PetriFB: Maailmanmeno

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 9259
Liittynyt: 04.11.2007 2:11
Paikkakunta: Aergistal

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Gat »

MiiX kirjoitti:
Gat kirjoitti:Jep, kun kerran Petri on kertonut sinulle Totuuden, sinä aivan vapaaehtoisesti nyt valitset Kadotuksen. Oma syysi.
Hienointa kristinuskossa on, että ihmiset jotka ei koskaan ole kuullut Jeesuksesta, valitsee kadotuksen automaattisesti. Mutta Petrin mukaanhan se on paholaisen syytä, muistaakseni tuota pointtia se käytti joskus aiemmin. Mutta kuka tuomitsee ihmiset helvettiin Raamatun mukaan? Kaikki varmaan tietää vastauksen.
No katsos kun Jumala on niin pyhä, ettei kestä pahaa ja syntisiä Taivaassa. Heidän oma syynsä.

Ihan virallisesti kai tosiaan niin, että kaikki jotka eivät nykyään tai menneisyydessä ole kuolleet "niinä oikeina" kristittyinä tai ennen Jeesusta oikeaoppisina juutalaisina joutuvat Helvettiin. (nykyjuutalaiset myös, jos eivät käänny kristityiksi) Aika paljon väkeä!

Monet Petrin tyyliset hardcore-hihhulit näkemäni mukaan käsittelevät ongelmaa suunnilleen seuraavalla "lievennyksellä":

Ennen kristinuskoa eläneet ihmiset tai ne jotka eivät ole nykyään kristinuskosta (mikä nyt kellekin on "oikeaa kristinuskoa") kuulleetkaan tuomitaan "sydämensä tekojen mukaan". Kelpo äärihihhuleilla tuo tarkoittaa joskus, että heidän tulisi vaistomaisesti olla noudattaneet Mooseksen Lakia, joka oli voimassa Jeesukseen asti. . (Mikä tietenkin on ihmistekoista lainsäädäntöä, koska sitä Jumalaakaan ei ole ainakaan ihan sellaisena olemassa. Ne tekstit kun on jäljitetty ihmisten perinteeksi.)

Sitten jos on edes KUULLUT "siitä oikeasta" kristinuskosta, niin jos et kuultuasi käänny siihen niin Helvettiin joudut. Ja se on sitten oma valintasi koska "pelastusköysi" on sinulle tarjottu, et vain hyväksy apua. Sikäli luulisi heillekin lähetystyön olevan tyhmää, suurin osa kun ei kumminkaan käänny ja asian kertominen heille merkitsee ikuista kidutusta jos eivät kuultuaan ala kristityiksi. Että sellainen "ilosanoma".

Tästä seuraa mielenkiintoisia skenaarioita. Ajatellaan vaikka toisen huuhaakultin muslimityttöä, joka ensin raiskataan ja sitten kivitetään suvun uskomusten takia. Sellaista tapahtuu. Jos hän ei ihan kelpaa tuohon "tuomitaan sydämensä mukaan" -tasoon, niin joutuu vielä Helevettiinkin. Jos hän on kerrankin edes kävellyt hellarihihhuleiden tai Petrin tyylin lähetyssaarnaajien ohi, piittaamatta heidän jutuistaan, niin sitten takuuvarmasti Helvettiin. Ja kuulemma oikein itse valitsee sen. Vain jos tyttö on ennen kuolemaansa ehtinyt kääntyä kristityksi, sitten vasta välttää Helvetin.

Paitsi jos käännyttäjä ei ollutkaan "oikeaoppinen" kristitty, vaan esimerkiksi katolinen tai jehovan todistaja. Nehän ovat "harhaoppisia" ja Saatanan vallassa. Sitten Helevettiin kääntymisestä huolimatta. Mitäs valitsi väärin?

Ei varmaan kaikilla hihhuleilla tuo ajatus. Mutta monilla kukin omassa lahkossaan ja kirkossaan tuota se on ja tuota se loppuun ajateltuna tarkoittaa. Mikä halu niillä on silkkaan pahuuteen? Mitenkähän kun hihhulien omat ei-uskovaiset sukulaiset ja ystävät kuolevat? Oikeastiko ajattelevat toivomansa kultin mukaan, että siellä se vaari kärventyy Helvetissä mutta minulla on Jeesus, ihanaa, hallelujaa? Vai eivätkö ajattele mitään?

Tai jos tuota tiukatessa sanovat etteivät ihan tiedäkään, että se tuomio onkin Jumalan asia (siis minkä Jumalan?). NIIN TARVITSEEKO SITÄ OLLA KRISTITTY OLLENKAAN?

Ovathan he joskus surevinaan ilman uskoa kuolleiden helvettikohtaloa. Mutta itsehän he HALUAVAT että maailma toimii niin, niiden muiden ikuinen kidutus mukaanlukien. Jos eivät haluaisi, hehän olisivat iloisia ettei maailmanselityksessään olekaan perää. Sen sijaan he puolustavat dogmiaan viimeiseen asti.
Avatar
Nergal
Kitisijä
Viestit: 1660
Liittynyt: 17.01.2011 18:23
Paikkakunta: Tampere

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Nergal »

Society failed to tolerate me and I have failed to tolerate society
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1591
Liittynyt: 08.11.2005 15:37
Viesti:

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Elämän synty. Elämän syntymisen elinehto on DNA, proteiinit, aminohappoja, entsyymejä jne. Kemialliset yhdisteet yhdistyvät oikealla tavalla rakentuen juuri siten kuten DNA:ssa on tieto elävän elämän rakentumisesta. Kehitysoppi on väärä opetus elämän synnystä. Kaikkeen elävään elämään tarvitaan DNA, eli tieto miten elämä rakentuu ja miten esim. ihmisen elimistö rakentuu ja toimii. Alkeellisimman elämänkin kohdalla kaiken tulisi rakentua todella nopeasti; rakenne, järjestäytyminen, yhteensovittaminen, oikea kemiallinen koostumus, hengitys, verenkierto ja kaikki muu, kaiken pitäisi tapahtua nopeasti heti alusta.

Kehitysopin mukainen opetus miljardeista vuosista ihmisen syntymisessä maan päälle ei ole totta, sillä aminohappojen muodostumisen ja proteiinin, DNA:n entsyymien ja kaiken muun tarvittavan elävän olennon syntymiseen olisi täytynyt tapahtua hyvin pian, lyhyessä ajassa. Sen olisi täytynyt muodostua yhden sukupolven aikana tai sen puolivälissä tai hyvin pian. Satojen ja tuhansien toimintojen olisi täytynyt tapahtua pian. Muutoin seuraavassa hetkessä elämä olisi kuollut.

DNA koodin rakentuminen ei onnistu ilman älyä itseohjautuvasti, sillä DNA:n koodin n. 3 miljardia kirjainkoodiparia, joissa on ihmisen koko tieto elimet, tukan ja silmien väri jne. DNA:ssa on ihmisen perimä se on kuin mikroskooppinen tietokone, joka on täynnä valtavan paljon muistia ja tietoa. DNA:ssa on toimintasuunnitelma, joka osaa oikealla tavalla ohjata ihminen rakentumaan, kun hän on äidin kohdussa.

On täysin selvää, että itseohjautuva evoluutio ei kykene ilman älyä luomaan järjestelmää, jossa 3 miljardin kirjainkoodiparin DNA järjestää ihmisen elämän rakenteet sen oikeaan muotoonsa. Kuollut eloton aine ei kykene suunnittelemaan DNA:ta. Kuollut ja eloton aine ei kykene saamaan aikaan älyllistä elämää. On selvää, että nämä asiat eivät voi kehittyä itseohjautuvasti ilman suunnittelua ja älyä. Ainoa vastaus on Luoja, joka on suunnitellut ja rakentanut elämän hyvin nopeasti. Raamattu todistaa tämän kertomalla, että eläimet ja ihmiset luotiin nopeasti ja heti maan tomusta. Raamatun todistus on siis paljon kestävämmällä perustuksella kuin kehitysopin perustukset.

Biologinen maailma on täynnä monimutkaisia, yhteistyökykyisiä mekanismeja, jotka ovat riippuvaisia koodeista ja yksityiskohtaisista ohjeistuksista niiden kehittymiselle sekä vuorovaikutteisille toiminnoille. Eräs asia on myös hyvä tietää, että monimutkainen DNA koodausjärjestelmä ei kehity (ei evoluutioteorian mukaan). Tämäkin todistaa evoluutioteoriaa vastaan. Jos monimutkaiset järjestelmät jätetään hoitamatta, eli tulemaan toimiin omillaan ilman ohjausta, niin ne tulevat koko ajan epäjärjestyneempään tilaan. On täysin mahdotonta, että itseohjautuva ilman älyä toimiva mekanismi kykenisi luomaan niin monimutkaisen järjestelmän kuin DNA on. Mitä monimutkaisempi systeemi on, niin sitä yksityiskohtaisempaa suunnittelua tarvitaan, että kyetään eliminoimaan tekijät, jotka koittavat hajottaa ja tuhota systeemiä. On täysin mahdotonta, että ilman älyä itseohjautuva mekanismi kykenisi muodostamaan monimutkaisen DNA:n rakenteen, joka tuottaa elollista elämää. Evoluutioteoria on täydellinen mahdottomuus.

Viestittäjä RNA molekyylejä tarvitaan, sillä ilman niitä DNA on täysin hyödytön elimistössä. Koodi geeneissä (DNA) tarvitaan muodostamaan viestittäjä RNA molekyyli, johon on koodattu tarpeellinen viesti määritellä erityiset proteiinin aminohapot. Solun tulee yhdistää nukleotidit RNA:han. Ensin alayksiköt yhdistyvät nukleotideihin, joka sisältää yksilöllisen emäksen ja riboosin. Solun tulee yhdistyä alayksiköihin tai aminohappoihin, jotka polymeroituvat tuottamaan proteiinia. Jokainen aminohappo täytyy aktivoida tietyn entsyymin kautta juuri sille aminohapolle. Jokainen aminohappo on siten yhdistynyt toisen tyyppiseen RNA:han, josta käytetään nimitystä s-RNA. On olemassa tietty s-RNA jokaiselle aminohapolle. On myös toisen tyyppinen RNA, eli ribosomaalinen RNA. Viestittäjä RNA vaikutuksesta ribosomit kasaantuvat yksiköksi nimeltään polyribosomit, aminohappo s-RNA kompleksia tarvitaan muodostamaan proteiinia. Myös muita entsyymejä ja avainmolekyyleja tarvitaan tähän. On päivän selvää, että evoluutioteorian mukainen itseohjautuva kehitys ilman älyä ei voi saada aikaan niin monimuotoista ja systemaattista järjestelmää kuin ihminen DNA ja RNA rakenteineen on.
Kun elollinen olento kuolee, niin siinä on silti vielä proteiinit, rasvahapot, entsyymit, DNA ja kaikki muu elämälle välttämätön tallella, mutta siinä ei ole enää elämää. Miten kemiallisista aineista voisi syntyä elämää ilman suunnittelua ja älyä? Miten kuolleesta aineesta voi syntyä elämää? Tätä ei tutkijat tiedä. Raamattu kertoo, että Jumala puhalsi elämän hengen elottomaan ihmiseen, jonka Hän oli tehnyt maan tomusta. Jumala suunnitteli ja rakensi DNA-koodin sekä asetti kaikki proteiinit, rasvahapot ja entsyymit toimimaan elämän hengen vaikuttaessa ihmisessä. Kun ihminen kuolee, niin ruumiinelämä lakkaa. Jumalan luomistyö on ainoa selitys, sille miten elämä on syntynyt maan päälle.

Evoluutioteorian kannattaja uskoo, että abiogeneesi, josta jotkut käyttävät nimitystä kemiallinen evoluutio on synnyttänyt elottomasta aineesta itseohjautuvasti ilman älyä, elollista älyllistä elämää. Tällä evoluution kannattajat tarkoittavat sitä, että äly ei ole ohjannut prosessia, vaan se on kehittynyt itseohjautuvasti ja miljardien vuosien kehityksen tuloksena on syntynyt älyllistä elämää. Tämä on mahdottomuus ja evoluutioteorian ikuinen ongelma, joka todistaa sen vääräksi ja valheelliseksi teoriaksi.

Evoluutioteorian kannattajat sanovat, että laboratoriossa tehdyt kokeet todistavat evoluution todeksi ja luomisen vääräksi. Asia on kuitenkin juuri päinvastoin ja todistaa älyllisen luomisen todeksi. Tutkijat ovat luoneet laboratoriossa keinotekoisia soluja, joka pystyy jakautumaan sekä aminohappoja ja molekyylejä. Evolutionistit pitävät tätä todisteena evoluution kehitysopille. Kokeet suoritettiin laboratorio olosuhteissa, jossa ihmisen äly yhdisteli ja rakenteli asioita keskenään. Kokeet eivät syntyneet itseohjautuvasti ilman älyä, vaan ihmisen älyn avustamana. Tämä todistaa juuri sen puolesta, että luominen on totta sillä ilman olemassa olevan älyllisen toiminnan apua ei voi syntyä keinotekoisia soluja jotka on tehty laboratoriossa ihmisen avustamana.

Laboratoriossa tehdyt kokeet todistavat sen, että ilman älyllistä apua ja toimintaa ei voi syntyä älyllistä elämää ja laboratoriossa tehtyjä keinotekoisia soluja. Todisteet jotka on suunnattu luomista vastaan kumoutuvat ja kääntyvät itseään vastaan ja todistavat evoluutioteorian vääräksi teoriaksi. Tämä on evoluutioteorian ongelman ydin, eli sen todisteet ovat mahdottomia ja kääntyvät lopulta aina sitä itseään vastaan.

Tieteellinen tutkimus, joka tarvitsee älyllisen ihmisen apua ja toimintoja koittaessaan todistaa, että evoluutio on syntynyt itseohjautuvasti itse asiassa todistaa juuri luomisen todeksi ja evoluutioteorian vääräksi teoriaksi. Tieteellisen tutkimuksen pitäisi kyetä todistamaan todisteensa evoluution puolesta ilman älyllistä toimintaa, ei älyllisen toiminnan kautta. Jos koitat todistaa, että joku asia on syntynyt itseohjautuvasti ilman älyllistä apua, niin et voi silloin todistaa sitä koittamalla tehdä sen laboratoriossa. Sillä sen pitäisi pystyä kehittymään itsekseen ilman ihmisen apua, jos se kerran on syntynyt itsekseen.

Evoluutioteorian kannattaja sanoo, että laboratoriokokeiden kautta havainnollistetaan ja näytetään miten kaikki on tapahtunut. Hän unohtaa sen, että evoluutioteoria opettaa evoluution tapahtuneen itseohjautuvasti ilman älyllistä apua ja ohjaamista. Laboratoriossa tehdään juuri päinvastoin kuin evoluutioteorian opetuksessa, sillä laboratoriossa asia ei tapahdu itseohjautuvasti, vaan ihmisen älyn ja toiminnan avustamana. Todisteet ja tutkimus osoittavatkin sen että luominen on totta ja evoluutioteoria on väärä teoria.

Evoluutioteorian kannattaja koittaa kehitellä kaikenlaisia puolustuksia mahdottomalle teorialleen. Eräs tällainen ajatus on, että otollisten olosuhteiden tapahduttua sattuma tai itseohjautuva suunnittelu on voinut synnyttää evoluution kaltaisen kehityksen. Hän unohtaa sen, että tieteellinen laboratorio tutkimus ei todistanut prosessien syntymistä sattuman kautta tai itseohjautuvasti, vaan ihmisen älyn ja toiminnan kautta. Täten tämäkin evolutionistien teoria kumoutuu.

Sen sijaan tieteellinen tutkimus vahvistaa sen, että älykäs luominen on totta, sillä samoin kuin ihminen älynsä ja toimintansa kautta saa aikaan laboratoriossa tiettyjä prosesseja, niin samalla tavalla Jumala älynsä kautta on suunnitellut ja rakentanut älyllisen elämän. Tieteellinen tutkimus siis itse asiassa todistaa luomisen puolesta ja osoittaa evoluutio-opin vääräksi. Jumalaton ihminen ei näe tätä tosiasiaa, koska hän on uskonut valhetta, siksi hän tulkitsee tieteellisen laboratorio tutkimuksen valheellisesti.

Kukaan ei varmaan usko, että Mona-Lisa maalaus on syntynyt itsekseen, niin että pitkän ajan päästä maalit sinkoutuivat itsestään kankaalle ja alkoivat muodostamaan itseohjautuvasti muotokuvaa Mona-Lisasta. Kukaan ei usko, että sammakko muuttuu prinssiksi suudelman kautta. Evoluutioteoriaa voi kuvata edellä olevien esimerkkien kautta, sillä ne ovat yhtä mahdottomia kuin oppi evoluutiosta. Edellä olevat esimerkit kertovat sen kuinka epäloogista ja mahdotonta on evoluutioteorian mukainen opetus ja uskomus.

Laboratoriossa tehdyt kokeet ovat osoittaneet sen, että tarvitaan älyä, suunnittelua, älyllisen olennon toimintaa, että tietyt prosessit voidaan toteuttaa. Laboratoriossa tehdyt kokeet osoittavat sen, että aina tarvitaan älyä, jonka kautta tehdään mahdollisiksi tiettyjen prosessien syntyminen. Laboratoriossa tehdyt kokeet todistavat sen, että ilman älyä ei voi syntyä itseohjautuvasti sellaista älyllistä elämää mitä esimerkiksi ihminen edustaa. Kuollut aine ja materia ei kykene itseohjautuvasti synnyttämään älyllistä elämää. Raamatun sanan opettama luominen on ainoa mahdollinen selitys älyllisen elämän syntymiseen maan päälle. Jumala teki, eli loi älyllisen elämän luomalla eläimet ja ihmisen.

Kehitysopin mukainen tieteellinen maailmankuva on väärä ja valheellinen. Tieteellisen kehitysopin mukaisella kritiikillä ei ole painoarvoa kritiikissä kristinuskoa ja Raamatun sanaa vastaan. Raamattu ei ole sittenkään satukirja, vaan itse asiassa kehitysoppia puoltavat tieteelliset teokset ovat satukirjoja. Evoluutioteoriaan uskovat ihmiset ovat syyllistyneet klassiseen virheeseen, eli siihen joka toista syyttää perusteettomasti on itse usein syyllinen siihen mistä toisia syyttää.

Kirjoitus kokonaisuudessaan on sivullani: http://koti.phnet.fi/petripaavola/kriti ... aan.html#2
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
MiiX
Elämätön Kitisijä
Viestit: 350
Liittynyt: 17.07.2011 15:13
Paikkakunta: Oulu

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja MiiX »

Tuo nyt ei vastannut yhtään mihinkään, saman tekstin olet kopioinut tänne jo vissiin ainakin sen kolme kertaa. Kiersit vaan kaiken kritiikin postaamalla saman paskan jälleen ja jätit hankalat kysymykset vastaamatta.
Was many years ago that I left home and came this way
I was a young man, full of hopes and dreams
But now it seems to me that all is lost and nothing gained
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1591
Liittynyt: 08.11.2005 15:37
Viesti:

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

MiiX kirjoitti:
PetriFB kirjoitti:Luonnontieteiden kehittyminen länsimaissa 1600-luvulla johti kritiikkiin kristinuskoa kohtaan, jossa kristinusko joutui ankaran arvostelun kohteeksi. 1800 ja 1900-luvulla tieteellisen maailmankuvan omaavista ihmisistä enemmistö on hylännyt kristinuskon ja pitää sitä pelkkänä uskonnollisena taruna tai satuna.

Raamattu on kuitenkin Jumalan sanaa ja negatiivinen sekä vääristelevä kritiikki on helppo kumota Jumalan sanan todistuksen kautta. Tässä kirjoituksessa tuon esille sen kuinka Raamattu on Jumalan sanan totuus, jota kritiikki ei kykene kumoamaan.

Kirjoitukseni tarkoitus ei ole väitellä, riidellä tai halveksua ketään, vaan tuoda esille Jumalan sanan totuuden valossa asioita, jotka todistavat sen, että Raamattua vastaan esitetty kritiikki ei kestä Raamatun sanan edessä.

Kirjoitus on sivullani osoitteessa: http://koti.phnet.fi/petripaavola/kriti ... staan.html
Pakko oli pitkästä aikaa kirjautua tällekin foorumille ihan vaan Petrin takia.

Mulla ei kertakaikkiaan mene käsitykseen, että miksi vitussa se raamatun kirjaimellisesti ottaminen on niin tärkeää. Jos uskovainen ei usko luomisteoriaan, hän on vähintäänkin Saatanan riivaama ja ei millään voi olla oikea uskovainen. Jos ateisti tulee uskoon, niin ensimmäisenä hänet pitää aivopestä uskomaan, että evoluutioteoria on valetta ja luomisteoria se ainoa totuus. Eikö tärkeintä kristinuskossa ole usko Jeesukseen, ei luomisteoriaan? Silti uskovaiset jaksaa todistella ja väitellä tuosta asiasta vaikka se ei ihan varmasti saa ketään ateistia kääntymään uskoon, todennäköisesti ajaa vain heitä kauemmas.

On kaksi eri asiaa "olla uskossa" ja "olla fanaattisesti uskossa". Petri kuuluu tuohon jälkimmäiseen ja se ei todellakaan ole hyvä asia. Ateistit katsoo uskovia entistä enemmän kieroon tuommosen sekoilun vuoksi ja myös vapaamielisemmät uskovat saavat kohdata seuraukset.

On se perkele kun ihmiset ei saa uskoa Jeesukseen miten haluavat, sen pitää olla tasan Petrin uskomuksen mukainen tapa tai muuten menee suoraan Helvettiin kulkematta lähtöruudun kautta. Se raamattu on katsos aika monitulkintainen kirja, sen voi tulkita joko kirjaimellisesti tai vähän vapaammin. Mistä Petri tiedät että oma tulkintatapasi on se oikea?

Ihan näin agnostikon näkökulma asiaan.
Uskon Raamatun perusopetuksessa suhteessa pelastukseen sekä moneen opilliseen opetukseen ihan samalla tavalla kuin uudestisyntyneet luterilaisen kirkon, helluntaiseurakunnan, vapaaseurakunnan, baptistiseurakunnan jne, uskovat.

Eli meitä monta minun lisäkseni, en ole siis ainoa joka uskoo Raamatun mukaisella tavalla.
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1591
Liittynyt: 08.11.2005 15:37
Viesti:

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Raamattu ja DNA. Tätä kirjoitusta kirjoittaessa mieleeni nousi, että voisiko Raamattu kertoa DNA:sta todisteena luomisesta. Kun tutkin asiaa Raamatusta sekä Internetin lähteistä, niin huomasin että Jumala on voinut jättää todisteet DNA:sta Raamattuun.

Raamatussa ei ole DNA sanaa, sillä ensimmäisen kerran DNA sana ja käsite otettiin käyttöön lähes 1900 vuotta Herran Jeesuksen syntymän jälkeen. Raamatusta voimme kuitenkin löytää DNA käsitteen.

Tutkimme ensin hepreankielen kirjainten merkityksiä. Juutalaiset ovat antaneet hepreankielen jokaiselle kirjaimelle lukuarvon, kirjaimellisen merkityksen sekä symbolisen merkityksen tietämättä DNA:sta sekä siitä, että Jumala on koodannut DNA:n kautta ihmisen elämän rakentumisohjeet. DNA on kansainvälinen kirjainyhdistelmä, joka kertoo ihmisen sisällä olevasta tietokoodijärjestelmästä. Uskon Jumalan nähneen tämänkin asian etukäteen ja vaikuttaneen niin, että Hän tuo todisteet esiin DNA:sta, jonka Hän on itse luonut ja rakentanut.

D-kirjain on hepreaksi Dalet, jonka symbolinen merkitys on polku, astua, tulla. N-kirjain on hepreaksi Nun, jonka symbolinen merkitys on elämä. A-kirjain on hepreaksi Alef, jonka symbolinen merkitys on voima, johtaja ja ensimmäinen.

Hepreankielen kirjainten DNA symbolinen merkitys on polku elämän voimaan; tulla elämään ensimmäisenä; tulla elämän voima, eli elämän voiman tuleminen. DNA:n kautta rakentuu ja tapahtuu ensimmäisenä ihmisen elämän voiman ilmituleminen äidin kohdussa. En usko tässä kohden sattumaan, vaan siihen että Jumalalla on tässä sormensa pelissä. Jumalan vaikuttama elämän henki antaa ihmiselle voiman elää josta myös DNA ja sen rakenteet sekä ihmisen elimistön mekanismit ammentavat elämän voiman.

Jumala on käyttänyt juutalaista kansaa tuomaan Hänen sanansa ilmoituksensa koko ihmiskunnalle, niin Vanhan kuin Uuden Liiton Kirjoitusten kautta. Uskon Jumalan vaikuttaneen myös juutalaisten hepreankielen kirjainten merkityksessä, jonka kautta Hän myös todistaa itsestään (katso Messiaan koodi). Raamattu, Jumalan sana on ensisijainen todiste, jonka kautta Jumala ilmoittaa itsestään sekä pelastuksen tien, mutta Hän on jättänyt jälkeensä todisteita itsestään joista esimerkiksi luonto ja sen monimuotoinen elämä todistaa väkevästi Jumalan luomistöistä. Uskon Jumalan myös vaikuttaneen siihen millaisia merkityksiä juutalaiset antoivat hepreankielen kirjaimille, joiden kautta Hän myös todistaa itsestään ja teoistaan. Jumala todistaa DNA:sta hepreankielen kirjainten kautta.

Muistutan vielä, että Jumalan sana, Raamattu on Jumalan sanoman ilmoituksen tärkein ja ensisijainen lähde. Pelastava usko syntyy vain Raamatun, eli Jumalan sanan kautta.

DNA ja luominen. Suomalainen 33/38 Raamatunkäännös sanoo Herra Jumalan vaivuttaneen ihmisen raskaaseen uneen ja kun ihminen (mies) nukkui, niin Jumala otti yhden hänen kylkiluistaan ja täytti sen paikan lihalla. Ja Herra Jumala rakensi vaimon siitä kylkiluusta, jonka hän oli ottanut miehestä, ja toi hänet miehen luo.

Alkutekstissä ei lue, että täytti sen paikan lihalla, vaan että sulki lihan. Jumala suoritti taivaallisen kirurgisen toimenpiteen, jossa Hän ensin nukutti miehen ja otti miehestä osan ja ompeli leikkaushaavan umpeen.

Alkuteksti käyttää sanaa tsela, joka ei tarkoita kylkiluuta, vaan puoli, puolikas tai sivu. Raamattu käyttää tsela sanaa kuvaamaan jonkun asian toista sivua, puolikasta tai puolta. Uskon että Jumala otti miehen soluista XY-kromosomista sen toisen puolen, eli X-kromosomin sisältävän puolen ja kahdensi ne XX-kromosomiksi ja rakensi siitä naisen. Raamattu sanoo alkutekstin mukaan, että Jumala otti miehestä puolet ja rakensi siitä naisen. Jumala ei halkaissut miestä kahtia, vaan otti miehen soluista XY-kromosomista sen toisen puolen, eli X:n kahdentaen sen XX:ksi ja rakensi siitä kokonaisen naisen. Siksi miehellä on XY-kromosomi ja naisella XX-kromosomi.

Jumala olisi voinut tehdä naisen samalla tavalla kuin miehen, mutta Hän otti miehestä osan, josta Hän teki naisen. Miksi Jumala toimi tällä tavalla?

Raamattu antaa tähän selkeän vastauksen sanomalla, että koska nainen on otettu miehestä, niin hän luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja he tulevat yhdeksi lihaksi. Jumala halusi sanassaan opettaa, että mies ja vaimo kuuluvat kiinteästi yhteen, ollen yhtä lihaa. Yksi liha tarkoittaa rakkauden ja kunnioituksen kautta toisiinsa sitoutumista avioliiton kautta.

Kun Jumala loi miehen, niin Hän teki miehestä naisen, eli samanlaisen, ikään kuin kopion, mutta kuitenkin erilaisen, eli oman persoonan ja eri sukupuolta. Luomisessa Jumala kahdensi ihmisen ottamalla X-kromosomin toisen puolen lisäten siihen toisen X:n, josta tuli XX-kromosomi.

Raamattu siis kertoo meille DNA:sta, sillä Jumala kertoo ottaneensa miehen sisältä jotain, josta Hän rakensi naisen. Hepreankielen sana tsela ja sen merkitykset ja kuinka sanaa käytetään paljastaa meille sen että kyseessä on DNA. Äidin kohdussa sikiössä on DNA, jonka kauttaa alkaa rakentumaan uusi elämä ja ihminen, eli toinen ihminen. Raamattu käyttää tsela sanaa asioiden toisesta puolesta ja sivusta, eli asiasta joka on kopio ja samanlainen kuin toinen puoli mutta kuitenkin erilainen.

Otan asiaa valaisevan esimerkin. Laivan rungossa on kaksi sivua ja puolta, jotka ovat samanlaisia, mutta erilaisia sekä kopioita toisistaan. Laivan rungon molemmat puolet ovat kahdentuneessa tilassa, sillä rungossa on kaksi erilaista puolta. DNA:ssa asiat kopioituu ja kahdentuu, eli sama asia kuin Jumala loi miehestä naisen. Voimme uskoa ja ymmärtää, että Raamattu kertoo luomisessa DNA:n kahdentumisesta ja tämä tarkoittaa silloin sitä, että Raamattu puhuu DNA:sta, sillä Jumala ei ottanut miehestä kylkiluuta, vaan toisen X-kromosomin puolen kahdentaen sen XX-kromosomiksi.

Kirjoitus on kokonaisuudessaan sivullani: http://koti.phnet.fi/petripaavola/kriti ... aan.html#2
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
Vesper
Kitisijä
Viestit: 11449
Liittynyt: 08.01.2009 22:53

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Vesper »

Viime viikolla syttyi imuri palamaan, eilen hajosi sauvasekoitin. Voisko joku pikaisesti tulla manaamaan pahat henget pois mun sähkölaitteista?!!
When I drink alcohol, everyone says I'm an alcoholic. When I drink Fanta, no one says I'm fantastic.
Avatar
Nergal
Kitisijä
Viestit: 1660
Liittynyt: 17.01.2011 18:23
Paikkakunta: Tampere

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Nergal »

PetriFB kirjoitti:D-kirjain on hepreaksi Dalet, jonka symbolinen merkitys on polku, astua, tulla. N-kirjain on hepreaksi Nun, jonka symbolinen merkitys on elämä. A-kirjain on hepreaksi Alef, jonka symbolinen merkitys on voima, johtaja ja ensimmäinen.
DNA on Deoxyribonucleic acid, sillä ei ole mitään tekemistä raamatun eikä Jumalien kanssa.
Society failed to tolerate me and I have failed to tolerate society
Manaaja

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Manaaja »

Myrkky-pokkari 5v juhlapainos ja E10-bensiini. Tätä kirjoitusta kirjoittaessa mieleeni nousi, että voisiko Myrkky-pokkari kertoa E10-bensiinistä todisteena korruptiosta. Kun tutkin asiaa Myrkky-pokkarista sekä internetin lähteistä, niin huomasin että päätoimittaja on voinut jättää todisteet E10-bensiinistä Myrkky-pokkariin.

Myrkky-pokkarissa ei ole E10-sanaa, sillä ensimmäisen kerran E10-sana ja käsite otettiin käyttöön toistakymmentä vuotta Myrkky-pokkarin syntymän jälkeen. Myrkky-pokkarista voimme kuitenkin löytää E10-käsitteen.

Tutkimme ensin muinaisseemiläisten aakkosten merkityksiä. Muinaiset Egyptiläiset kehittivät aakkoston hierogylfeistä, eli kokoelmasta sarjakuvakirjoituksia, sekä tavu- että äännemerkkejä tietämättä Myrkky-pokkarista sekä siitä että Myrkky-pokkariin on kirjattu E10-bensiinin symbolinen luomiskaari. E10 on kansainvälinen kirjainyhdistelmä, joka kertoo bensiinin prosentuaalisesta biopolttoaineosuudesta, etanolista. Uskon Myrkky-lehden päätoimittajan nähneen tämänkin asian etukäteen ja vaikuttaneen niin, että Hän tuo todisteet esiin E10:stä, jonka Hän on nähnyt ja ennustanut.

Gardinerin luokituksessa hieroglyfit jaotellaan ryhmiin sen perusteella, mitä niissä olevat merkit esittävät. Esimerkiksi E tarkoittaa eläimiä ja tarkemmin ottaen nisäkkäitä, joiden symbolinen merkitys on lihansyönti. E-luokan kymmenes merkki tarkoittaa suorasarvista pässiä, jonka symbolinen merkitys on urpous.

Gardinerin luokituksen symbolinen merkitys on autoilevan, lihaasyövän heteromiehen kusettaminen; aliarvioiminen ja urpona pitäminen; sarven työntäminen suoraan veronmaksajan perberiin. E10-bensiinin kautta rakentuu ja tapahtuu täydellinen globaali kusetus ja ihmiskunnan harhaanjohtaminen. En usko tässä kohden sattumaan, vaan siihen että Myrkky-lehden päätoimittajalla on tässä sormensa pelissä. Sarjakuvalehden päätoimittajan vaikuttama hieroglyfinen ilmasumuoto antaa täysjärkisille syyn nauraa ja tajuta että sattumanvaraisuuksien kautta yhteneväisyyksien etsiminen jostain historiallisesta satukirjasta on läpeensä urpoa.

Myrkky-lehti on käyttänyt suomalaista kirjapainotaitoa tuomaan Päätoimittajan sanan ja ilmoituksen oikeamielisille suomalaisille, niin mustavalko- kuin värisarjakuva-aikaan. Uskon päätoimittajan vaikuttaneen myös hieroglyfien syntymisen merkeissä, jonka kautta Hän myös todistaa itsestään (katso opaskoira Adolf s. 58). Myrkky-lehti, päätoimittajan sana on ensimmäinen todiste, jonka kautta päätoimittaja ilmoittaa itsestään, sekä nykyaikaisten hieroglyfien kehittymisen, mutta hän on jättänyt jälkeensä todisteita E10-bensiinistä jota esimerkiksi Myrkyn eri sarjakuvastripit pitävät sisällään. Uskon päätoimittajan myös vaikuttaneen siihen millaisia merkityksiä hän on antanut sarjakuvissaan etanolin nauttimisen vaikutuksesta ihmisten rationaalisuuteen ja harkintakykyyn. Päätoimittaja todistaa E10-bensiinin pahuudesta Kokonaisen ja Puolikkaan kautta.

Muistutan vielä, että päätoimittajan sana, Myrkky, on päätoimittajan sanoman ilmoituksen tärkein ja ensisijainen lähde. Pelastava ymmärrys syntyy vain Myrkyn, eli päätoimittajan sanan kautta.

E10 ja ekologisuus. Ei liene sattumaa että Myrkky pokkari 5 alkaa sarjakuvastripillä "Ihmeellinen luonto". Sarjakuvastripissä käärme syö puun alla päivälevolla nukkuvan Masin. Masilla on piirretty puhekuplaan pään päälle kirjain "Z", jonka kapitaalista kirjoitusmuodosta voimme suoraan vetää yhtäläisyydet E10-merkinnän kapitaalikirjaimeen.

Käärme, tuo suuren kusetuksen ja viheliäisyyden symboli toteaa "AAAAAHH! Oikea kenttäaamiainen!" Tekstissä ei lue, että kapitaalisen Z:n kautta E:hen viittaava asiayhteys olisi väärä, vaan nimenomaan oikea. Tekstistä voidaan myös päätellä, että E10-bensiini julkaistaan ihmisille "oikeampana" vaihtoehtona. Uskon että päätoimittaja otti E10-bensiinin kirjaimista sen toisen puolen, eli E:n, joka on latinalaisessa kirjaimistossa viides aakkonen ja siten osoittaa todellisuudessa piilomerkityksen kautta E5:n olevan se aidosti parempi vaihtoehto. Kun E:stä kirjaimena säilytetään ylä ja alarivin vaakaviiva ja poistetaan keskiviiva, voidaan huomata että mikään ei enää ole tukemassa E:n pystyviivaa ja pitämässä sitä pystyssä. Tätä kautta päätoimittaja on halunnut merkitä, että kepu pettää aina. Ja kun pettää, pystyviiva kaatuu vinoon, ja kirjaimesta tulee - kas kummaa - Z. Tätä ei voida pitää pelkkänä yhteensattumana.

Päätoimittaja olisi voinut kirjoittaa E:n suoraan, mutta Hän käyttikin suurta symboliikkaa jonka kautta hän teki Z:sta E:n. Miksi päätoimittaja teki tällä tavalla?

Myrkky-pokkari antaa tähän selkeän vastauksen sanomalla sivulla (E)10(!) että "Huijausta koko juttu! Peli loppui!" Myrkky-pokkari yrittää siis kertoa sekä sen, että koko E10-bensiini on huijausta, että sen, ettei tämän pidemmälle kannattaisi enää jatkaa, ainakaan tätä strippiä, joten siirrymme seuraavaan. Koska välissä on pari paskaa strippiä eikä päätoimittaja ole halunnut meidän lukevan paskoja strippejä, siirrymme suoraan sivulle 33 (EE) missä Palle Runqvist penkkiurheilee.

Palle Runqvist on varsinainen pässi. Hänellä on myös päässään suoraan keskeltä ylös törröttävä luu, eli sarvi. Palle Runqvist on siis Gardinerin hieroglyfiluokitusten suorasarvinen pässi, E10. Ei voida pitää sattumana, että päätoimittaja on asettanut Pallen sivulle EE kuvaamaan täydellisesti merkkiyhdistelmää E10. Eikä sitä että kyseisessä stripissä Palle juo etanolia surkein lopputuloksin.

Myrkky-pokkari siis kertoo meille E10-bensiinistä, sillä onhan toi nyt vittu ihan saatanasti paljon lähempänä minkäännäköistä loogista ajattelua kuin toi Petrin hevonpaska jostain miehen maksasta joka dumpataan naisen sisälle. Ei myöskään pidä unohtaa, että Myrkky-lehteä toimitettiin postinumerosta 33101 (EE-10-1), Tampere.

Ei sillä, kyllä Petri silti tekee vielä paljon parempaa duunia kuin Palle näyttäessään mitä etanolin liikakulutus voi nisäkkäiden kognitiivisille kyvyille tehdä.

Kirjoitus löytyy kokonaisuudessaan sivuiltani http://koti.phnet.fi/vittumitäpaskaa/kr ... n.html#E10
Avatar
NuoriDaavid
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 14469
Liittynyt: 12.05.2011 8:48

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja NuoriDaavid »

:hail:
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija.
Avatar
BrianW
Kitisijä
Viestit: 1279
Liittynyt: 14.08.2005 18:50
Paikkakunta: Suomen Ritchmond
Viesti:

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja BrianW »

NuoriDaavid kirjoitti::hail:
Komppaan, respektiä Manaajalle.
When the going gets weird, the weird turn pro.

Dr. Hunter S. Thompson
Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 9259
Liittynyt: 04.11.2007 2:11
Paikkakunta: Aergistal

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Gat »

BrianW kirjoitti:
NuoriDaavid kirjoitti::hail:
Komppaan, respektiä Manaajalle.
Samoin. Minun kun aina pitää repiä angstia kaikesta, niin vittu kun olen kateellinen ja alemmuudentuntoinen tuosta luovuudesta. Ilmankos se saa pilluakin.

Petrin "biologiaan" voisin jopa siinä koulussa olleena jotain sanoa, mutta nyt tuo heittää jo liian huru-ukoksi.
Avatar
MiiX
Elämätön Kitisijä
Viestit: 350
Liittynyt: 17.07.2011 15:13
Paikkakunta: Oulu

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja MiiX »

Nergal kirjoitti:
PetriFB kirjoitti:D-kirjain on hepreaksi Dalet, jonka symbolinen merkitys on polku, astua, tulla. N-kirjain on hepreaksi Nun, jonka symbolinen merkitys on elämä. A-kirjain on hepreaksi Alef, jonka symbolinen merkitys on voima, johtaja ja ensimmäinen.
DNA on Deoxyribonucleic acid, sillä ei ole mitään tekemistä raamatun eikä Jumalien kanssa.
Harmi, että Petri ei tajua varmasti edes tämän eikä Manaajan viestin perusteella olevansa PWNED!
Was many years ago that I left home and came this way
I was a young man, full of hopes and dreams
But now it seems to me that all is lost and nothing gained
Avatar
nowaysis
Kitisijä
Viestit: 6126
Liittynyt: 26.05.2006 10:01
Paikkakunta: Bunnytown
Viesti:

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja nowaysis »

MiiX kirjoitti:
Nergal kirjoitti:
PetriFB kirjoitti: Alef, jonka symbolinen merkitys on voima, johtaja ja ensimmäinen.
Eikä unohdeta tärkeintä, se on myös Natalie Portmanin vauvan nimi :h: :pikkugee:

Joten se on very כשר .
Prepare for the worstest.
prosessi
Kitinän uhri
Viestit: 716
Liittynyt: 13.11.2010 14:05

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja prosessi »

PetriFB kirjoitti:Jooga-asentojen, hengitysharjoitusten, meditaation sekä kundaliinivoiman kautta ihminen voi myös kokea ruumiissaan henkivaltojen voimaa (energiaa, käärmevoimaa), joka voi ilmetä mm. seuraavilla tavoilla: vapina, kouristus, väkivaltaisen näköinen oman ruumiin ravistelu sekä erilaiset oudot liikkeet ja ruumiin vääntelyt. Tämän takia joogan harjoitteissa on myös omituisia ja epäluonnollisen näköisiä fyysisiä asentoja. Pahuuden henkivaltojen tarkoitus on saada ihminen vääristyneeseen tilaan, niin henkisesti kuin fyysisesti, koska pahat henkivallat haluavat tuhota ihmisen.
Lisää joogaa takana, vähän vähemmän hihhuliversioinakin. Nyt minua mietityttääkin, että jos oletetaan, että jooga on saatanasta ja sitä pitää ehdottomasti välttää, niin miten tunnistaa joogan joogaksi? Ongelma kun syntyy siitä, että tuskin jumala luodessaan ihmisen omaksi kuvakseen on tarkoittanut, että näiden jumalan kuvien pitää painaa 250 kiloa. Eli jonkinlainen liikunta varmaankin on fundamentalistillekin hyväksi, ja toisaalta taas liikunta ilman venyttelyä ei missään tapauksessa ole sille jumalan fyysiselle kuvalle hyväksi. Mistä siis tietää milloin ylittää rajan ja viattoman jumalallinen venyttely muuttuukin saatanalliseksi joogaksi?
Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 9259
Liittynyt: 04.11.2007 2:11
Paikkakunta: Aergistal

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Gat »

PetriFB kirjoitti: Uskon Raamatun perusopetuksessa suhteessa pelastukseen sekä moneen opilliseen opetukseen ihan samalla tavalla kuin uudestisyntyneet luterilaisen kirkon, helluntaiseurakunnan, vapaaseurakunnan, baptistiseurakunnan jne, uskovat.

Eli meitä monta minun lisäkseni, en ole siis ainoa joka uskoo Raamatun mukaisella tavalla.
On mahdotonta "uskoa Raamatun mukaisella tavalla". Raamattu on sekava kirjakokoelma, josta ei yhtenäistä teologiaa löydy kuin kunkin uskonsuunnan mielikuvituksella. Ja miksi edes pitäisi uskoa "Raamatun mukaisella tavalla"? Sehän on komiteatyönä koottua kamaa, joten miksi se olisi "Jumalan Sana"? Siksikö että sinä Petri niin haluat?

Luettelet yllä muutaman uskonsuunnan. Kuitenkin nettisivuillasi ja täällä on metritolkulla muiden kristinuskon suuntien arvostelua. Eiköhän hartaat katoliset ja itse paavikin sentään perusasioissa usko Jeesukseen Jumalan Poikana, sovituskuolemaan, ylösnousemukseen ym? Mutta sinulle ei kelpaa. Ilmeisesti "pelastukseen" (itse niille muille haluamaltasi Helvetiltä) pitäisi kuitenkin uskoa suurinpiirtein kuin sinä.

Sitten yllä luettelemissasikin suunnissa sanot kuin varauksena "uudestisyntyneet". Niinkuin eivät olisi "uskossa" kaikki jotka noissa seuroissa käyvät, jopa luterilaisista kirkossa käyvät ja seurakunnassa toimivat. Ja kyllähän sinä tiedät, että teidän fundamentalisti/karismahihhulien foorumeilla ne tuota sanaa itsestään käyttävät "uudestisyntyneet" väittelevät kiivaasti opillisistä kysymyksistä, ja epäilevät kukin etteivat vastaväittäjät ole "uudestisyntyneitä" kuin he itse ihan varmasti ovat :D
Sinäkin siis "uudestisyntyneellä" oikeasti tarkoitat vain, että pitäisi uskoa just kuin sinä.

Lisäksi "uudestisyntyneellä" vihjaat kuin jostain ylimaallisesta valaistumisesta, kuin aivoihisi olisi kytketty laajakaista suoraan Jumalalta. Niin ei selvästikään ole, ja kyllä sinä sen jo tiedät. Niin virheelliseksi käsityksesi on moneen kertaan osoitettu ja silloin vaikenet kun kerran itsekin tiedät erehtyneesi. Ne ovat vain sinun omia "järjenpäätelmiäsi" ja tyhmiä sellaisia. Mutta sinä et piittaa. Olet valehtelija ja tiedät sen. Siinä se sinun "uskosi".

BIOLOGIAjuttuasi on vaikea kommentoida, koska tekstisi on pelkkää umpisolmua. Sekoitat termitkin niin, että tuskin itsekään ymmärrät
mitä tarkoitat. Jos nyt edes itse kirjoitat etkä vain kopioi noita joltain muulta kreationistilta. Lyhyesti kumminkin:

Jotenkin oletat, että Raamattu ja sinun maailmanselityksesi olisi joku maailman perusasia, ja tiede sitten ihan kiusallaan vainoaisi sitä. Ei se niin ole, tuo on vain sinun huuhaalahkosi maailmanselitys, joka on ohitettu satoja vuosia sitten. Ensin geologia, sitten biologia, genetiikka ja kosmologia. Ihmisiä kun vain kiinnosti tutkia asioita, ja kun huomattiin, että Raamatun maailmanselitys ei olekaan totta, se hylättiin eikä siinä sen kummempaa. Tiede ei myöskään ole uskontoa, kuten ehkä kuvittelet. Ei tieteessä väitetä tiedettävän kaikkea, tieteessä tutkitaan. Myös Raamatun tekstit ja historia ovat totta kai tutkimuksen kohde siinä kuin mikä vain perinne. Ja nyt vain on niin, että todellisuus ei mene Raamatun mukaan sen enempää kuin Kalevalan mukaan. Ei vaikka kuinka haluat ja komennat.

Abiogeneesi eli elämän alkusynty on tieteelle vielä epäselvää. Entäs sitten? Sata vuotta sitten ei tiedetty mitä on fuusio, ja ihmeteltiin miksei Aurinko ole "palanut" loppuun. Kyllä se siitä. Joka tapauksessa kaikki todistusaineisto viittaa siihen, että vaikka nykyteoriat olivat kaikki väärässä, ainakaan Raamatun maailmanselitys ei ole pätevä.

Toisin kuin sanot, ihan valmista aineenvaihdunnallista ja kopioituvaa solua ei ole vielä saatu aikaan laboratoriossa. Elementtejä kyllä, ja hypoteeseja on paljon. Toisin kuin väität, jos löydettäisiin ne olosuheet joissa elämää syntyy, niin vaikka kuinka keinotekoinen se laboratoriojärjestely on, sehän näyttää missä olosuhteissa sama olisi voinut tapahtua luonnossa. Sitten tarvitsee vain etsiä missä ja milloin samanlainen ympäristö muinaisuudessa oli.

DNA sinänsä vaatii proteiineja ja proteiinit DNAta. Mutta ei sen systeemin alkuun tarvinnut syntyä valmiina! nykyään suosituin hypoteesi on, että alkuun olikin yksinkertaisempi RNA, DNA tuli myöhemmin. Näin ehkä rasvakuplien, saven tai jään suojaamana. Elämän sukupuu viittaa kuumiin olosuhteisiin. Myöskään elämän synty ei luultavimmin tapahtunut vain yhtä kertaa vaan useasti, Maapallon alkuaika oli sen verran katastrofaalista, että alkanut elämä varmasti tuhoutui monesti. Todennäköisyyksistä, ettei alkusynnyn todennäköisyyttä pidä laskea peräkkäisinä "yrityksinä", vaan potentiaalia oli samaan aikaan ja rinnakkain vaikka kuinka paljon. Siis ei kuin yksi ukko heittämässä noppaa, vaan miljardeja ja miljardeja yhtäaikaa.

Käsität myös väärin DNA:n "informaationa". Se on tiedoton kemiallinen yhdiste, eikä siinä tietenkään ole aineksi asti tarvinnut olla aineksia juuri sinun ruumiisi kehittymiseen.

Abiogeneesia seurasi sitten evoluutio. Evoluutioteoria on jo niin varmistettu sekä loogisesti, fossiilien kautta että kokeellisesti, että sitä voisi jo sanoa "faktaksi". Luultavasti et ymmärrä evoluutioteoriaa ollenkaan. Mieti ja yritä saada paksuun kalloosi, että evoluutiolla EI ole tarkoitusta tuottaa esim ihminen, sillä ei ole minkäänlaisia tavoitteita. Kuitenkaan luonnonvalinta EI ole "sattumaa".

Edit: "Mona Lisa"-analogiasi ei toimi. Elollisella organismilla ja maalauksella tai vaikka rannekellolla on vissi ero. Jälkimmäiset erotamme keinotekoisiksi, koska niillä ei ole muuta funktiota kuin olla ihmisten käytössä, ja tiedämme missä ne on tehty. Sen ihmisen käytön lisäksi ne eivät ole muuta. Niillä ei ole aineenvaihduntaa, ne eivät lisäänny, ne eivät ole tarpeellisia ihan itselleen. Sinä Petri taas et ole tehtaassa tehty vaan olet peräisin äitisi kohdusta, kun isäsi laittoi pippelin äitisi pimppaan.
Viimeksi muokannut Gat, 11.07.2012 12:34. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Avatar
MiiX
Elämätön Kitisijä
Viestit: 350
Liittynyt: 17.07.2011 15:13
Paikkakunta: Oulu

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja MiiX »

Eiköhän se ois Petri parempi jo luovuttaa tuo nettievankeliointi. Hommaa voisi verrata vähän samaan touhuun kuin jos metsästäjä menee silmät sidottuna ammuskelemaan keskelle tiuhaan asuttua kaupunkia tavoitteenaan saada sorsia saaliiksi: Suuri osa luodeista menee täysin huti, osa osuu ihmisiin ja ja ehkä yksi miljoonasta saattaa osua sorsaan. Ainoa varma homma on, että metsästäjien ja aseharrastuksen maine kärsii taas. Sama homma käy kristityille sinun sekoilujesi takia, monelle tämän foorumin käyttäjälle olet varmasti ainoa "tunnustava" kristitty jonka ne tietää ja tällä tyylillä et ainakaan paranna heidän mielikuvaansa uskovaisista.
Was many years ago that I left home and came this way
I was a young man, full of hopes and dreams
But now it seems to me that all is lost and nothing gained
Noppaelain
Elämätön Kitisijä
Viestit: 367
Liittynyt: 20.01.2011 1:33
Paikkakunta: Satunnainen

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Noppaelain »

On täällä ollut ja on varmaan edelleen järjissään olevia kristittyjä. Asiasta tuli mieleen Jehovat: kun eivät olleet saaneet kiinni, joku tyttö oli kirjoittanut sivun mittaisen henkilökohtaisen kirjeen. Eivät kuulemma usko käännytykseen; loppu jäi kyllä lukematta.
"säteilyä opiskelemaan pakotettu poliisiopistolainen"
Avatar
Bhven
Kitisijä
Viestit: 4291
Liittynyt: 28.01.2011 22:35
Paikkakunta: Pökäle
Viesti:

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Bhven »

http://bigfootology.com/

A study of the Bigfoot phenomenon. We start with a single ontological premise, “Bigfoot exists.”
In 1852 Henri Giffard flew a 3-horsepower steam-powered dirigible over Paris. it was the first powered aircraft.
Avatar
PetriFB
Kitisijä
Viestit: 1591
Liittynyt: 08.11.2005 15:37
Viesti:

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja PetriFB »

Katolista kirkkoa ja lestadiolaisuutta yhdistää yksi yhteinen piirre ja ominaisuus, joka on uskonnollisuus ilman todellista uskoa Herraan Jeesukseen. Uskonnollinen ihminen ei ole uudestisyntynyt ylhäältä Jumalan Hengestä ja siksi hän on uskonnollinen ihminen, eli sielullinen ihminen, joka on synnin himojensa ja halujensa orja.

Katolinen kirkko ja lestadiolaisuus opettavat korkeaa seksuaalista moraalia, mutta molempien yhteisöjen jäsenissä on ihmisiä, jotka harjoittavat pedofilian iljettävää syntiä. Koska heillä ei ole todellista yhteyttä Jumalaan eikä Jumalan voimaa vastustaa syntiä, niin siksi he ovat vääristyneen seksuaalisuuden vallassa. Sama koskee kaikkia muita uskonnollisia yhteisöjä, joissa on laaja-alainen pedofilia ongelma.

Katolisen kirkon papistosta osa (ei kaikki) harrastaa pedofiliaa. Mistä tämä johtuu? Pääosin siitä, että he eivät ole todellisia Herran Jeesuksen opetuslapsia, eikä heillä ole Jumalan voimaa (Pyhä Henki), jonka kautta he voisivat vastustaa syntiä ja kasvaa uskossa Raamatun opettamalla tavalla.

Katolinen kirkko opettaa, että papisto ei saa mennä naimisiin ja sitä kautta katolisen kirkon papeille opetetaan erittäin negatiivinen kuva naisista. Mariaa Jeesuksen äitiä papisto arvostaa, mutta muista naisista heille opetetaan erittäin negatiivisesti. Tämän takia katolisen kirkon pedofiilipappien seksuaalinen vääristymä kohdistuu pääosin poikia kohtaan, koska heille opetetaan naisista erittäin kielteisesti.

Katolisen kirkon opetus pappien selibaatista, joka kieltää heitä menemästä naimisiin on varmasti yksi osasyy näin laajalle levinneeseen pedofiliaan. Kun ihmiseltä kieltää oikeuden terveeseen avioliiton seksielämään miehen ja vaimon välillä, niin se purkaantuu esiin usein kieroutuneena seksuaalisuutena. Koska katolinen pappi ei saa mennä naimisiin ja harjoittaa seksiä avioliitossa aikuisen naisen kanssa, niin hän kieroutuu ja alkaa toteuttamaan sisässään olevaa seksuaalisuutta kohdistamalla sen pikkulapsiin. Tämä on todella kieroutunutta seksuaalisuuta ja rikollista toimintaa sekä haureuden iljettävä synti.

Katolisen kirkon papiston piirissä vaikuttava laaja-alainen pedofilia paljastaa sen että katolinen kirkko on uskonnollinen instituutio ja organisaatio, joka ei edusta Raamatullista uskoa Herraan Jeesukseen. Pedofilian lisäksi katolisen kirkon sisällä vaikuttaa myös nunnien ja pappien seksuaalisyntejä joita ovat mm. lesbous, homous sekä pappien ja nunnien väliset seksisuhteet. Ikävää on se, että monet luulevat katolisen kirkon edustavan Raamatullista kristinuskoa, vaikka todellisuudessa katolinen kirkko on valhejäljitelmä Jumalan seurakunnasta.

Lestadiolaisuuden piirissä on myös laaja-alaista pedofiliaa. Pääsyy siihen on se että lestadiolaisuus on pääosin uskonnollinen herätysliike, jonka jäsenistä suurin osa on uudestisyntymättömiä uskonnollisia ihmisiä. Kaikki lestadiolaiset eivät ole pedofiilejä, vaikka liikkeen sisällä pedofilia on laaja-alainen ongelma. On väärin yleistää kaikkien lestadiolaisten olevan pedofiilejä. Pedofiliaa esiintyy myös muissa uskonnollisissa liikkeissä kuin katolisuudessa ja lestadiolaisuudessa.

Lestadiolaisuudessa on korkeaa moraalista oikeaa opetusta, mutta siitä huolimatta sen keskuudessa on laaja-alaista lasten seksuaalista hyväksikäyttämistä. Tämä johtuu juuri siitä että liikkeen jäsenistä valtaosa on pelastumattomia uskonnollisia ja sielullisia ihmisiä, jotka ovat syntiensä orjia. Heillä ei ole voimaa (Pyhä Henki) vastustaa syntiä eikä elää korkean moraalin mukaisesti.

Olen huomannut sen että monissa uskonnollisissa liikkeissä on vakavia seksisyntejä, joissa on korkean moraalin seksiopetus. Tämä johtuu siitä, että ihminen jolla ei ole todellista uskon yhteyttä Herran Jeesuksen kanssa joutuu ristiriitaan sydämessä vaikuttavan synnin kanssa sekä korkean moraalin opetuksen kanssa.

Koska hänellä ei ole Jumalan voimaa vastustaa syntiä, niin hän ajautuu himojensa orjaksi. Silloin kun sinulla ei ole voimaa vastustaa synnin himoja ja sinulle opetetaan korkeasta seksuaalimoraalista, niin monessa tapauksessa käy siten, että ihminen ajautuu vääristyneen seksuaalisuuden valtaan. Koska hänellä ei ole voimaa elää korkean moraalin mukaisesti, niin hän päästää sydämessään jäytävät himot valloilleen, joiden seurauksena hänen sydämessään seksuaalisuus vääristyy täysin ja voi johtaa pedofilian kaltaiseen toimintaan.

Usein on myös niin että uskonnollinen liike opettaa ahdasmielisesti seksuaalisuudesta vääristäen Jumalan luoman kauniin seksuaalisen lahjan miehen ja naisen välillä avioliitossa. Jos seksistä puhutaan koko ajan negatiivisesti esimerkiksi tuomalla koko ajan esille seksisyntejä ja sitä kautta siihen liitetään kielteisyys ja negatiivisuus, niin se joidenkin kohdalla johtaa juuri seksuaalisiin vääristymiin. On ihan oikein puhua ja kertoa seksisynneistä, mutta samalla on tuotava esille että seksi miehen ja naisen välillä avioliitossa on Jumalan antama kaunis lahja. Tarinan opetus on se, että pelkkä keskittyminen negatiivisiin asioihin johtaa ihmisen usein väärille raiteille. Kun ihmiselle kerrotaan siitä mikä on oikeaa seksuaalisuutta ja kuinka oikea seksuaalisuus on hyväksyttävää ja kaunista, niin ihminen oppii ja kykenee toteuttamaan elämässään oikeaa ja tervettä seksuaalisuutta.

Uskonnollisissa liikkeissä joissa naisen asema on vääristynyt esimerkiksi siten että naisen opetetaan olevan miestä alempiarvoinen johtaa myös hyvin usein seksuaalisiin väärinkäytöksiin mm. pedofiliaan ja naisten seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Naisen vääristynyt asema johtaa siihen, että nainen esineellistetään joka voi johtaa seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Kun naisella ei ole hänelle kuuluvaa arvoa, niin vääristyneen seksuaalisuuden vallassa oleva mies voi kokea naisen olevan hänelle purkautumiskanava johon mies kohdistaa seksuaalisen vääristymänsä. Tämä voi johtaa myös pedofiliaan ja insestiin, jossa mies käyttää seksuaalisesti hyväkseen pientä avutonta tyttöä.

Uskon yhteisöissä joissa ei esiinny pedofiliaa ja seksuaalista hyväksikäyttöä naisen asema on Raamatullinen, joka tarkoittaa sitä että mies ja nainen ovat samanarvoisia Jumalan edessä

Olen huomannut että seksuaalista hyväksi- ja väärinkäyttöä tapahtuu usein sellaisissa uskonnollisissa liikkeissä, jotka julistautuvat olevansa ainoa oikeaoppinen Jumalan seurakunta, sillä kaikki muut ovat heidän mielestään harhaoppisia. Pedofiliaa ja seksuaalista väärinkäyttöä ei tapahdu sellaisissa uudestisyntyneiden uskovien yhteyksissä joissa nähdään Jumalan lapsia myös muualla kuin oman herätysliikkeen piirissä.

Koko kirjoitus löytyy sivultani: http://koti.phnet.fi/petripaavola/pedofilia.html
Elämä hymyilee Hänen kanssaan!
Avatar
Stadinarska
Kitisijä
Viestit: 9034
Liittynyt: 30.10.2006 19:18
Paikkakunta: Aina Stadi

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Stadinarska »

Pete moi! :)

Kuule- katsoin aamulla puolivahingossa TV7:lta Jeesuksesta ketovaa filmiä, joka sanottiin olevan katsotuin. Mitä mieltä sä siitä filmistä olet? Monia ihmetekoja oli. Katsotko TV7:aa ollenkaan, mitä sieltä kannattaa katsoa?
Mä en taas pitkään aikaan oo käynyt kirkossa, mutta täytyis käydä. Olen siksi perso kirkkokahveillekin ja kiva haastella vanhojen ihmisten kanssa pöydissä kun he kuitenkin antavat viisauksia aina!

Sellaista. Kuule, en nyt keksi mitään muuta tässä vaiheessa. Oikein hyvät kesänjatkot.

Valitan, etten osaa ottaa kantaa ollenkaan syvällisesti noihin kirjoituksiisi, kun en itse ole varsinaisesti uskovainen vaikkakin pidän kirkon tarjaomista asioista ja viihdyn varsin hyvin jopa Jumalanpalveluksissakin. Vaikka viimeksi mietin saako kännykkää koplata samaan aikaan kun Pappi saarnaa, mut kait sen voi salaa tehdä!

Teetkö sinä koskaan salaa mitään vähänkään syntistä? Ja koettaisit piilottaa sitä jopa Jumalalta? Eikö hän näe joka paikkaan, jopa siivoamattomaan jääkaappiinikin! Huh.

Mutta tähän kevennykseen tältä erää tähän toivoo

Stadinarska

P.S Mitä tuo FB nimesi perässä tarkoittaa? FaceBook??
Stadinarska. Kussakin kuussa eriniminen.
Avatar
Homeboy65
Kitisijä
Viestit: 12383
Liittynyt: 15.08.2005 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Homeboy65 »

Juuri kun pääsin ajattelemasta, että olisiko Petri häipynyt Kitinästä lopullisesti... :pliis:
Siinä maha missä painitaan. :grr:
"En tiedä pitäisikö sinulle ojentaa netiketti, banaani vai köysi." - Tix
Manaaja

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Manaaja »

Juuri kun pääsin ajattelemaan, että jos kolme edellistä...
Avatar
Stadinarska
Kitisijä
Viestit: 9034
Liittynyt: 30.10.2006 19:18
Paikkakunta: Aina Stadi

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Stadinarska »

Manaaja kirjoitti:Juuri kun pääsin ajattelemaan, että jos kolme edellistä...
Juuri kun aloin ajattelemaan ettei kai edellinen....JA Voihan Munaaus sentään se vitsaus näytti kynnen! :cry:

totesi

Stadin Arskalainen Af Oliver :lol:

P.S Houm-Homepoi, mikäs sulla onkaan Peteä vastaan? Eikö hänellä ole vahva vakaumus ja mielenkiinto, jotka sinänsä ovat arvokkaita asioita? :shock:
Stadinarska. Kussakin kuussa eriniminen.
Avatar
Bhven
Kitisijä
Viestit: 4291
Liittynyt: 28.01.2011 22:35
Paikkakunta: Pökäle
Viesti:

Re: PetriFB: Maailmanmeno

Viesti Kirjoittaja Bhven »

Jumala paransi amputoidun jalan. Uskokaa rukouksen voimaan!

http://www.youtube.com/watch?v=OQnI4eoSvwo
In 1852 Henri Giffard flew a 3-horsepower steam-powered dirigible over Paris. it was the first powered aircraft.
Vastaa Viestiin