Leikkaatko Tomaatin väärin?

Aktiviteettien suunnitteluun ja kertaukseen.

Leikkatko tomaatin väärin?

Äänestys päättyi 30.11.2013 22:49

Leikkaan
1
50%
En leikkaa
1
50%
Leikkasin ennen
0
Ei ääniä
Leikkasin ennen, mutta video auttoi
0
Ei ääniä
Leikkaako?
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä: 2

Avatar
Niba
Kitisijä
Viestit: 18736
Liittynyt: 15.08.2005 3:14
Paikkakunta: Hell

Leikkaatko Tomaatin väärin?

Viesti Kirjoittaja Niba »

Pyyhin Netikettiin..
Avatar
Kreitsu
Kitisijä
Viestit: 5039
Liittynyt: 09.05.2006 8:45
Paikkakunta: Brexitland

Re: Leikkaatko Tomaatin väärin?

Viesti Kirjoittaja Kreitsu »

Muista kohdella tomaattia hyvin, niin sekin kohtelee sua hyvin. En kyl tajuu, miksi se pitää silputa tollaiseksi. Ja miksi se "kanta" pitää leikata pois, mä ainakin syön sen.
"I've learned so much from my mistakes...
I'm thinking of making a few more."
Avatar
MrM
Kitisijä
Viestit: 1554
Liittynyt: 11.11.2012 16:46
Paikkakunta: En kerro

Re: Leikkaatko Tomaatin väärin?

Viesti Kirjoittaja MrM »

Mä kans syön kannan, samixii! (Ja leikkaan tomskun kanta alaspäin niin että se pysyy paikallaan.)
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark... and we're wearing sunglasses.
-Hit it.
Avatar
Niba
Kitisijä
Viestit: 18736
Liittynyt: 15.08.2005 3:14
Paikkakunta: Hell

Re: Leikkaatko Tomaatin väärin?

Viesti Kirjoittaja Niba »

Voi vitsi, usein tomaatin huononeminen alkaa kannasta, silpoo sormensa vielä kovassa kannassa, ton kantajutun kuulin jo vuosia sitten, kun kanta on poistunut halkaisen tomaatin kannanpaikka alaspäin, sitten halkaistu puolialaspäin vedän ensin toiseen suuntaa viillot niin että toiselle reunalle jää pieni siipake joka pitää viipaleet yhdessä ja sitten viillän toiseen suuntaan aloittaen avoimesta päästä, näin ei jones tha tomat hajoa käsieni syleilyssä, usein teroitan myös Fickars Edge kasvisleikkuuveitseni(tumma terä) ennen tomaatin kohtaamista, käytän siihen Fiskarsin omaa teroitinta.. Käytän siis omaa veistä lihalle, kalalle, kasviksille, juustolle etc. Japanin tyylistä leikkuuvälinettä voin käyttää yleensä kaikkea syötävää kohtaan kuitenkin, koska terä on paksu painava ja terävä..

Se silloin ennen kummastutti että Virossa(ainakaan eteläisessä osassa) tunnettu edes perunankuorimaveistä, aika ihme.. Eikä juustohöylää eikä.. En tiedä kuuluuko juustohöylä Muukun kuin suomen keittiöön? ehkä ruotsin .. Keskieuroopassa ei tunneta kuivauskaappia? kaikki astiat kuivataan pesun jälkeen, Kuivauskaappi kuulema keksittiin työtehoseurassa 40-luvulla, kun naisten piti kotitöittenkin lisäksi ehtiä ammustehtaalle ja myöhemmin muihin ruukkeihin, koska miehet oli tapettu tai sitten muuten vaan seuloja, hulluja tai sodan eri tavoin raiskaamia.. Kun otetan huomioon sämä sotajutut ennen ja viime vuosisadalla ja ainainen tuhatvuotinen kurjuus ja köyhyys, ei mikään ihme että Suomi on nykyäänkin mitä on, suomalaisten elämä on aina ja iänkaiken ollut survivalistien elämää, ja hyvin useasi myös kuolemaa ja varsinkin kuolemaa, tuosta perinnöstä kärsitään mm. elintasosairauksien muodossa koska suomalaisia ei ole luotu elämään yltäkylläisyydessä vaan ainaisessa kurjuudessa.. Hyvin valitettavaa mutta totta..
Pyyhin Netikettiin..
Vastaa Viestiin