niin sun kanta tuntuu olevan; Koska 80-luvulla kaapelitelevision musiikkitarjonta oli monipuolisempaa kuin nykyään, niin nykyinen tarjonta on vaikeammin tavoitettavaa ja uutta musiikkia on vaikeampi löytyy tai sen etsimiseen joutuu näkemään enemmän vaivaa.

Vastapuoli tuntuu väittävän; Vaikka television tarjonta on heikentynyt, niin parantuneen radiotarjonnan, musiikkimedian ja internetin suomien mahdollisuuksien myötä nykyään on tarjontaa huomattavasti enemmän ja uutta musiikkia on paljon helpompi etsiä.

Menikö oikein? Makukysymyshän tämä tietenkin on. Itselleni telkkarin merkitys on ollut hyvin rajallinen ja pidän sen tarjontaa edelleenkin rajoittuneena, joten koen nykytilanteen paljon paremmaksi. Sulla painopisteet on selvästi olleet toisinpäin. Valitettavasti tunnut olevan vähemmistössä, joten aika kultainen ei enää palaa ja vaihtoehdoiksesi jää joko sopeutua tai jumahtaa muistelemaan menneitä.

Niin, olihan siinä vielä niiden levykauppojen poistuminen. No, ennen käytiin Tukholmassa selaamassa levyjä, kun Suomen valikoimat oli niin rajoittuneet. Nyt löytyy kotimaisia palveluntarjoajia, jotka haalivat harvinaisuudet puolestasi maailmalta, jos kotimaan nettikaupoista ei löydy.
Yet ah! why should they know their fate? Since sorrow never comes too late, And happiness too swiftly flies. Thought would destroy their paradise.
No more; where ignorance is bliss, 'Tis folly to be wise.
Avatar
huima
Kitisijä
Viestit: 4217
Liittynyt: 17.04.2007 11:39

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja huima »

^Jeh.

Oli ennen vanhaan ehkä helpompaa elämä sillä tavalla, että tiesin ne levykaupat ja myyjät, jotka osasivat suositella ja antaa tiskin alta shittiä, mitä kenellä muulla ei vielä ollut - tai muut eivät olisi osanneet arvostaa. I was teh shit, koska minulla oli kontaktit ja tyypit tiesivät, että osaan arvostaa hyvää kamaa.

Nykyaikana hyvin verkostoituneet kaverit toimivat paremmin loistavien juttujen levittäjinä. Hämikseltä ja Manalalta saa loistavia pointtereita kilikalimusiikissa, yksi Sveitsiläinen kaveri tutustutti vuosia sitten Dubsteppiin -- kun en osannut vielä edes kunnolla arvostaa sitä -- ja ko. kaverin faijan kanssa taas fiilistellään hyvää jatsia, koska hän on ystävä erittäin taitavien muusikoiden kanssa. Dumis, Bluntly ja 1108 taas antavat hyviä pointtereita metallin eri genrejen sisällä - ja jos tarvitsee tietää miten hevimusiikissa kehitys kulminoitui 80-luvulla, on elco aina yhden viestin päässä.

Eli kyllä se nykyaika on sittenkin parempi.
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

huima kirjoitti:^Jeh.

Oli ennen vanhaan ehkä helpompaa elämä sillä tavalla, että tiesin ne levykaupat ja myyjät, jotka osasivat suositella ja antaa tiskin alta shittiä, mitä kenellä muulla ei vielä ollut - tai muut eivät olisi osanneet arvostaa. I was teh shit, koska minulla oli kontaktit ja tyypit tiesivät, että osaan arvostaa hyvää kamaa.
.
Asianajajanasi suosittelen, että et kerro enempää.
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
Dumiz
Kitisijä
Viestit: 2248
Liittynyt: 04.07.2011 9:44

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja Dumiz »

huima kirjoitti:Dumis, Bluntly ja 1108 taas antavat hyviä pointtereita metallin eri genrejen sisällä
Tämä kyllä tappaa talossa ja puutarhassa;

Pari kuukautta sitten kuuntelin tätä biisiä ihan jatkuvalla power-soitolla ja nytten "löysin" uudestaan. Ei voi mitään, tää on vaan aivan parasta <3
Tuskassa vetävät pääesiintyjänä eli vikana bändinä sunnuntaina ja maanantaina töihin <3
Ruokalan kalapuikko Pena
Avatar
Dumiz
Kitisijä
Viestit: 2248
Liittynyt: 04.07.2011 9:44

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja Dumiz »

Miksi tää Amorphiksen "uudelleen lämmitetyt hitit vol. 2010" kuulostaa niin perkeleen hyvältä?
Kuva
Reilu viikko niin sit taas tuskassa 8)
Ruokalan kalapuikko Pena
Avatar
Dumiz
Kitisijä
Viestit: 2248
Liittynyt: 04.07.2011 9:44

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja Dumiz »

Sitten vähän kikkelihevii tylsään työpäivään:
Ruokalan kalapuikko Pena
Avatar
Dumiz
Kitisijä
Viestit: 2248
Liittynyt: 04.07.2011 9:44

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja Dumiz »

Ruokalan kalapuikko Pena
Avatar
Haemaeraemies
Kitisijä
Viestit: 3886
Liittynyt: 14.08.2005 18:34

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja Haemaeraemies »

Skrillex & bad coffee.. Siitä on Hämiksen aamu tehty..

Good human, but sometimes if needed, a bad citizen.
Avatar
Haemaeraemies
Kitisijä
Viestit: 3886
Liittynyt: 14.08.2005 18:34

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja Haemaeraemies »



Skrillex & Korn.. Aika väkevä!!
Good human, but sometimes if needed, a bad citizen.
Avatar
Haemaeraemies
Kitisijä
Viestit: 3886
Liittynyt: 14.08.2005 18:34

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja Haemaeraemies »

exPertti kirjoitti:
Haemaeraemies kirjoitti:Skrillex & Korn.. Aika väkevä!!
Saako sanoa, että en ole koskaan kuullutkaan mistään Skrillexistä?
Se ei yllätä, mies on ns tuore nimi, mutta todella kovassa nosteessa nyt viimeisin 6kk. Lauloi aiemmin post-hardcore bändissä From First To Last, mutta sittemmin päätyi DeadMau5:n talliin tuottamaan pirun hyvää elektronista tanssimusiikkia.

Tykkää remiksailla ja tehdä yhteistyötä, remiksejä laittelee nettiin ilmaiseksi jakoon..

Remiksannu huvikseen mm Lady Gagaa:



:D :D :D
Good human, but sometimes if needed, a bad citizen.
Avatar
Haemaeraemies
Kitisijä
Viestit: 3886
Liittynyt: 14.08.2005 18:34

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja Haemaeraemies »

exPertti kirjoitti:Kaveri on kyllä ekstaasinsa napsinut.
Anteeksi, mutta mistä näin päättelit?
Good human, but sometimes if needed, a bad citizen.
Avatar
Haemaeraemies
Kitisijä
Viestit: 3886
Liittynyt: 14.08.2005 18:34

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja Haemaeraemies »

exPertti kirjoitti:
Haemaeraemies kirjoitti:
exPertti kirjoitti:Kaveri on kyllä ekstaasinsa napsinut.
Anteeksi, mutta mistä näin päättelit?
Tuollaista on jotenkin vaikea kuunnella selvinpäin, mutta takuulla menisi illalla enemmän kuin hyvin.
Ok, mietin että puhuit tuottamisesta tai muusta. Itsehän en tarvi humehia musiikista nauttiakseni, mutta kyllähän tollanen toimii vielä paremin pienillä mausteilla.

Vielä yks Skrillex ja sitten jotain muuta..

Good human, but sometimes if needed, a bad citizen.
Avatar
Vagabondo
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 9392
Liittynyt: 23.09.2010 9:38

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja Vagabondo »

Yet ah! why should they know their fate? Since sorrow never comes too late, And happiness too swiftly flies. Thought would destroy their paradise.
No more; where ignorance is bliss, 'Tis folly to be wise.
Avatar
Dumiz
Kitisijä
Viestit: 2248
Liittynyt: 04.07.2011 9:44

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja Dumiz »

^
Ruokalan kalapuikko Pena
Avatar
Haemaeraemies
Kitisijä
Viestit: 3886
Liittynyt: 14.08.2005 18:34

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja Haemaeraemies »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P1h0Z-QL ... re=feedlik[/youtube]

OIJOI! Hyvää junkkaa, ja sitten viel puskasta electro-breakz tiputus <3 Tää toimii!
Good human, but sometimes if needed, a bad citizen.
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
Riemumieli
Kitisijä
Viestit: 6023
Liittynyt: 20.08.2005 23:12
Paikkakunta: Vantaa

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja Riemumieli »

Jotenkin tuo huumehouruinen kappale tuo aggressiot pintaan. Miksi valkoisen miehen pitää hoilata jamaikalaista pilvimusiikkia?
Paras päivä ikinä.
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

Riemumieli kirjoitti:Jotenkin tuo huumehouruinen kappale tuo aggressiot pintaan. Miksi valkoisen miehen pitää hoilata jamaikalaista pilvimusiikkia?
No jos jamakailaset puolestaan haluavat soittaa death metallia, niin en minä ole sitä heiltä kieltämässä.

Tuossa biisissä ei mun mielestäni sanota huumeista mitään.
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
Haemaeraemies
Kitisijä
Viestit: 3886
Liittynyt: 14.08.2005 18:34

Re: Mikä soi nyt..?

Viesti Kirjoittaja Haemaeraemies »

Riemumieli kirjoitti:Jotenkin tuo huumehouruinen kappale tuo aggressiot pintaan. Miksi valkoisen miehen pitää hoilata jamaikalaista pilvimusiikkia?
Miks suomalaisen pitää laulaa tangoa, sehän on Argentiinalaisten hommaa?

Miksi suomalaisen pitää soittaa metallia, ei se ole suomalaista?

Miksi suomalaisten on pitänyt kopioida rock & roll, blues ja muita tyylejä kaikilta muilta?

Musiikkimaailma ois aika ankeaa, jos kaikki saisivat tehdä ns. omaan maansa juttua. Suomessa soitettaisiin kannelta ja veisattaisiin kalevala-hengessä runomittaisia värssyjä, jos tuo asenne olisi lakiin kirjattu.
Good human, but sometimes if needed, a bad citizen.
Vastaa Viestiin