Sivu 1/1

Keskiviikko, kesä lähestyy

Lähetetty: 25.05.2016 0:09
Kirjoittaja Homeboy65
Aika ostaa grillihiiliä, Niba.

Re: Keskiviikko, kesä lähestyy

Lähetetty: 25.05.2016 8:30
Kirjoittaja James Potkukelkka
Grillikausi on vielä avaamatta. Alkuperäinen suunnitelma oli grillata la, mutta mömmöm-kisojen takia jäi. Pe uusi yritys.

Re: Keskiviikko, kesä lähestyy

Lähetetty: 25.05.2016 8:35
Kirjoittaja So Hard
James Potkukelkka kirjoitti:Grillikausi on vielä avaamatta. Alkuperäinen suunnitelma oli grillata la, mutta mömmöm-kisojen takia jäi. Pe uusi yritys.
Espoolaisuutesi alkaa olla kyseenalaista. Grillikausi alkaa huhtikuussa viimeistään. Katumusharjoituksena viisi kierrosta autokaistaa ja yksi Ave Ollila.

Re: Keskiviikko, kesä lähestyy

Lähetetty: 25.05.2016 8:38
Kirjoittaja Bluntly
Grillikausi alkoi tammikuun ensimmäinen.

Juhannuksena toteutan perverssin haaveeni ja töräytän possun etuneljänneksen grilliin.

Re: Keskiviikko, kesä lähestyy

Lähetetty: 25.05.2016 8:38
Kirjoittaja Ylermi Ylihankala
Grillasin eilen piiiitkästä aikaa kasleria. Noh, maku on ok, mutta eihän sitä valkoinen mies oikein syödä voi. Täytyy varmaan netistä väijyä ideoita tuohon grillitouhuun, et miten sais vaihtelua aika kapeaan menuuseeni. Huomenta.

Re: Keskiviikko, kesä lähestyy

Lähetetty: 25.05.2016 9:01
Kirjoittaja James Potkukelkka
So Hard kirjoitti:
James Potkukelkka kirjoitti:Grillikausi on vielä avaamatta. Alkuperäinen suunnitelma oli grillata la, mutta mömmöm-kisojen takia jäi. Pe uusi yritys.
Espoolaisuutesi alkaa olla kyseenalaista. Grillikausi alkaa huhtikuussa viimeistään. Katumusharjoituksena viisi kierrosta autokaistaa ja yksi Ave Ollila.

:pliis:

Re: Keskiviikko, kesä lähestyy

Lähetetty: 25.05.2016 9:19
Kirjoittaja urpiainen
Ylermi Ylihankala kirjoitti:Grillasin eilen piiiitkästä aikaa kasleria. Noh, maku on ok, mutta eihän sitä valkoinen mies oikein syödä voi.
Mun makuni on niin 70-lukulaisen työväenluokkainen, että minusta grillikassler on oikeastaan vallan erinomaisen varma valinta. Sitäpaitsi se on ihan trendikäskin Helsingin bistroissa, joissa sitä kuitenkin kutsutaan niskaksi tai jopa etuseläksi. Tosin edelliset kasslerini taisin grillata viime kesänä, mutta aion piakkoin korjata tilanteen.

Tämän kauden, ja oikeastaan jo edellisenkin, urpiaisen grillisuosikki lienee kuitenkin nykyisin jo aika useinkin saatavilla oleva iberico-porsas, joko secreto ibericona tai paksumpinakin paloina. Lisäksi näin kevätpuolella grilliin menee jatkuvasti vihreää parsaa ja toisinaan kampasimpukoita. Kesän talon grilliviiniksi saattaa asettua naudalle tämä, porsaalle ja linnuille tämä, ja kala- ja kasvihommiin ehkä tämä, vaikka koemaistelut ovat vielä vähän kesken. Väliin sitten erilaisia kokeiluja ja erikoisherkkuja.

Re: Keskiviikko, kesä lähestyy

Lähetetty: 25.05.2016 9:25
Kirjoittaja Ylermi Ylihankala
Parsa on munkin suosikki. Öljyyn ja vähän suolaa ja pippuria.

Re: Keskiviikko, kesä lähestyy

Lähetetty: 25.05.2016 10:19
Kirjoittaja Bluntly
Kassleri on laatukamaa grilliin. Vähän kun leikkii rubien, marinaadineulan ja savulastujen kanssa niin tulos on hyvä. Toki porsaanposket on parasta.

Re: Keskiviikko, kesä lähestyy

Lähetetty: 25.05.2016 12:32
Kirjoittaja Diddley Bow
Jeesus perkele tuolla ulkona on kuuma! Eilen jo ahdisti olla hallilla vetämässä poikien säbätreenejä. Miettikää miltä niistä veskoista tuntuu pomppia tolpalta tolpalle kamat päällä. Sai muutaman kerran muistuttaa poikia, että vesi on viisasten juoma.

Tänään ei kyllä hallille lähdetä.

Re: Keskiviikko, kesä lähestyy

Lähetetty: 25.05.2016 12:35
Kirjoittaja James Potkukelkka
^SUomessa on aina niin kuuma!1

Re: Keskiviikko, kesä lähestyy

Lähetetty: 25.05.2016 12:40
Kirjoittaja Diddley Bow
James Potkukelkka kirjoitti:^SUomessa on aina niin kuuma!1
No just näin!

Re: Keskiviikko, kesä lähestyy

Lähetetty: 25.05.2016 13:18
Kirjoittaja urpiainen
Bluntly kirjoitti:Vähän kun leikkii rubien kanssa niin tulos on hyvä.
En ymmärtänyt. Googlasin, ja taidan ymmärtää.

Re: Keskiviikko, kesä lähestyy

Lähetetty: 25.05.2016 13:19
Kirjoittaja Homeboy65
Ylermi Ylihankala kirjoitti:Grillasin eilen piiiitkästä aikaa kasleria. Noh, maku on ok, mutta eihän sitä valkoinen mies oikein syödä voi. Täytyy varmaan netistä väijyä ideoita tuohon grillitouhuun, et miten sais vaihtelua aika kapeaan menuuseeni. Huomenta.
Tykkäät varmaan myös "grillata" kuulusteltavia? :lol:

Re: Keskiviikko, kesä lähestyy

Lähetetty: 25.05.2016 13:22
Kirjoittaja Bluntly
urpiainen kirjoitti:En ymmärtänyt. Googlasin, ja taidan ymmärtää.
Lyhenne kitinäklassikosta 'rubiininpunainen'

Re: Keskiviikko, kesä lähestyy

Lähetetty: 25.05.2016 14:46
Kirjoittaja Niba
Kävin grillin ääressä eilen Porvoossa..
siellä oli grilli isolla Geellä..
Ehkä jossain viestimessä on tuosta, mene ja tiedä.

hei amatöörigrillaajat nykyään POP ja ROck on KuvaKuvaKuva keraamiset HIILIGRILLIT!

Kaasugrillit on niin "last season" kun vain pystyy eikä kykene!

Noilla vempeleillä voi grillata vaikka 6 tuntia putkeen yhdellä poltolla..!

On hyvä ettei minulla ole varaa tai paikkaa tollasiin vermeisiin, mutta kiva on puhua..

Kuulema NASAn tekniikkaa, miten kävi sukkulan kysyy joku? Kuulemani mukaan pitkäksi mennyt lämmitys nosti lämmöt +520C and beyond, ei aiheuta kuin pari tuntia odotusta ja rillaamaan, soveltuvat myös talvikäyttöön -35-> +200 no problem..

TOISTAKAA!

Berghoff, Big Green Egg, Komodo, Monolith.. ja uudestaan!

Re: Keskiviikko, kesä lähestyy

Lähetetty: 26.05.2016 1:49
Kirjoittaja Vesper
Niskahan on varsin hyvää aasialaisittain! Mutta niin on myös paikallinen viini täällä Itävallassa. Oon mä juonut viinii Wienissä, jne.

Re: Keskiviikko, kesä lähestyy

Lähetetty: 26.05.2016 8:38
Kirjoittaja Vagabondo
Vesper kirjoitti:Mutta niin on myös paikallinen viini täällä Itävallassa.
Varmasti. Gruner Veltliner on suosikkirypäleitäni.