Kerro vaivasta

Painaako joku mieltä? Haluatko purkaa sydäntäsi? Jos ei apu löydy, niin ainakin kuuntelevia korvia.
VAIN ASIALLISET KOMMENTIT! Kuri on kova.
Avatar
Kerberos I
Kitinän uhri
Viestit: 549
Liittynyt: 21.04.2021 14:43
Paikkakunta: Savvoo hilij.. no ei vatussa!

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja Kerberos I »

Kyllä se kannattaa. Puhuminen ja ajatusten jäsentely lähipiirin kanssa ei koskaan korvaa ammattilaisapua, sillä ammattilaiselle voi kertoa kaunistelematta kaiken se paskan mitä kantaa mielessään - läheisiään suojelee aina alitajuntaisesti siltä hurjimmalta scheisselta. Ja koska tunteet eivät ole ammattilaisen kanssa jutellessa huolenaiheena (siis miten kuuntelija reagoi), niin sekin on vapauttavaa.

Meillä Suomessa on ihmeen tiukassa ajatus siitä, että ihmisen pitäisi pärjätä täysin ilman henkistä tukea ja apua sairastumistilanteissa. Aivan nurinkurista! Ihminen on biopsykofyysinen kokonaisuus, ei voi erotella somaattisia sairauksia ja niiden seurauksia täysin psyykestä. Mahdotonta. Jenkeissä taas ihminen, joka ei ole koskaan käynyt kallonkutistajalla, on jotenkin outo lähtökohtaisesti. Siellä ymmärretään paremmin kokonaisvaltaista hoidontarvetta ja ennaltaehkäisevää mielenterveystyötä.
"Ainoa todellinen viisaus on tieto siitä, että et tiedä yhtään mitään." - Sokrates
Avatar
Lolita
Kitisijä
Viestit: 8599
Liittynyt: 14.08.2005 18:46
Paikkakunta: Vantaa

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja Lolita »

Samaa mieltä Kerberoksen kanssa, ehdottomasti juttelemaan ammattilaisen kanssa. Itse luettelit millaisen vuoristoradan ja prässin läpi olet vedetty, etkä sen jälkeen ole pahemmin hidastanut tai ehtinyt rauhoittua. Asioiden läpi käyminen ammattilaisen kanssa ei voi tehdä kuin hyvää.

Aika hurjalta kuulostaa nuo uniongelmat ja pulssin vaihtelut, jotain tarttis tehdä ja juttelu ja asioiden läpikäynti voisi olla yksi keino. Rauhaa ja rentoutumista toivon sulle :h:
“Outside of a dog a book is a man’s best friend, inside of a dog it’s too dark to read” - Groucho Marx
Avatar
KKK
Kitisijä
Viestit: 2446
Liittynyt: 26.10.2012 19:48
Paikkakunta: Joo

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja KKK »

Juttelemassa on käyty, vielä ei olla päätetty jatkosta. Hautajaisten jälkeen henkinen olo ollut monella tavalla helpompi. Sen sijaan vuosi sitten vasemman kankun alta alkanut kipu eikun vaan leviää ja monimuotoistuu. Illat ovat pahimpia, makuullaolo eritoten. Istuminenkaan ei tahdo oikein sujua. PSA-mittaus on vielä tekemättä, kuseminenkin sattuu aika usein enkä todellakaan ole käynyt uittamassa muniani missään missä ei pitäisi.

Ilmeisesti joku on päättänyt, että minua ei mikään fyysinen vaivaa, kun en pääse oikein kauniisti pyytämälläkään mihinkään tutkimukseen. Viimeksi tuli tunnin mittainen - sinänsä mielenkiintoinen - luento kroonisesta kivusta joka voi jäädä ns. päälle vaikka juurisyy sille on aikoja sitten poistunut. Aihehan on sinänsä mielenkiintoinen, mutta siitä nauttimista himmaa se, miten paljon kiveksiin ja lantion alueelle sattuu, samaten molempiin kylkiin.

Olen yrittänyt pohtia lekureiden spekulaatioita ja suhteuttaa niitä tosiasioihin...

"Suolistokipu aiheutuu kiinnikkeistä. Kiinnikkeet muodostuvat ison leikkauksen jälkeen vatsaonteloon jäänestä verestä jotka sitten sitovat suoliston normaalia liikehdintää jne"
- jos näin, miksi kivut alkoivat vasta about vuosi leikkauksen jälkeen - ja ovat niin epäsäännöllisiä? Suolistovaivoista ilmeisimmät kuten maito- ja viljatuotevaivat on poissuljettu, sappihapporipui todettu ja siihen on lääkitys

"Teoria päälle jääneestä kipuaistista"
- kuten yllä. Kaiken järjen mukaan tuo kipu olisi suht staattista. Mutta kun tämä monimuotoistuu ja leviää.

"kivun aiheuttaja on psyykkinen, trauma tms"
- periaatteessa mahdollista, jopa todennäköistä koska olen itsekin pystynyt todentamaan että oikein kovan stressin päälläollessa vatsaoireet pahenevat. Mutta miksi asian käsitteleminen ja siitä puhuminen eivät helpota vaan vaivat pahenevat ja leviävät?

Olen yrittänyt pidättäytyä googlailemasta oireita, mutta kun eipä ammattilaisistakaan apua ole. Lääkäri vaihtuu joka käynnillä, ei ole pysyvämpää hoitosuhdetta. Kukaan ei ole ehtinyt-jaksanut lukea koko sairauskertomusta läpi, se on varma. Parhaiten taustatyönsä tuntui tehneen yliopistollisen erikoistuva fysiatri, joka rupesi puhumaan tästä pää-teoriasta.

Arvauskeskukseen on aivan turha mennä ja työterveyskin tuntuu olevan yhtä tyhjän kanssa. En keksi enää muuta kuin soittaa tuolle fysiatrille ja rukoilla että ujuttaa minut yliopistollisen kipuklinikalle, jos neuropatian saisi suljettua pois.

Tähän epätietoisuuteen on koko perhe aivan paskana, enkä kaikista vähiten minä itse. Toisilta syöpäpotilailta on selvinnyt sen verran, ettei ilmiö "kipu jää päälle" ole kovinkaan tavaton. Sytostaatithan ovat karmeita myrkkyjä. Mutta edelleen - aikaikkuna ei minusta täsmää. Sain kovimpia myrkkyjä kevättalvella 2018. Leikkaus loppukesästä 2018 ja lääkityksen purku alkoi about jälkeen ja kesti vajaan vuoden. Ja vatsan ja lantion alueen vaivat ja sekoilut - muistaakseni - alkoivat vasta purun loppupuolella tai sen jälkeen ja ovat nyt olleet päällä about vuoden, give or take.

Onhan tässä aika perkeleen yksinäinen olo. Vaimolle puhumista näistä yritän välttää koska tiedän aiheen kuormittavan häntä. Kaverit eivät jaksa kuunnella, eipä se ole heidän tehtävänsäkään.

Oli kyseessä sitten haamukipu tai ei, paskat ovat kortit. Haamukipu estää erottamasta "oikeaa kipua johon olisi syytä reagoida". Jos tämä on "aitoa kipua", se tarkoittaa sitä että sen aiheuttaja on edelleen vuoden tutkimisen jälkeen löytämättä ja saa tehdä rauhassa tuhojaan.
Amazing shit happens!
Avatar
Kerberos I
Kitinän uhri
Viestit: 549
Liittynyt: 21.04.2021 14:43
Paikkakunta: Savvoo hilij.. no ei vatussa!

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja Kerberos I »

Fysiatri voi auttaa sinua kivunhallinnassa, varsinkin jo se on hermokipua. Krooninen kipuhan tarkoittaa sitä, ettei kivun aiheuttajaa enää ole olemassa siellä kohdepaikassa, vaan kipuaistimusta alkaa tuottamaan selkäydinhermo yliaktiivisten natriumkanavien vuoksi. Tässä vaiheessa, mikäli kyse on sinulla hermokivusta, sen hallintaansaanti on vielä mahdollista gapapentiinilla tai esim lyricalla. Mutta lääkkeiden tehokkain aika alkaa vasta viikkoja aloituksen jälkeen, ja annostusta nostetaan pikku hiljaa. Kroonisen kivun jatkuessa vielä pidempään kipuaistimusta alkaakin tuottaa puhtaasti aivot itse, ja siinä vaiheessa kivun hallintaansaaminen vaatii opiaatteja.

Jos taas kyse on aktiivisesta vaivasta ruoka-aineiden osalta, joka ärsyttää suolta ja vatsaa niin helpoiten saat tämän todennettua karsimalla ensin kaiken pois ruokalistaltasi. Elä muutama viikko pelkillä muutamilla raaka-aineilla, joiden uskot olevan sellaisia ettei ärsytystä synny (riisi, jokin puhdas kokoliha/kala ja lisäksi sellaisia kasviksia, jotka ovat yleisesti ottaen hyvin siedettyjä). Sitten parin viikon jälkeen pitäisi mahan olla jo suht rauhallinen, jolloin voit lisätä yhden raaka-aineen lisää. Jatkat näin, kunnes tulee vastaan ne ruoat joita vatsasi ei siedä.

Mikäli kyse taas on syövänhoidon sytostaattien aiheuttamasta jälkioireistosta, taas apuna on fysiatri ja muut lääkärit.
"Ainoa todellinen viisaus on tieto siitä, että et tiedä yhtään mitään." - Sokrates
Avatar
KKK
Kitisijä
Viestit: 2446
Liittynyt: 26.10.2012 19:48
Paikkakunta: Joo

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja KKK »

^ Teoriassa juuri noin.

Mutta käytännössä fysiatri nostaa kädet pystyyn kun kipu on jalkovälissä ja urologille pääsyä odotellaan. Tässä alkaa olla tilanne että mä olen kuin syljestä lämmin pallo josta kukaan ei syöttöä räpyläänsä.

Lyricaa menee 2 x 300mg ja opiaatteja 2x30-40mg vuorokaudessa. Näillä kestän nippa nappa nahoissani. Alkaa vaan työnteko olla aika vaikeaa jatkuvan lääkepöhnän takia, kun duuni on luonteeltaan sellaista että vaatisi erittäin terävää päätä.

Mutta muuten kiitos noista tiedoista.
Amazing shit happens!
Avatar
Kerberos I
Kitinän uhri
Viestit: 549
Liittynyt: 21.04.2021 14:43
Paikkakunta: Savvoo hilij.. no ei vatussa!

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja Kerberos I »

Yksityiselle urologille?
"Ainoa todellinen viisaus on tieto siitä, että et tiedä yhtään mitään." - Sokrates
Avatar
KKK
Kitisijä
Viestit: 2446
Liittynyt: 26.10.2012 19:48
Paikkakunta: Joo

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja KKK »

Aika perjantaille. Kivut alkaa olla melko kovat ajoittain, välillä pärjää kohtalaisesti.

Alkaa muutenkin tuntua että julkinen saa haistaa paskan. Viimeksi kun yritin gastrolle päästä ni en saa edes lääkäriaikaa! Kuvissa ei näy mitään ni ei kuulemma ole tarvetta jatkotutkimuksiin. Vaikka se pet-tt esim vielä tekemättä. :kele:

Jossain on näemmä raja, jonka jälkeen julkinen terveydenhuolto myöntää itselleen luvan jättää potilas heitteille.

Samalla tavallahan kävi syöpävuonna. Alle 6kk aktiivisten sytostaattihoitojen jälkeen minut vaan ohjattiin palliatiiviselle. Ei mitään selityksiä. Ei mitään vinkkejä tyyliin "me emme pysty enempään, mutta taholta X kannattaa kysyä". Jos en olis saanut vinkkiä että osaamista löytyy toisesta kaupungista, olisin todennäköisesti kuolemassa nyt.

Sen olen päättänyt että hoitovirhelippu nousee tällä kertaa heti pystyyn jos alkavat minun kanssa pelleillä. Systeemi ON rikki, se on valitettavasti tullut selväksi. Kukaan ei ota potilaasta kokonaisvastuuta vaan sairasta ihmistä sysätään osastolta toiselle heti kun siihen pienikin tekosyy ilmenee. Häpeäisivät saatana.

Joukossa on tietenkin päteviä mutta kokonaisuutena suomalainen julkinen terveydenhoito ei vaan toimi kuin sellaisissa pikku vaivoissa, joihin löytyy käypähoudosta toimintaohjeet.
Amazing shit happens!
Avatar
KKK
Kitisijä
Viestit: 2446
Liittynyt: 26.10.2012 19:48
Paikkakunta: Joo

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja KKK »

Odotellaan edelleen fys-lähetteen aktivoitumista. Kolmea eri kipulääkettä kahdesti päivässä. Pitäisi kuulemma lisätä parasetamolin osuutta ja keventää oksykodonia mutta heti kun näin tekee ni sattuu taas alavatsaan aivan saatanasti. Välillä tuntuu että kipu leviää jo vasemmalla puolella ylemmäs.

Limbossa siis edelleen. En vaan yksinkertaisesti jaksa juuri nyt googlata oireita tai soitella lääkäreille. Menköön kesäloma näin, yritän olla ajattelematta mitä loman jälkeen on väistämättä edessä.
Amazing shit happens!
Avatar
Kerberos I
Kitinän uhri
Viestit: 549
Liittynyt: 21.04.2021 14:43
Paikkakunta: Savvoo hilij.. no ei vatussa!

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja Kerberos I »

SI-nivelten tulehdus. Not nice. Huomenna kortisonipiikkiä kankkuihin.

Hermosärky toiseen jalkaan, not nice-ryhmässä sekin. En suosittele kokeilemaan, ainakaan kroonisena.
"Ainoa todellinen viisaus on tieto siitä, että et tiedä yhtään mitään." - Sokrates
Avatar
Kerberos I
Kitinän uhri
Viestit: 549
Liittynyt: 21.04.2021 14:43
Paikkakunta: Savvoo hilij.. no ei vatussa!

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja Kerberos I »

Edelliseen viestiin jatkoa: nyt on kortisonia pari piikkiä SI-nivelissä. Ei muuten onnistu istuminen autossa, tai tuolilla. Kylki- ja vatsamakuu-asennot on kivuttomimmat. Ehkä tää tästä huomenna tai ylihuomenna on jo voiton puolella, pääsee maanantaiksi takaisin töihin.
"Ainoa todellinen viisaus on tieto siitä, että et tiedä yhtään mitään." - Sokrates
Avatar
So Hard
Kitisijä
Viestit: 14885
Liittynyt: 23.08.2011 9:23
Paikkakunta: 7th heaven

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja So Hard »

Kerberos I kirjoitti: 16.07.2021 15:19 Edelliseen viestiin jatkoa: nyt on kortisonia pari piikkiä SI-nivelissä. Ei muuten onnistu istuminen autossa, tai tuolilla. Kylki- ja vatsamakuu-asennot on kivuttomimmat. Ehkä tää tästä huomenna tai ylihuomenna on jo voiton puolella, pääsee maanantaiksi takaisin töihin.
Itse sain joskus toiseen SI-niveleen pari kertaa piikkiä. Aikamoinen taikavaikutus kun pistää lidokaniinia ja kortisonia.
Universaali disclaimer.
nokkaelain
Kitisijä
Viestit: 2772
Liittynyt: 10.03.2018 18:12

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja nokkaelain »

So Hard kirjoitti: 16.07.2021 15:34
Kerberos I kirjoitti: 16.07.2021 15:19 Edelliseen viestiin jatkoa: nyt on kortisonia pari piikkiä SI-nivelissä. Ei muuten onnistu istuminen autossa, tai tuolilla. Kylki- ja vatsamakuu-asennot on kivuttomimmat. Ehkä tää tästä huomenna tai ylihuomenna on jo voiton puolella, pääsee maanantaiksi takaisin töihin.
Itse sain joskus toiseen SI-niveleen pari kertaa piikkiä. Aikamoinen taikavaikutus kun pistää lidokaniinia ja kortisonia.
SI-samikset muitten kanssa. Ei ole tosin ollut kovia kipuja parinkymmenen vuoteen.
Avatar
Kerberos I
Kitinän uhri
Viestit: 549
Liittynyt: 21.04.2021 14:43
Paikkakunta: Savvoo hilij.. no ei vatussa!

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja Kerberos I »

nokkaelain kirjoitti: 17.07.2021 3:03
So Hard kirjoitti: 16.07.2021 15:34
Kerberos I kirjoitti: 16.07.2021 15:19 Edelliseen viestiin jatkoa: nyt on kortisonia pari piikkiä SI-nivelissä. Ei muuten onnistu istuminen autossa, tai tuolilla. Kylki- ja vatsamakuu-asennot on kivuttomimmat. Ehkä tää tästä huomenna tai ylihuomenna on jo voiton puolella, pääsee maanantaiksi takaisin töihin.
Itse sain joskus toiseen SI-niveleen pari kertaa piikkiä. Aikamoinen taikavaikutus kun pistää lidokaniinia ja kortisonia.
SI-samikset muitten kanssa. Ei ole tosin ollut kovia kipuja parinkymmenen vuoteen.
Eilinen oli yhtä hel*ettiä. Onneksi miesystävä tuli yllärinä kylään, toimi mun taluttajana sisätiloissa, kun toinen jalka ei kantanut yhtään. Todella kova hermokipu iski myös, ne kaksi kortisonipiikkiä tulehtuneeseen ja turvonneeseen SI-niveleen vei viimeisetkin liikkumatilat sieltä nivelkapselista. Huh, ei meinannut mikään määrä kipulääkkeitä ja lihasrelaksantteja auttaa, mut selvisin hengissä tähän päivään. Tänään olen jo kevyesti jalalle varaava, jospa huomenna kestäisi jo kävelyä.

Maanantaina on PAKKO suunnata töihin..
"Ainoa todellinen viisaus on tieto siitä, että et tiedä yhtään mitään." - Sokrates
nokkaelain
Kitisijä
Viestit: 2772
Liittynyt: 10.03.2018 18:12

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja nokkaelain »

Työterveyslääkäri harkitsi jo kolesterolilääkitystä, mutta uusimmat testit:
P-Kol 3,8
P-Kol-HDL 1,87
p_Kol-LDL 1,3
P-Trigly 1,5

...tästä se alkaa, Kitinän vanhukset vertailevat kolesteroliarvojaan.
Avatar
Kerberos I
Kitinän uhri
Viestit: 549
Liittynyt: 21.04.2021 14:43
Paikkakunta: Savvoo hilij.. no ei vatussa!

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja Kerberos I »

Monilla luonnonkansoillahan kokonaiskolesterolimäärät saattavat olla kolmen pintaan, ja LDL-arvot alle yhden. Nykytietämyksen mukaan niillä arvoilla valtimonseinämät eivät juuri kerää plakkia, ahtaudu ja kovetu. Omat suosituksemme kokonaiskolesterolin määrästä ovat sen verran korkeat, että suonien jäykistymistä ja ahtautumista tulee lähes jokaiselle. Ellei sitten satu omaamaan harvinaista geenivirhettä, joka käytännössä estää kolesterolin haitalliset vaikutukset valtimoihin. :wink:

Mielenkiintoista on myös, että jossain lukemassani artikkelissa todettiin runsaan ylipainon jopa jossain määrin suojelevan suonia. Voimakas laihduttaminen taas saattoi laukaista kolesterolin kertymisen nopeammalla syklillä valtimonseinämien sisään. Sitä en muista lukeneeni, liittyikö voimakkaan laihduttamisen negatiivinen vaikutustapa samalla nopeaan lihasmassan menetykseen ja energia-aineenvaihdunnan muutokseen, vai oliko taustalla mahdollisten jo aloitettujen kolesterolilääkkeiden olemassaolo lihavampien taustalla parantamassa tutkittujen ylipainoisten tilannetta. Täytyykin kaivella Duodecimia ja etsiä kyseinen teksti, ja kaivaa tutkimukset jotka siinä olivat lähteenä.
"Ainoa todellinen viisaus on tieto siitä, että et tiedä yhtään mitään." - Sokrates
Avatar
KKK
Kitisijä
Viestit: 2446
Liittynyt: 26.10.2012 19:48
Paikkakunta: Joo

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja KKK »

Kun aikansa jaksoi väitellä syöpiksen puhelinjustiinan kanssa niin pääsi puhumaan vihdoin lääkärillekin. Tällä ja ensi viikolla verikoetta ja CT.

Aloin taannoin tuumimaan yhdistäviä tekijöitä, mikä keskivartalo- ja lantioseudun kivut yleensä laukaisee. Tavallisesti lisänä kipu // paineen tunne ristiselässä ja oikealla kyljellä sekä vasemman puolen käsi, olkapää, jalkapöytä.
Yhdistäviä tekijöitä:
- makuuasento - ei väliä ollaanko kyljellään tai selällään
- vuorokauden aika (ilta)
- väsymys

Ensimmäinen viittaa minusta edelleenkin siihen että makuulla ollessa "jokin painaa jotakin", mutta mikä ja missä?
Jälkimmäinen taas johonkin neurologiseen vaivaan, mutta mihin. MS-oireet eivät muilta osin täyty ja reuma on jo kertaalleen suljettu pois.

Pantakipukohtauksia tulee edelleen randomisti. Ovat voimakkaampia ja nyt on mukana alkanut olla flush-tyylistä kasvojen kuumotusta ja hengenahdistusta, jotka taas mätsäävät ikävästi NET. Fyysisessä suorituskyvyssä tai painossa ei ole muutoksia, mutta mä ajetin 80km maantielenkkejä 29kmh keskarilla reilu kk ensimmäisen syövän löytymisestä eikä paino silloinkaan ollut lähtenyt laskuun.

Kurkkua myöten täynnä tätä vitun epätietoisuutta ja arvailua.
Amazing shit happens!
nokkaelain
Kitisijä
Viestit: 2772
Liittynyt: 10.03.2018 18:12

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja nokkaelain »

KKK kirjoitti: 16.08.2021 10:04 Ovat voimakkaampia ja nyt on mukana alkanut olla flush-tyylistä kasvojen kuumotusta ja hengenahdistusta, jotka taas mätsäävät ikävästi NET. ...
Kurkkua myöten täynnä tätä vitun epätietoisuutta ja arvailua.
Itselläni noita flush-oireita tulee ihan säännöllisesti, jos otan propralia. Sen ei pitäisi kai vaikuttaa juuri mitään pienellä annoksella (10mg), mutta naama saattaa punoittaa, hikoilen kuin pieni sika ja on aluksi heikko olo. (Auttaa kuitenkin siihen kun on juonut kahvia ja tupakoinut.)

En tiedä oliko jotain pointtia, mutta noita oireita tulee, varsinkin jos on edes kerran saanut paniikkikohtauksen.
Avatar
KKK
Kitisijä
Viestit: 2446
Liittynyt: 26.10.2012 19:48
Paikkakunta: Joo

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja KKK »

Jälleen vatsakipu herätti lääkityksestä huolimatta.

En tiedä onko minusta tulossa höperö. Mitä seuraavassa kirjoitan ei ole mikään hetken mielijohde tai "just nyt tuli tämmöinen olo että"...

Mulla on voimistuva tunne, etten tule elämään kovin pitkään ja tämä on ikään kuin "minulle annettu tieto", en ole sitä itse keksinyt.

On ihan mahdollista että isän kuolema on herkistänyt ikuisten asioiden pohdinnalle ja että tämä on johdantoa siitä. Tunne on silti todella kokonaisvaltainen ja outo. Tässä ei ole mitään periksiantamista tai itsetuhoisuutta. Haluan ehdottomasti elää mahdollisimman pitkään koska ensimmäistä kertaa elämässäni eälmä tuntuu ehdottomasti elämisen arvoiselta ja mielekkäältä.

"Sisäinen ääni" tässä asiassa on kuitenkin selkeä ja koko ajan voimistuva. Ihan niinkuin nuo perkeleen kivutkin. Ikäänkuin "joku" tai "jokin" yrittäisi tällä tasoitella tietä sille mikä on piakkoin edessä... eli diagnoosi tulee vihdoin ja se ei tuo mitään hyvää. Mulla on ollut about puoli vuotta ollut itselleni poikkeuksellinen tarve hoitaa kaikki rästihommat veks, pyytää anteeksi niiltä joita olen menneisyydessä loukannut ja solmia rauha pitkistä riidoista.

Jos tämä sisäinen ääni on oikeassa niin olisihan se kyllä perkeleen ironista. Juuri kun on saanut demoninsa takaisin pulloon ja korkin kiinni ja alkanut nauttia elämästä, edessä onkin lähtö.

No. Jos palstakitinäni lakkaa ni syy saattaapi olla ylläolevassa.
Amazing shit happens!
Kerttu
Kitinä paheena
Viestit: 46
Liittynyt: 31.01.2018 17:17
Paikkakunta: KesäSuomi plus syksykin joskus

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja Kerttu »

^Voi paska, KKK. En osaa mitään sanoa etkä varmaan sitä odotakaan. Tietenkin toivon parasta ja että kivuille löytyisi pian joku hoidettavissa oleva syy!
Avatar
exsu
Kitisijä
Viestit: 6314
Liittynyt: 05.10.2010 12:11
Paikkakunta: Tampere

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja exsu »

Pieni alkava nuha, eli jumalaton uudelleenjärjestely about kaiken kanssa.
Mut ei se elämä sit ollut kuitenkaan
Ihan piece of Kake Randelin.
Avatar
aasi
Kitisijä
Viestit: 6685
Liittynyt: 01.07.2005 21:12
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja aasi »

Nokka tukossa, päätä särkee, kurkku kipeä. Olisin jo varannut ajan koronatestiin, jos vapaita aikoja olisi vielä herätessä ollut.
Tasan ei mene muumit kanootissa.
Kerttu
Kitinä paheena
Viestit: 46
Liittynyt: 31.01.2018 17:17
Paikkakunta: KesäSuomi plus syksykin joskus

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja Kerttu »

Hyttysenpistoista tulee jäätävät paukamat. Siis toisena päivänä ovat peukalonpäänkokoiset. Joudun vetämään histamiinia, joka auttaa kutinaan mutta ei muuhun. Luulin aluksi, että ovat paarman tekosia, mutta hyttynen jäi eilen kiinni itseteosta ja nämä kaikki paiseet ovat just samanlaisia. Olen vissiin säästynyt niin kauan hyttysenpuremilta, etten enää kestä niitä ollenkaan. :o
nokkaelain
Kitisijä
Viestit: 2772
Liittynyt: 10.03.2018 18:12

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja nokkaelain »

Kerttu kirjoitti: 01.09.2021 9:33 Hyttysenpistoista tulee jäätävät paukamat. Siis toisena päivänä ovat peukalonpäänkokoiset. Joudun vetämään histamiinia, joka auttaa kutinaan mutta ei muuhun. Luulin aluksi, että ovat paarman tekosia, mutta hyttynen jäi eilen kiinni itseteosta ja nämä kaikki paiseet ovat just samanlaisia. Olen vissiin säästynyt niin kauan hyttysenpuremilta, etten enää kestä niitä ollenkaan. :o
Olen ensimmäiset vuoteni asunut Pohjois-Pohjanmaan suolla. Siellä oli hyttysiä, paljon.

Silti saan aina noita parin sen paukamia. Viime kesänä tuli hyttysen puremista vesikelloja, jotka eivät ole parantuneet kokonaan vieläkään. Tänä kesänä ei ole tullut oikein mitään, mutta en ole ollutkaan suotuiseen aikaan liikenteessä.
Avatar
annepa
Kitisijä
Viestit: 4213
Liittynyt: 19.08.2005 14:09

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja annepa »

Mulle tuli flunssa. Eipä ole ollukaan 1,5 vuoteen. Nyt tämä on jo menossa ohi, eli kestää normaalin kahden viikon sijaan aika paljon vähemmän aikaa. Enkä edes tässä flunssassa tarvinut yhtään avaavaa lääkettä 😳
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Avatar
Vesper
Kitisijä
Viestit: 11447
Liittynyt: 08.01.2009 22:53

Re: Kerro vaivasta

Viesti Kirjoittaja Vesper »

Tuun tänne säännöllisesti tsekkaamaan, oisko KK:lla jotain päivitystä. Aina vähän kauhistuttaa, kun ei ole.
When I drink alcohol, everyone says I'm an alcoholic. When I drink Fanta, no one says I'm fantastic.
Vastaa Viestiin