Miss Suomi

Yleinen lätinä jä kitinä
slam

Re: Miss Suomi

Viesti Kirjoittaja slam »

jouden-za kirjoitti: Ja mitä sitten, teetkö jotain?

Tosin sillä mitään välii ole jos se kattelukin riittää..hei jatka vaan kattelua ja sit otat ehkä käpsyseenkin siellä nupin takaosassa.
Katselu tekee vain ärtyneeksi, mutta Suomikulttuuri on tätä vitun, pysy kaukana skeidaa naur*...
Avatar
Niba
Kitisijä
Viestit: 18736
Liittynyt: 15.08.2005 3:14
Paikkakunta: Hell

Re: Miss Suomi

Viesti Kirjoittaja Niba »

Missit luovuttaa..
Saako pahan makusen eino enää ketään reisilleen kiipeämään? :shock:
Pyyhin Netikettiin..
jouden-za
Kitinän uhri
Viestit: 858
Liittynyt: 07.11.2005 16:29

Re: Miss Suomi

Viesti Kirjoittaja jouden-za »

Keikaus kirjoitti: ovat intohimoni pienten, tummien, hyvin ruskettuvien ja suht kuivaihoisten miesten nuuskuttamisen ohella.
Hyi helvetti, kuulostaa tosi herkulliselta huoh.
tonyjl

Re: Miss Suomi

Viesti Kirjoittaja tonyjl »

Jostain näin tänään aamulla kuvia missikarsinnoista. Ei voi kyllä hyvällä tahdollakaan sanoa että olivat kaikki ihan oikeassa paikassa.. Kovaa peliä. Mutta luulisi nyt käsittävän että siellä missejä ollaan hakemassa. Melkein säälitti niiden pudonneiden puolesta. Paha sanoa mutta miksi itsekritiikki voi olla senkin verran hukassa?

Yleisökin oli kuulemma sortunut joitakin buuaamaan.
Avatar
Niba
Kitisijä
Viestit: 18736
Liittynyt: 15.08.2005 3:14
Paikkakunta: Hell

Re: Miss Suomi

Viesti Kirjoittaja Niba »

Pitää varmaan aloittaa "missikursinnat" käsitellyille misseille, joilla rintaimplantti tai aivoimplantti,kohottamaan missin älykkyystasoa?

nimim. ihanneammatti = rakennekynsien(tekokynsien) tekijä
Pyyhin Netikettiin..
AarneAnkka

Re: Miss Suomi

Viesti Kirjoittaja AarneAnkka »

tonyjl kirjoitti:Ei voi kyllä hyvällä tahdollakaan sanoa että olivat kaikki ihan oikeassa paikassa.. Paha sanoa mutta miksi itsekritiikki voi olla senkin verran hukassa?
Ei kai itsekritiikin puutetta, vaan pikemminkin että missejä ei vaan yksinkertaisesti liikene kisoihin, kun kaikki kauniit menevät kuitenkin töihin malleiksi tai edustustehtäviin, aloille joissa maksetaan kuukausipalkkaa kaikille eikä vain lämmintä kättä voittajalle.
killkill

Re: Miss Suomi

Viesti Kirjoittaja killkill »

Niba kirjoitti:"missikursinnat"
Toi oli hyvä :D
Nauroin muuten samalle "rakennekynsistä unelma-ammatti" -jutulle. Ehkäpä tulevaisuudessa tämän ammatin taitajista on yhtä huutava pula kuin putkimiehistä ja osaavista timpureista!
HellBell

Re: Miss Suomi

Viesti Kirjoittaja HellBell »

Katsoiko kukaan eilen kakkoskanavalta klo 20.30 tullutta jotain missiaiheista keskusteluohjelmaa, jossa vierailijoina olivat Lola Odusoga ja Saana Anttila (kuulemma Suomen Neito) ?

Herttaiset hyssykät sentään, kun alkoi käydä sääliksi sitä suloisen oloista Saana Anttilaa, joka oli tullut ohjelmaan kertomaan kuinka hän ei ollut saanut misseyden johdosta työkeikkoja yhtäkään ja joka joutui eritt.epäreilun latistuksen kohteeksi Lola Odusogan taholta, joka keskittyi briljenteeraamaan omaa työtilannettaan ja vertailemaan sitä Saanan vastaavaan nerokkaine (toisti tätä useamman kerran ettei vaan kelleen jäänyt epäselväksi, kumpi kissa se tässä kusee toisen turkkiin jos on kustakseen) " Jos on huono työntekijä, ei saa työtarjouksia, Minä olen hyvä työntekijä ja saanut koko ajan keikkoja. Siitä se vain on kiinni ; kuka on hyvä missi ja kuka ei"-pointteineen.
Tyttöparka (Saana) näytti lähes tilttiin menneeltä. Toinen uhkuu ja puhkuu vieressä ja itse värisee siinä sitten jotain että " Kun olisi saanut sen ensimmäisen työkeikan niin olisi tullut sitten palautettakin."

Ja sitten vielä.. Alkoi vähän ärsyttämään se yksipuolinen linja tuossa ohjelmassa, että ollaan niin missiorganisaation puolesta ja sen kehittämisen kannalla. Ohjelman loppuvaiheessa lähdettiin etsimään uutta "missikeisaria" ja haastateltiin muutamia julkisuuden henkilöitä ehdokkaina. Kaikki olivat innolla kehittämässä missiorganisaatiota ja valopäinen Petteri Ahomaa siinä vielä heitti vakavissaan että "Kyllä olisi hyvä kun alusta asti täällä Suomessa koulutettaisiin joistain tytöistä missejä. Kasvatetaan ja koulutetaan siihen, kehitetään missiorganisaatiota.."

Miksei hemmetti sentään kellään (lähinnä Simo Frangenilta olisin odottanut jotain näppärempää.. mutta vitsaili vain jotain neutraalia) ollut kanttia sanoa että
Missiorganisaatiota ei tarvitse kehittää vaan päinvastoin. Sen voisi rappioituttaa. Lakkauttaa, deletoida, pistää vessasta alas. Viva la revolution.
Avatar
Hallusinaatio
Kitinän uhri
Viestit: 681
Liittynyt: 14.08.2005 18:54
Paikkakunta: Internet

Re: Miss Suomi

Viesti Kirjoittaja Hallusinaatio »

HellBell kirjoitti: Saana Anttilaa, joka oli tullut ohjelmaan kertomaan kuinka hän ei ollut saanut misseyden johdosta työkeikkoja yhtäkään
Eiköhän tuo Anttilan marina ole ollut vain taktikoitua julkisuushakua, jolla niitä työkeikkoja nyt yrittää saada.

"- Minulla ei ole ollut missivuotta. Odotin, että olisi tullut keikkaa ja jotain sopimuksia. Töitä odotin, Saana kertoo pettyneenä." http://www.iltalehti.fi/2006/02/02/2006 ... 1_vi.shtml
Jaa, että jonkun pitäisi vielä tulla kotoa hakemaan töihin? Entä onkohan jossain luvattu tittelin tuovan takuuvarmasti töitä? Kaikenmaailman kauneuskilpailuja on nykyään niin paljon, että onko ihme, jos arvoisa Suomen Neito 2005 ei yksinkertaisesti saa töitä pelkän tittelin turvin.

Odusoopa puhuu kyllä paljon paskaa, mutta itsensä markkinoinnissa hän varmasti on ollut Anttilaa parempi, jos nyt varmasti hyvällä onnellakin on ollut osuutensa menestymisessä. Anttilakin voisi nyt harkita esim. silikoonitissejä, jos haluaa pysytellä lehtien palstoilla Odusogan tapaan.
"I want you to get excited about your life."
Avatar
Hallusinaatio
Kitinän uhri
Viestit: 681
Liittynyt: 14.08.2005 18:54
Paikkakunta: Internet

Re: Miss Suomi

Viesti Kirjoittaja Hallusinaatio »

HellBell kirjoitti:Katsoiko kukaan eilen kakkoskanavalta klo 20.30 tullutta jotain missiaiheista keskusteluohjelmaa, jossa vierailijoina olivat Lola Odusoga ja Saana Anttila (kuulemma Suomen Neito)
Nyt just näyttää tulevan uusintana tuo ohjelma. Lola Odusoga on nykyään radioääni :shock:
"I want you to get excited about your life."
HellBell

Re: Miss Suomi

Viesti Kirjoittaja HellBell »

Hallusinaatio kirjoitti:
Eiköhän tuo Anttilan marina ole ollut vain taktikoitua julkisuushakua, jolla niitä työkeikkoja nyt yrittää saada..
Jotenkin tapaus herätti sen verran sympatioita, että toivoisin hänen niitä keikkoja saavan. Voi olla että hyödynsi julkisuutta, mutta se asia on niin kaksipuolista kolikkoa kuin olla ja voi. Ihmiset saa mässytavaraa tyttöjen elämien strippauksista palstoilla ja tytöt saavat liksaa "edustustehtävistä" ynnä muista kissanristiäisjuontohommista.
"- Minulla ei ole ollut missivuotta. Odotin, että olisi tullut keikkaa ja jotain sopimuksia. Töitä odotin, Saana kertoo pettyneenä." ..
Jaa, että jonkun pitäisi vielä tulla kotoa hakemaan töihin? Entä onkohan jossain luvattu tittelin tuovan takuuvarmasti töitä? Kaikenmaailman kauneuskilpailuja on nykyään niin paljon, että onko ihme, jos arvoisa Suomen Neito 2005 ei yksinkertaisesti saa töitä pelkän tittelin turvin..
En tiedä mitä Suomen Neito-ehdokkaille on tavallaan "lupailtu" ennen voiton kopsahtamista niskaan - eli mitkä ovat ne realistiset odotukset (ja mitäköhän heidän "missisopimuksissaan" sanotaan asianlaidoista) joita heillä oletusarvoisesti voi voittomahdollisuudesta olla vai onko homman nimi todella se, että voiton myötä ei saa muuta kuin lämmintä kättä.
En olisi hämmästynyt jälkimmäisen vaihtoehdon paikkansapitävyydestäkään, kuten sanoit, Suomen Neito-titteli on aika sillisalaattia muiden tittelien joukossa.
Miss Suomi-tittelillä voi kaiketi jo jotain keikkoja sitten odottaakin.
.. Odusoopa puhuu kyllä paljon paskaa, mutta itsensä markkinoinnissa hän varmasti on ollut Anttilaa parempi, jos nyt varmasti hyvällä onnellakin on ollut osuutensa menestymisessä. Anttilakin voisi nyt harkita esim. silikoonitissejä, jos haluaa pysytellä lehtien palstoilla Odusogan tapaan.
Ja unohtamati niitä paria tosiseikkaa, että Odusogan titteli oli näissä tittelikategorioissa sitä kärkeä - "Miss Suomi"-läpyskällä irtoaa enemmän keikkoja ja juttuja ja kiinnostusta - ja että Odusogalla oli niin sanottua "erilaisuusarvoa" jo sinällään; merkitystä median myllyissä.
Mutta joo, silikoneja (tai vaikka rintojen pienennysleikkauksia.. mitä vain rintoihin liittyväää itse asiassa..;) vain kehiin ja johan urat urkenevat.
Henk.koht.tasolla toivoisin Saana Anttilan irtautuvan missihömpötyksistä ja väräjävän jossain muualla. Kauaskantoisesti ajateltuna uran urkeamisen hakeminen jostain muualta.
Angita

Re: Miss Suomi

Viesti Kirjoittaja Angita »

Voi hitsi mä oon jääny ihan pikkutytön tasolle, mut mä oikeesti tykkään kattoa missikisoja. Kauniita ihmisiä on aina mukavaista katsoa. Ja missit on mun mielestä kauniita ei siitä mihinkään pääse - jopa ne joiden kasvoja haukutaan epäsymmetrisiksi tai reisiä läskeiksi. :shock:
Avatar
HotPants
Elämätön Kitisijä
Viestit: 444
Liittynyt: 05.09.2005 2:24

Re: Miss Suomi

Viesti Kirjoittaja HotPants »

Mun mielestä tää jengi täällä voisi raportoida tähän, jos on nyt kattomassa samaan aikaan noita missiskaboja.
Pysytellään hei ajan tasalla!
<3
nypari

Re: Miss Suomi

Viesti Kirjoittaja nypari »

Joo, panisin, joisin kusta, panisin, joisin, joisin, vain pano, pano, panisin, joisin. Hitto mainoskatko!
Avatar
HotPants
Elämätön Kitisijä
Viestit: 444
Liittynyt: 05.09.2005 2:24

Re: Miss Suomi

Viesti Kirjoittaja HotPants »

nypari kirjoitti:Joo, panisin, joisin kusta, panisin, joisin, joisin, vain pano, pano, panisin, joisin. Hitto mainoskatko!
Ei siellä sitte ole ketään, jota sä haluisit potkasta? Älä oo noin ykspuoleinen.
<3
nypari

Re: Miss Suomi

Viesti Kirjoittaja nypari »

HotPants kirjoitti:
nypari kirjoitti:Joo, panisin, joisin kusta, panisin, joisin, joisin, vain pano, pano, panisin, joisin. Hitto mainoskatko!
Ei siellä sitte ole ketään, jota sä haluisit potkasta? Älä oo noin ykspuoleinen.
Hei, karkeasti ziksejä on joisin kusta osastoa, panisin tasoa ja jämiä. Jämiä ei tietty kisoissa ole.
Avatar
HotPants
Elämätön Kitisijä
Viestit: 444
Liittynyt: 05.09.2005 2:24

Re: Miss Suomi

Viesti Kirjoittaja HotPants »

nypari kirjoitti: Hei, karkeasti ziksejä on joisin kusta osastoa, panisin tasoa ja jämiä. Jämiä ei tietty kisoissa ole.
Tai jos ne kaikki jämät on skabassa? Niillä heittää niin pahasti että on ängenneet ittensä sinne, nääs.
<3
Avatar
KisSandra
Kitisijä
Viestit: 1126
Liittynyt: 14.08.2005 21:43
Paikkakunta: Hevonvitunjeera jota Tyrnäväksikin kutsutaan

Re: Miss Suomi

Viesti Kirjoittaja KisSandra »

Voi olla, että heittääkin.

Ei sillä, ei ole itsellä varaa edelleenkään arvostella näitä neitokaisia mutta hähää, arvosteleNpa silti :twisted:

..tai sitten en. Tuli taas vuoden tissit valittua ja kansa /tuomarit on valintansa tehneet. Mutta kiinnittikö kukaan muu huomiota sen viimesen tytön (nro 10) kävelytyyliin.. Ei hyvää päivää, aikas kumman laatuista nykimistä ja "nostelua". Kukahan sille oli sen tyyliin opettanut?
Pikku Myy veti henkeä nenän kautta ja puhalsi sen ulos hampaiden välistä hyvin keljulla tavalla, joka merkitsi:En-ole-eläissäni-kuullut-mitään-näin-hullua.
(T. Janson: Muumipappa ja meri)
Nighthawk

Re: Miss Suomi

Viesti Kirjoittaja Nighthawk »

Katsoin pienen pätkän lopusta. Jotain vastenmielistä siinä koko touhussa on. Luulen että se teennäinen meiniki tekee (ainakin kohdallani) sen äklötys-reaktion.

Äsyttäviä juttuja mm..

- Tekohymy: järkyttävyydessään aivan omaa luokkaansa. Tuli mielikuva vuosien takaa yhdestä vanhasta suomalaisesta elokuvasta, jossa oltiin markkinoilla ostamassa hevosta. Hampaita tarkastettaessa sen hepan huulia (vai miksi niitä nyt sanotaankaan) venytettiin väkisin eri suuntiin.

- Puhe: ”Mä oon niinq rempseä” *pikakävihymy* ”iloinen” *pikaväkihymy* ”ja sosiaalinen”. *pidempi väkihymy*.. Aijaa, kiva kuulla. Tiedän itsekin joskus esiintyneenä, että kyllähän se jännittää, ei siinä mitään, mutta.. onkohan näiden tyttöjen suuhun ladeltu ne tekstit valmiiksi tai jotain. Ei kai hyvänen aika kaikilla voi olla noin samat spiikit.

- Väliaikojen esiintyjät: Taustanauhan soidessa joku onnettomuus hyppii lavalla. Olisi nyt yrittänyt edes aukoa sitä suutaan musiikin tahtiin.

Ja loppuvuosi meneekin vanhan kaavan mukaan: Ensin riidellään Makusen kanssa ja jossain vaiheessa käydään jyrnäämässä Ahomaata.

Ainoa positiivinen juttu oli Housebändi. Loppubiisissä heillä oli hyvä meininki, erityisesti kitaristilla letkeä funky komppaus ja hyvät soundit soolossa. Kuulosti Warrelta, mutta enpä tiedä oliko.
Vastaa Viestiin