Paskan Möivät

Tietokonejutut, pelit ja muu nörtismi; autot, kaasupullot ja muut lelut
Avatar
KKK
Kitisijä
Viestit: 2472
Liittynyt: 26.10.2012 19:48
Paikkakunta: Joo

Paskan Möivät

Viesti Kirjoittaja KKK »

Uusi ketju tuotteille joiden pitäisi brändin ja hintansa puolesta olla priimaa mutta tuotteen laatu tai toimivuus osoittautuu markkinamiesten puheet poistettuna "paskaksi"

Sony WH1000XM3 -vastamelukuuloke
+ varsin kelpo aktiivivaimennus sekä musiikin laatu
+ kelpo patterinkesto, helposti toimistopäivä

- ALA-ARVOINEN design
esimerkki: sanka-assemblyä pitää parhaimmillaan kasassa 1x1mm vahva muovikorvake. Eihän tämä kestä mitään ja malli hajoaa useimmiten juuri tästä.
toinen esimerkki: vasemman kuulokekupin alla oleva johtohässäkkä on puutteellisesti eristetty piirilevystä, Aiheuttaa virran katkeilua ja sitä ettei koko perkele ollenkaan käynnisty. Kotikonsteilla eristettä lisäämällä elinikää saa yleensä vähän lisää, muttei paljoa. OEM-vaihto-osia ei saa mistään, ainoastaan 3D-tulostettuja korvikkeita jotka kestävät pari kuukautta - tops.

Uutena kyseessä kuitekin yli 300e laite > siihen nähden ala-arvoista suunnittelua


Sony WH1000XM5-vastamenukuuloke
+ hyvä akunkesto
+ aktiivi- sekä passiivivaimennus
+ hyvä, tasapainoinen äänenlaatu

Monet hifi-testit voittanut luuripari on täysin ala-arvoisesti materiaalisuunniteltu. Tavallisin rikkoutuminen - ja näitä on netti täynnä - tapahtuu kuulokevarren "swivelin" juuresta. Insinööri on varannut metalliselle pyörönivelelle muoviputkeen sisään tarttumapintaa peräti 5mm syvyydeltä - täysin naurettava ajatuskin että kaksi lujuudeltaan noin erilaista materiaalia kestäisivät normaalikäytössäkään kovin pitkään, kun kohteeseen kohdistuu jatkuvaa mekaanista rasitusta (sivuttaisvääntöä sekä kiertävää). Minun tapauksessani, toimistokäytössä, alle 6kk. Eikä luureja todellakaan heitelty tai kaltoinkohdeltu.

Kuulokkeiden korjaaminen on lisäksi erittäin vaikeaa. Uusien sankojen vaihtaminen ei onnistu ilman johtojen katkomista ja uudelleenjuottamista.

Jälleen huomioiden että hinta uutuutena liki 400 euroa - täysin ala-arvoisesti suunniteltu ja rakennettu, kaikkea kestävää kehitystä halveksivalla designfilosofialla ja pelkät taalankuvat silmissä suunniteltu, sinänsä elektroniikaltaan erinomainen - kertakäyttö-rahastustuote

--- Kannustan välttämään Sonyn kuulokkeita kuin ruttoa ja levittämään sanaa. Ei näin yksinkertaisesti voi ja saa kuluttajatuotteita tehdä.

¤¤¤¤

Lisääthän omiasi? Kuluttava ei voi äänestää kuin lompakollaan ja paska tavara pitää saada pois liikenteestä
Amazing shit happens!