Sivu 1/1

6.9 Kyllä lähtee

Lähetetty: 03.09.2005 18:21
Kirjoittaja Mojo
Kummeleita :D

Yleltä harvinaisen fiksu veto tuoda parasta kotimaista A-ryhmän aivokuolemahuumoria takasin ruutuun.

Tiistai iltaan tuli taas sisältöä kerrakseen :hep: :ohyeah:

Lähetetty: 03.09.2005 19:20
Kirjoittaja aimohaiku
Aivokuolemahuumoria on tullut hankituksi DVD-formaatissa.

Jokohan kohta saisimme Studio Julmahuvin nähtäväksemme tai edes DVD:n ostettavaksi.

Lähetetty: 03.09.2005 19:50
Kirjoittaja Kittys
Kummelista en tiedä,

mut 69 noin muuten on ihan fantsuu hei :D

:on: :cheer:

Lähetetty: 04.09.2005 0:17
Kirjoittaja Lolita
aimohaiku kirjoitti:Aivokuolemahuumoria on tullut hankituksi DVD-formaatissa.
Diddo.
aimohaiku kirjoitti:Jokohan kohta saisimme Studio Julmahuvin nähtäväksemme tai edes DVD:n ostettavaksi.
Aamen.

Surukseni kyllä huomasin, että aika on hieman ajanut varhaisimpien Kummeleiden ohi. Katselu-urakassa menossa vasta sinisen dvd:n puolivälissä, mutta aina vaan paranee.

Lähetetty: 04.09.2005 8:32
Kirjoittaja aimohaiku
Lolita kirjoitti: Surukseni kyllä huomasin, että aika on hieman ajanut varhaisimpien Kummeleiden ohi. Katselu-urakassa menossa vasta sinisen dvd:n puolivälissä, mutta aina vaan paranee.
Jos noita Kummeli-DVD:itä katsoo monta jaksoa putkeen, sitä voi tosiaankin kutsua urakaksi. Satunnaisesti sieltä täältä katseltuna toimii paljon paremmin, sillä nuo sketsit toistavat itseään todella paljon.

Nimim. "En ole yhtäkään kokonaan katsonut". :)

Lähetetty: 04.09.2005 10:13
Kirjoittaja huima
aimohaiku kirjoitti:Jos noita Kummeli-DVD:itä katsoo monta jaksoa putkeen, sitä voi tosiaankin kutsua urakaksi. Satunnaisesti sieltä täältä katseltuna toimii paljon paremmin, sillä nuo sketsit toistavat itseään todella paljon.

Nimim. "En ole yhtäkään kokonaan katsonut". :)
Ei niitä Kummeleita voikaan montaa sketsiä peräkkäin katsoa, eikä niitä ole sellaisiksi tarkoitettukaan. Se on sitä työväen huumoria Tampereelta, sitä jolle nauretaan raskaan ja kipeän työpäivän jälkeen ennen nukkumaanmenoa - sitä joka pitää proletariaatin tyytyväisenä ja paikallaan, ilman vallankumousideoita.

Julmahuvin sen sijaan voi nostaa melkeinpä samaan sarjaan klassisten brittiläisten huumoripläjäysten kanssa, sillä niin taitavasti se käsittelee arkimaailmasta tutussa formaatissa viidentoistapennin vitsejä, jotka kuitenkin kutkuttavat pään eri puolia ja jättävät positiivisen jälkimaun. Käsikirjoitukseltaan Julmahuvi on hyvinkin moderni tv-ohjelma, hyväksikäyttäen muita TV-kulttuurin aineksia ja tehden niistä ympäristön ja jopa sisällön sketseihin. Loistavaa, parempaa kuin pullo algerialaista punaviiniä.