Kesän eroottisin henkilö

Eroottiset systeemit, kuten dildopyllyheterous
jouden-za
Kitinän uhri
Viestit: 858
Liittynyt: 07.11.2005 16:29

Kesän eroottisin henkilö

Viesti Kirjoittaja jouden-za »

Olin Mikkelin torilla ryystämässä poikien kanssa kaffetta ja meinas mennä lörtsykin väärään kulkkuun, kun katsoin seuraavasti:

Torilla kävellä tepasteli aito savolainen kylähullu, kiimainen katse harhaillen pitkin toria. Siitä viimeistään tunnistin tai luulin tunnistaneeni Varkauden oman lahjan homouden tai jonkun muun sellaisen maailmalle.

Eli kyseessä oli ilmiselvä Gattaga, tuo Poikuus 41 kaikkien inhojen isä ja äiti seksiin. Olin juuri heilauttamassa kättä ja huutamassa että runkkari, Varkauden oma runkkari ja Lahden pimpsuliinin ostaja, tuo ostaja joka laittoi siemenperuna-rahat huoran persiiseen perkele ja eikä tainnut muuten edes spermiliinius lentää haloo.

Noh piti kuitenkin eka poikain silmät peittää ja sanoo että nyt ihan mykkäliittoa peliin ja isuliini hoitaa hommat, ei poitsua siis hupsis huomaa 130 % heteroluokan nussija.

No juu siis, en kerinny vielä huutaa mittään eikä muutakaan kun rupesin kattoo että onko sittenkään. Ajattelin että ei voi kahta yhtä vetävän näköstä hompsukkabiihetero89%mikälie aina puutteessa elävää roipejooseppia olla, joten vähän suumailin vielä uuremman kerran.

Ja luulen kuiteskin ettei ollut tuo itse pornokuninkas ja siksi en huudellu mittään. Näkikö kukaan mitään näin eroottista henkilöä tänä kesänä kenties?

Tai kuka oli sellattinen henkilö, voi olla sellattinen jolle annoit itsesi kokonaan käytettäväksi tai jottain sellasta junou pox?
Ollaan vaan ja nautitaan