Kauneus vs seksikkyys

Eroottiset systeemit, kuten dildopyllyheterous
AarneAnkka

Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja AarneAnkka »

Viritelläänpä vähän "syvällistä" keskustelua pinnallisesta aiheesta.

Lienette tämän tästä törmänneet tapauksiin jotka ovat mielestänne todella kauniita / komeita, mutta eivät herätä teissä mitään panohaluja? Ja toisaalla tapauksiin joita ei voi kehua joukon kauneimmaksi, mutta herättää teissä mielettömät halut?

Voitaneen todeta että kauneus ja sex appeal eivät välttämättä kulje käsi kädessä.

Henkilökohtainen esimerkki. Muotilehtien laihat mallit ovat minusta toki kauniita silleen koriste-esinetyyliin, mutta eivät herätä minussa minkäänlaisia haluja (onkohan se tarkoituskin? Nehän ovat muotilehtiä eivätkä pornolehtiä...). Kun taas jotkut näkemäni naiset, heitä ei voi estetiikkastandardien mukaan kutsua kaunottariksi, mutta tekisi mieli heti syöksyä heihin yhteiskunnan asettamien käyttäytymisnormien läpi tiensä puhkoen muna edellä. Kuva

(ja tietenkin on myös olemassa tapaukset Kaunis & Kiihottava ja Ei-Kaunis & Ei-Kiihottava, mutta ne ovat asia erikseen)

Olemus ja asenne, se miten ihminen kantaa itsensä, ratkaisee tietysti paljon, mutta olenko väärässä jos väitän että kauneuden ja seksikkyyden epäkorrelaatio pätee silloinkin kun puhutaan vain ja ainoastaan ulkonäöstä?

Entä oletteko itse törmänneet tällaisiin tapauksiin? Kertokaa.
Leilah

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja Leilah »

Kyllä. Nimenomaan nuo mallimiehet ja skandinavian hunksit ovat niin söpöjä ja liian komeita, että eivät herätä minussa mitään eroottista värähdystä. Hyvännköisiä ja seksikkäitä he ovat, sitä en kiellä. Haluttavassa ihmisessä on oltava jotain särmää, jotain inhimillistä. Kaipa se on myös niin, että ihmiset yhtyvät tasoistensa partnereiden kanssa ja tuollaiset ylikomeat miehet painivat vähän ylemmissä sarjoissa kuin minä.

Pari esimerkkiä omasta elämästä. Eräs hieman vatsakas, kaljuuntuva ja tuulitakkiin pukeutuva mies sai pikkuhousuni kosteiksi ihan sen takia, että oli niin älykäs. Vieläkin vähän harmittaa, että juttu ei edennyt pitemmälle. Mieheni taas on varmasti seksikkäin mies, mitä ikinä olen tavannut. Onhan hän sentään pitkä ja laiha kynäniska, jolla suhteettoman isot kädet ja jalat. Mutta hänessä on myös jotain kummallista vetovoimaa (flirttiä ja leikkimieltä), josta en ole vielä 7 vuodessa ottanut oikein selvää. Tutkimukset jatkuvat.
SnapaHead

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja SnapaHead »

Oi kyllä! Nämä pinkkitoppi-MTV-blondit. Joskus pitäisi kyllä kokeilla:
"Joo joo porkkana-aivo. Kuule jos saat tähän kulliin verta pakkautumaan niin harkitsen, huom! harkitsen josko vittuilisin yhden oluen verran tylsälle viserryksellesi."
Exsat

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja Exsat »

Hankalaa! Mun mielestä sellaiset Hunksit ja muut on ällöttäviä jo ihan sellaisinaankin. Toisaalta on olemassa sellaisia huolestuttavan kauniita miehiä (tyyliin Tomi Metsäketo) joita ei millään pysty ajattelemaan seksuaalisessa mielessä.

Mun silmissä hyvännäköinen mies ei ole edes kovin lähellä jotain cosmopolitanin kuukauden mies-osastoa tms, mutta yleensä mies, jonka mä miellän komeaksi on kyllä lähes poikkeuksellisesti myös seksikäs mun silmissä. Haluttavuus lähtee taas enemmän kehon kielestä, eleistä, ilmeistä ja tuoksusta. Se ei ole yhteydessä ulkonäköön.
Avatar
martza
Kitisijä
Viestit: 1488
Liittynyt: 15.08.2005 8:37
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja martza »

Mielestäni kauneus ja seksikkyys/haluttavuus eivät todellakaan kulje rinnakkain. Kyllä se toisen haluttavuus lähtee siitä ihmisestä itsestään, kokonaisuutena. Seksikkyyttä on monella eri tapaa ihmisissä ja nimenomaan tuo pinnallinen kauneus ei teee ihmisestä pelkästään seksikästä ja haluttavaa. Se on hyvin, hyvin pieni osa sitä. Kyllä minua ainakin kiihoittaa ja himoittaa juuri vahvat, hyvän itsetunnon omaavat, sensuellit, älykkäät Naiset, joiden ei tarvitse ulkonäöllisesti korostaa omaa seksikkyyttään. Seksikkyys tulee heille näistä henkisistä elementeistä. Totta kai ulkoinen olemus pitää olla muuten siisti jne..
"Elämä syntyy hanurista - tai ainakin läheltä sitä"
Melnais
Kitisijä
Viestit: 2201
Liittynyt: 15.08.2005 0:23
Paikkakunta: Turku

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja Melnais »

AarneAnkka kirjoitti: Henkilökohtainen esimerkki.
Hienoa ja lohtua antavaa mikäli näin on. Itse törmään toistuvasti siihen että se mikä riittää, on trimmattu, seksikäs, yltiönaisellinen, ulospäinsuuntautunut ja silti huolettoman luonnollinen nainen. Ja vain se. Jotain mitä en koskaan tule olemaan. Enkä usko että tarvitseekaan, jollei himoa heru tällaisena, jään mieluummin ilman.

Omaa himoa ei ole tähän saakka säädellyt ulkonäkö, en usko että tästä eteenpäinkään. Toisaalta, en ole varma johtuuko se huoliteltujen ja ylikomeiden miesten olemuksen pelottavuudesta. Kaikkivoipaisuus työntää pois luotaan.
Elämä kantaa, jos sen antaa
RolloTomasi

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja RolloTomasi »

Alfred Hitchcock kirjoitti:Sex on the screen should be suspenseful, I feel. If sex is too blatant or obvious, there's no suspense. You know why I favor sophisticated blondes in my films? We're after the drawing-room type, the real ladies, who become whores once they're in the bedroom. Poor Marilyn Monroe had sex written all over her face, and Brigitte Bardot isn't very subtle either.
Komppaan.
Mida

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja Mida »

Mun kohdalla miesten ulkonäkö ei juurikaan vaikuta pantavuuteen. Tuolla kadulla ei sellaista tapausta vastaan tulekaan, joka saisi pelkällä olemuksellaan halut heräämään. No joitain ällötyksiä sentään on. Se, että on jo liian lihava tai jollain tavalla mun silmään kovin ruma tai olemuksellaan antaa ymmärtää olevansa tyystin erilainen kuin itse olen, ei kyllä edes saata itseäni sellaiseen tilanteeseen, jossa jotain värinää voisi syntyä. Unohdin mainita lihaskimput. Hyi kamala. En koskisi.

Pitää ensin viehättyä sen tapauksen pään sisällöstä ennen kuin kiinnostun siitä, mitä sen housuissa on. Eikä siinä silloin juuri paljon paina se, onko hoikka, hiukan ylipainoinen, karvainen, kalju, pitkä vai lyhyt, yms.

Olennaisin pointti on se, kuinka hyvin on sinut itsensä kanssa ja miten se säteilee ulospäin.

Voinee tästäkin siis päätellä, että kuvien perusteelta multa ei heru mitään panisin-kommentteja. Enkä jää kadulla kuolaamaan kenenkään perään.
Avatar
martza
Kitisijä
Viestit: 1488
Liittynyt: 15.08.2005 8:37
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja martza »

Mida kirjoitti: Olennaisin pointti on se, kuinka hyvin on sinut itsensä kanssa ja miten se säteilee ulospäin.
Tähänhän se kiteytyy hyvin. Yhdyn täysin edelliseen puhujaan. :wink:

Kyllä se ihmisen seksikkyys/kauneus ja himoittavuus lähtee sieltä ihmisen sisältä.
"Elämä syntyy hanurista - tai ainakin läheltä sitä"
Melnais
Kitisijä
Viestit: 2201
Liittynyt: 15.08.2005 0:23
Paikkakunta: Turku

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja Melnais »

martza kirjoitti: Kyllä se ihmisen seksikkyys/kauneus ja himoittavuus lähtee sieltä ihmisen sisältä.
Niin lähtee. Olen myös huomannut miten kova kysyntä on sisäisesti kauniilla naisilla.
Elämä kantaa, jos sen antaa
Avatar
Lolita
Kitisijä
Viestit: 8604
Liittynyt: 14.08.2005 18:46
Paikkakunta: Vantaa

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja Lolita »

Minä koen yleisen kauneusihanteen mukaiset upeat ja kauniit ihmiset hieman vastenmielisinä ja siten ei-seksikkäinä. Semmonen tavis on enemmän mun makuun. Tietenkin sisällöllä on valtaisan suuri merkitys, tärkeintä jopa. Käytän tapauskohtaista arviointia, sitä joko tuntee seksuaalista vetoa toista kohtaan tai ei, mutta mistään selkeästi määriteltävästä ominaisuudesta sisä- tai ulkopuolella se ei automaattisesti johdu.
“Outside of a dog a book is a man’s best friend, inside of a dog it’s too dark to read” - Groucho Marx
killkill

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja killkill »

Täydellisyys on tylsää. Mallimittaiset ja muotoiset mimmit näyttävät ihan kivalta julisteissa tai työpöytäkuvina. IRL-tapaamisessa, etenkin kopulaatioaikomuksin, oma olo olisi varmaankin epäseksikäs ja "riittämätön".

Kyllä kauneudella-komeudella on kuitenkin korrelaatio seksikkyyteen. Seksikkyys lähtee kuitenkin ihmisestä itsestään. Jos on tietää olevansa hyvän näköinen, se heijastuu itsetuntoon joka näkyy terveenä itseluottamuksena, joka taas ilmenee kykynä flirttailla.

Eräs seksikkäimmistä tapaamistani naisista painoi hippusen yli sata kiloa. Oli kokoa ja näköä, mutta ihmisestä säteili kyllä sellaista vetovoimaa että ukkoa pyöri ympärillä enemmän kuin tarpeeksi.

Toisessa ääripäässä taas voisi olla täydellisesti kauneusihanteet täyttävä mimmi, jotka käsittääkseni yllättävän usein kärsivät syömishäiriöistä sekä kroonisen huonosta itsetunnosta. Kun The Kaunis nainen on huomannut saavansa kaiken haluamansa vain olemalla The Kaunis, jää henkisten kykyjen kehittäminen helposti lapsipuolen asemaan. Tässäkin ketjussa on todettu älykkyyden seksikkyys, enkä ainakaan itse voisi kuvitella ryhtyväni mihinkään Tyhmän Naisen kanssa... no okei, ehkä kertaluonteinen sodomia voisi tulla kyseeseen jos maritaalistatus olisi rengastamaton :P
Avatar
martza
Kitisijä
Viestit: 1488
Liittynyt: 15.08.2005 8:37
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja martza »

Lolita kirjoitti: Tietenkin sisällöllä on valtaisan suuri merkitys, tärkeintä jopa. Käytän tapauskohtaista arviointia, sitä joko tuntee seksuaalista vetoa toista kohtaan tai ei, mutta mistään selkeästi määriteltävästä ominaisuudesta sisä- tai ulkopuolella se ei automaattisesti johdu.
Totta kirjoitit. Ei se ole automaatio myöskään henkisellä puolella, että tällainen ihminen olisi heti seksikäs ja haluttava. Kyllä siinä pitää kemioiden toimia ja sielujen kolahtaa ns. yhteen. Kaikkein todennäköisimmin tämä toteutuu juuri kun henkisellä puolella kummatkin saavat ns. henkisen orgasmin. :wink:
"Elämä syntyy hanurista - tai ainakin läheltä sitä"
Feiz

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja Feiz »

Se on vähän sellasta, että kun kattelee pornoa niin ei kiinnosta pätkääkään ne isolla budjetilla tehdyt leffat missä gimmat on leikelty barbie nukkejen näköisiksi ja äijät on täydellisesti treenattuja chippendaleseja.

ELi kyllä se on selkeästi havaittavissa omassakin naismaussa, että onhan niitä todella kauniita naisia jotka eivät välttämättä sytytä millään tavalla, mutta kun vastaan kävelee joku ihan normitapauksen näköinen gimma niin siitä saattaa löytyä jotain mikä saa veren syöksähtämään alapäähän :P
ninnithequeen

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja ninnithequeen »

En väitä, etteikö ulkonäöllä olisi MITÄÄN merkitystä, mutta loppujen lopuksi aika vähän. Hunksit ja vastaavat eivät iske sitten ollenkaan. Kyllä se vaan on se luonne mikä merkitsee. Ja olemus.

Oletteko muuten huomanneet, että "ruma" tai "tavallisen näköinen" ihminen muuttuu huomattavasti paremman näköiseksi, kun huomaat henkilön olevan mukava, hauska jne?
Avatar
martza
Kitisijä
Viestit: 1488
Liittynyt: 15.08.2005 8:37
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja martza »

ninnithequeen kirjoitti: Oletteko muuten huomanneet, että "ruma" tai "tavallisen näköinen" ihminen muuttuu huomattavasti paremman näköiseksi, kun huomaat henkilön olevan mukava, hauska jne?
Kyllä ja monesti ja muutenkin ihan taviksen näköisestä ihmisestä voi saada maailman parhaan sielun-/seurustelu/sänkykumppanin.
"Elämä syntyy hanurista - tai ainakin läheltä sitä"
Avatar
Bluntly
Kitisijä
Viestit: 23600
Liittynyt: 15.08.2005 8:41

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja Bluntly »

Jos puhutaan pelkästään ulkonäön vaikutuksesta kiinostavuuteen, niin eniten viehättää tämän silmiä "söpöt" naiset.

Tosin poikkeuksiakin on. Juuri käväisin vasta avatussa kauppakeskuksessa ja siellä hiippaili semmoinen meikäläistä puolipäätä pidempi naisihminen mustassa jakkupuvussa. Oli hiukan kanssaeläjät vaarassa jäädä jalkoihin kun huomiota ei oikein riittänyt kävelyuran tarkasteluun.
"Vetäkää käteen, minä maksan" Bluntismi 2006.
kyyppo

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja kyyppo »

killkill kirjoitti: Jos on tietää olevansa hyvän näköinen, se heijastuu itsetuntoon joka näkyy terveenä itseluottamuksena, joka taas ilmenee kykynä flirttailla.
Ja jos vain luulee olevansa hyvännäköinen vaikka on todellisuudessa ruma kuin perkele, se näkyy muille epäterveenä itseluottamuksena aiheuttaen vastakkaisen sukupuolen kauniimman pään edustajissa kuvotusreaktion "Hyi helvetti, mitä toi Ruma oikein kuvittelee itsestään?!" ...
killkill

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja killkill »

kyyppo kirjoitti:...
Siksi kirjoitinkin terveenä itseluottamuksena
Nowaysis

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja Nowaysis »

ninnithequeen kirjoitti: Oletteko muuten huomanneet, että "ruma" tai "tavallisen näköinen" ihminen muuttuu huomattavasti paremman näköiseksi, kun huomaat henkilön olevan mukava, hauska jne?
Valitettavasti en.

:roll:
Hebuli

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja Hebuli »

Komppaan kaikkia edellisiä kirjoittajia. Vain sisäinen kauneus merkitsee, mallit ja hunksit ovat yöks, tavikset roks, me ollaan ihmisiä kaikki la la laa. :roll:
Bliss

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja Bliss »

Ulkoisesti kaunis ihminen saattaa muuttua sekunnin murto-osassa vastenmielisen rumaksi avatessaan suunsa, jos sillä todistaa olevansa sisäpuolelta pelkkää humisevaa tyhjyyttä.
Tuulitunneli ei ole erityisen pantava?
Kaunis pinta on epäseksikästä, pitää olla rosoja.

Seksikkäin tuntemani mies (no okei, tuon oman aviosellaisen lisäksi) on lyhyehkö, laihahko, kalju ja varsin taviksen näköinen. Aivot tekevät tuon otuksen seksikkääksi. Äly on valtaa tässäkin asiassa.
hermine

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja hermine »

Melnais kirjoitti: Hienoa ja lohtua antavaa mikäli näin on. Itse törmään toistuvasti siihen että se mikä riittää, on trimmattu, seksikäs, yltiönaisellinen, ulospäinsuuntautunut ja silti huolettoman luonnollinen nainen. Ja vain se. Jotain mitä en koskaan tule olemaan.
Höh, minulla kun on ollut aika paljon tuollainen mielikuva sinusta.

Kuvan perusteella voi sanoa onko joku kaunis. Sitä ei voi sanoa, haluaisiko harrastaa seksiä tämän kanssa (ellei kyseessä ole joku niin ylihyvännäköinen, että pelkkä esteettinen nautintokin jo riittäisi vaikkei muu toimisikaan).

Yleensä mun yliluonnollisella tavalla kauniina/viehättävinä pitämäni ihmiset ovat jollain tavalla sukupuolettomia. Niitä ei voi haluta fyysisesti, koska niitä ei voi ajatella panevansa kuin tyttöjä tai kuin poikia. Kuva särkyisi. Ei tahdo vetää niitä lokaan sillä että ajattelisi niiden alentuvan panemaan MINUN kanssani, olen kuitenkin tavallinen kuolevainen (tää jumalointiasetelma on yks syy mulle pysyä pois parisuhteista, kun ainoa vaihtoehto olla kenenkään kanssa on valita joku "ihan kiva" niiden sijaan joihin olisi oikeasti ihastunut). Ja eihän seksuaalinen vetovoima kuitenkaan mun mielestä ole ihmisessä itsessään vaan mun ja sen välisessä vuorovaikutuksessa (myös kemiallisessa - jollain tko:n luennolla takana istuneen pojan hien tuoksu aiheutti mielettömän panetuksen. käännyin katsomaan ja se olikin susiruma nörtti, mutta panetus ei kadonnut mihinkään). Ja hyvin paljolti siinä, kuinka kohtelee mua. Mielummin olisin jonkun aika ällötyksenkin kanssa joka haluaisi minua ihan kamalasti kuin jonkun maailman viehättävimmän, joka olisi kanssani vaikka vaan rahasta.

Sit kummallisesti näen seksiunia vain rumista reippaasti ylipainoisista tytöistä ja nelikymppisistä taviksista verkkarimiehistä, joista kumpiinkaan en tosiaankaan valveilla tunne vetoa. Toisaalta kyse voi olla siitäkin, että tahtoo ulkoistaa sen kaiken ällöttävän rahvaanomaisen ja jotenkin eläimellisellä tavalla naurettavan seksuaalisen toiminnan koskemaan kokonaan noita muita, ihmisryhmiä joihin ei laske itse kuuluvansa.
Avatar
Gattaca
Kitisijä
Viestit: 4424
Liittynyt: 16.08.2005 16:12

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja Gattaca »

Hermine kerran Cityn palstoilla tunnusti nähneensä eroottisen unen minusta!
Avatar
Homeboy65
Kitisijä
Viestit: 12489
Liittynyt: 15.08.2005 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kauneus vs seksikkyys

Viesti Kirjoittaja Homeboy65 »

Gattaca kirjoitti:Hermine kerran Cityn palstoilla tunnusti nähneensä eroottisen unen minusta!
No mitä siinä unessa tapahtui? :jouden: :h: :dream:
"En tiedä pitäisikö sinulle ojentaa netiketti, banaani vai köysi." - Tix
Vastaa Viestiin