Sijoitushuijaukset

Vakavia keskusteluja isoista asioista - tiede, talous, politiikka, uskonto, yhteiskunnalliset asiat. Ei onelinereitä/puzznuzzia.
Avatar
Niba
Kitisijä
Viestit: 18736
Liittynyt: 15.08.2005 3:14
Paikkakunta: Hell

Sijoitushuijaukset

Viesti Kirjoittaja Niba »

[url=https://www.yrittajat.fi/uutiset/644239 ... 7eWiseling[/url] liittää suomen ikävällä tavalla kansainväliseen sijoitushuijaukseen, Lapin postikorteilla ja olemattomalla toimistalla Helsingissä on liitetty ja suomi leima saatu toimintaan. Laaltavsti venäläisperäisessa huijauksessa käytetään ihmisen ahneutta hyväksi. Pitäisikö asiaa suomalaisten tämä tutkia tarkoin, koska suurin osa huijatuista tulee muualta maailmasta? Ikävää tuollainen toimita, mutta minusta jotain pitäisi tehdä. Vaikka minua ei suuremmin kiinosta selalisten ihmisten rahojen kohtalo, jotka ahneuksissaan rahansa hävittävät. Näitä huijauksia kullä on pilvin pimein maailmalla.
Pyyhin Netikettiin..
Avatar
James Potkukelkka
Kitisijä
Viestit: 25471
Liittynyt: 23.01.2014 9:59

Re: Sijoitushuijaukset

Viesti Kirjoittaja James Potkukelkka »

Tuo Wiseling ei ilmeisesti ole Suomessa harjoittanut huijaamista, vaan muualla. Ainoa kytkös Suomeen on, että firma on rekisteröity Suomeen ja pari suomalaista omien sanojensa mukaan (kts Seuran juttu) päätyneet hallitukseen tietämättään.

Tai noh.. varmaan ko. huijauksessa on suomalaisiakin mukana.
olen voimakas oikeudenmukaisuuden kannattaja
Vastaa Viestiin