USA:n pressavaalit

Vakavia keskusteluja isoista asioista - tiede, talous, politiikka, uskonto, yhteiskunnalliset asiat. Ei onelinereitä/puzznuzzia.

Trump vai Biden?

Trump
0
Ei ääniä
Biden
16
100%
 
Ääniä yhteensä: 16

Avatar
Vagabondo
Kitinä VIP-jäsen
Viestit: 9392
Liittynyt: 23.09.2010 9:38

Re: USA:n pressavaalit

Viesti Kirjoittaja Vagabondo »

James Potkukelkka kirjoitti: 12.01.2021 9:14
Vagabondo kirjoitti: 11.01.2021 19:40
James Potkukelkka kirjoitti: 11.01.2021 17:13 ^Nixon erosi itse.
Palstamaneereista on hyvä pitää kiinni :hep: :komp: :cheer: :miitti:
Olisi pitänyt lukea tarkemmin :oops:
Mitä suotta. Kyllä tänne tekstiä mahtuu ja näistä aina toisinaan muutama hymy irtoaa :D
Sitä paitsi tämä maneeri on meinannut jäädä unholaan. Olis mennyt ihan ohi ilman Bluntlyn kommenttia.
Yet ah! why should they know their fate? Since sorrow never comes too late, And happiness too swiftly flies. Thought would destroy their paradise.
No more; where ignorance is bliss, 'Tis folly to be wise.
Avatar
urpiainen
Kitisijä
Viestit: 16598
Liittynyt: 27.10.2005 17:37

Re: USA:n pressavaalit

Viesti Kirjoittaja urpiainen »

En nähnyt A-ohjelmaa, mutta olenko nyt ymmärtänyt oikein, että YLE on taas päättänyt lähestyä USAn pressanvaaleja käyttämällä Ruotsilaa asiantuntijana? Onneksi en katsonut, muutenkin on verenpaineriskiä keski-ikäisellä. Sehän taitaa nykyisin toimia jossain amerikkalaisten kristillisten säätiöiden rahoittamassa yksityisessä kristillisessä "yliopistossa" Liettuassa. Onko se ihan pakko kaivaa sieltä esiin pilaamaan järkevää keskustelua.
urpiainen kirjoitti: 08.01.2021 11:04 Mä olisin valmis sensuroimaan valtamediaa sen verran, että Markku Ruotsilaa ei enää kutsuttaisi A-ohjelmiin avaamaan Trumpin kannattajien mielenmaisemaa. Varmasti jostain löytyy joku tutkija, joka osaa puhua aiheesta analyyttisesti ilman, että toistelee Trumpin propagandaa. Eilen kuultiin tutkijan objektiivisina arvioina, että Trump on oikeassa siinä, että vaalit ratkaisivat perustuslain vastaisesti annetut väärät äänet ja että Trump jää historiaan kaikkien aikojen menestyksekkäimpänä yhden kauden presidenttinä, jonka talouspolitiikka oli ilmiömäisen tehokasta ja joka edisti ennennäkemättömällä tavalla Lähi-Idän rauhansopimuksia, uskonnon vapautta ja syntymättömien lasten oikeuksia.
"Urpiaisen pesintä on epäsäännöllistä ja lento keikkuvaa. Yleisimmät äänet ovat kimeä kutsuhuuto 'djihh!' ja rahiseva 'tssrrt-tssrrt'."
Avatar
urpiainen
Kitisijä
Viestit: 16598
Liittynyt: 27.10.2005 17:37

Re: USA:n pressavaalit

Viesti Kirjoittaja urpiainen »

Päädyin tähän vanhaan ketjuun etsiessäni jotain luonnehdintaa Ruotsilasta, mutta olihan täällä muutakin kiinnostavaa kamaa. En edes muistanut, että Kitinässä ennakoin jo 2020 persujen vaalikampanjan 2023 peruspiirteitä. Niin uskollisesti ne seuraavat esikuvaansa.
urpiainen kirjoitti: 04.11.2020 10:40Varmaan jonkinlainen uusi avaus on sekin, että käsittääkseni Trumpilla ei tosiaan ollut mitään varsinaista sisällöllistä vaaliohjelmaa näissä vaaleissa, vaan kampanja perustui pelkkään identiteettipoliittiseen nostatukseen tapahtumissa ja verkossa. Saa nähdä, onko pölhöoikeisto menossa tähän suuntaan laajemminkin - meillähän persut ovat edes teeskennelleet, että heillä olisi sisällöllisiä ohjelmia, vaikka sitten aina jälkikäteen sisällöistä sanoudutaankin irti kännissä ja läpällä heitettyinä provoina tai jotain. Ehkä suunta on se, etteivät jatkossa enää viitsi vaivautua.
Kuinka ollakaan, seuraavissa vaaleissa Persut eivät tosiaan enää vaivautuneet vaaliohjelmaa tekemään, kun ei sillä kannattajille mitään väliä ole.
"Urpiaisen pesintä on epäsäännöllistä ja lento keikkuvaa. Yleisimmät äänet ovat kimeä kutsuhuuto 'djihh!' ja rahiseva 'tssrrt-tssrrt'."
Avatar
KKK
Kitisijä
Viestit: 2447
Liittynyt: 26.10.2012 19:48
Paikkakunta: Joo

Re: USA:n pressavaalit

Viesti Kirjoittaja KKK »

Näyttää vahvasti että Trump on pysäyttämätön. Bidenilla on tarpeeksi tekemistä tietää mikä viikonpäivä on ja olla kusematta housuunsa, ei sillä riitä elinvoimaa kampanjoida kunnolla tuota oranssinaamaista koliikkiaikuista vastaan. Niillä kahdella muulla demokraattiehdokkaalla ei ole substanssai eikä tsargaa. Trumpettia vastaan pitäisi olla heittää nuorempi, dynaaminen ja karismaattinen vastavoima (JFK-Obama-tasoa) eikä demareilla kertakaikkiaan ole sellaista. Republikaanit tanssivat jo koko puolue itserusketusmiehen päänväkevyyksien mukaan.

Ennustan että maan poliittiset jakolinjat syvenevät entisestään, vastakkainasettelu kaikilla elämänaloilla nousee uusiin korkeuksiin, Ukrainan avusta pihdataan kun Putin vaivihkaa kiristää Trumpettia (arvaan että sillä on videota don-vauvasta leikkimässä vesileikkejä venäläisprostien kanssa tai vastaavaa) ja Putler saa rauhassa jatkaa kulutussotaansa Ukrainassa kunnes jonain päivänä tuon pienen urhean kansan on pakko tehdä jonkinlainen diili.

Trumpin aikana Nato-sitoumuksista yitetään tinkiä ja lopulta maa hajoaa kahteen - neljään keskenään sotivaan klikkiin. Alkavan vuosisadan painopiste taloudellisessa ja sotilaallisessa voimassa muodustuu Kiina-Intia-akselille, pohjois-Korea, Ryssälä ja muut invataksit tappelevat murusista.

Taloudessa alkuvuosi voi olla kivaa kasvua mutta tulen tod näk myymään kaikki USA-omistukseni pois marraskuussa.
Amazing shit happens!
Vastaa Viestiin