Re: Viskiketju
Lähetetty: 05.04.2008 14:58
Meinasin tulla tänne ketjuun möläyttämään että viski on pahaa, mutta Laproaigh on oikeasti hyvää. Sille siis plussa täältäkin.
En tiiä tosta, mutta lupaan selvittää ensi viikollaa löytyykö Suomesta. Ja jos ei löydy niin mistä sitten löytyisi ja mihin hintaan... Alkon listoilta ei löydy, sen voin sanoa suoraa, mutta selvitellään...Manzel kirjoitti:Tietääkö kukaan anCnoc –merkkisestä Single Malt viskistä?
Sain laatikollisen tuota joulun alla. Antaja muistaakseni sanoi, että on halvimmasta päästä.
Halpuus ei nyt ole ongelma, vaan maku.
Kun tuota ei vissiin myydä Suomessa (tietoja ei paljoa löydy) enkä tajua viskeistä mitään, kun en väkeviä nauti, olisi kiva tietää, kehtaako noita edes antaa lahjaksi eteenpäin..
Yhden tosin ajattelin säilyttää baarikaapissa koristeena.
Olet väärässä. Kun Minä juon viskiä, sen kuuluu olla viileämpää.masa kirjoitti:Viski kuuluu olla huoneenlämpöistä.
Älä sitten turhaan osta mallasviskejä, jos et edes vaivaudu opettelemaan asiaa oikein. Jack Daniels on sun juomas kun jäillä pilaat.SikaMika kirjoitti:Olet väärässä. Kun Minä juon viskiä, sen kuuluu olla viileämpää.masa kirjoitti:Viski kuuluu olla huoneenlämpöistä.
masa kirjoitti:Kannattaa muuten testata anCnocia, jos vastaan tulee. Varsin erinomainen juoma.
http://www.whisky.com/brands/an_cnoc_brand.html
Sä et nyt ymmärrä. Se miten Mä juon viskini, on Mulle oikein. Määrittele "oikein".masa kirjoitti:Älä sitten turhaan osta mallasviskejä, jos et edes vaivaudu opettelemaan asiaa oikein.SikaMika kirjoitti:Olet väärässä. Kun Minä juon viskiä, sen kuuluu olla viileämpää.masa kirjoitti:Viski kuuluu olla huoneenlämpöistä.
Ymmärränhän. Sä olet just kuin Gattaca kysymässä pukeutumisvinkkejä, ja niitä saatuaan se kiskoo päälle vanhan flanelipaitansa.SikaMika kirjoitti: Sä et nyt ymmärrä. Se miten Mä juon viskini, on Mulle oikein. Määrittele "oikein".
*reps*masa kirjoitti:
Sä olet just kuin Gattaca kysymässä pukeutumisvinkkejä, ja niitä saatuaan se kiskoo päälle vanhan flanelipaitansa.
Kyllä, mutta jos opetalla meinaa, niin raakana vaan alusta lähtien. Ota nautittavaksi four roses bourbon ja laphroaig. Ensin huikat 4ruususta ja sitten lapparista, niin huomaat miten hyvää ja herkullista se lappari olikaanTix kirjoitti:Jäähdytetty lasi olisi parempi vaihtoehto maun kannalta.
Kumpi on tärkeämpää, juoda alkoholinsa niin kuin se parhaalta omassa suussa maistuu, vai juoda alkoholinsa niin, kuin puritanistit väittävät sen parhaalta maistuvan?masa kirjoitti:EI EI EI EI!!SikaMika kirjoitti: Mulle toi homma toimii edelleenkin parhaiten niin, että nakkaan pari jäänpalasta lasiin ja tärpätit perään. Alan hörppimään viskiä kunhan jäät ovat ensin hieman sulaneet, jolloin röpön lämpötila ja maku on minun aisteilleni optimaalinen. Toimii.
Opettele tuo maun peittäminen jenkkipaskaviskien kanssa, mutta älä hyvä mies raiskaa sinkkumaltaita jäillä. Sama kuin joisit XO:ta kokiksella. Pyhäinhäväistys. Viski kuuluu olla huoneenlämpöistä.
Juoda juoma siten, kuin se on tarkoitettukin juotavan. Ei liian kylmänä, ei liian vetisenä.Herra Manala kirjoitti: Kumpi on tärkeämpää, juoda alkoholinsa niin kuin se parhaalta omassa suussa maistuu, vai juoda alkoholinsa niin, kuin puritanistit väittävät sen parhaalta maistuvan?
No ei. Mitä varten silloin edes opettelee hommaa tekemään oikein, jos menee heti siitä mistä aita on matalin. Voihan sitä sisäfileenkin laitaa mikrossa, tai paistaa pannulla korppukuivaksi, mutta silloin se on mennyt vituiks, eiks jeh?, mutta jokainen silleen kuin parhaalta omassa suussa maistuu, eiks jeh? Muu on turhaa elitisteilyä.
Tota, ihan kiva analogia, mutta omaa ajatusmalliasi vastaan puhuva. Väitän nimittäin että jos sisäfile kypsytetään mikrossa, siitä nauttimista pitää todella opetella siinä missä pannulla paistetusta taasen saa nautintonsa ihan luonnostaan ja selittelemättä sekä pikkurilliä pystyssä pitämättä. En ymmärrä miksi pitää väkisin opetella pitämään jostain sellaisesta joka ei maistu luonnostaan omassa suussa hyvältä, ja olemaan pitämättä jostain sellaisesta joka maistuu luonnostaan omassa suussa hyvältä. Sosiaalisia paineitako kenties?masa kirjoitti:No ei. Mitä varten silloin edes opettelee hommaa tekemään oikein, jos menee heti siitä mistä aita on matalin. Voihan sitä sisäfileenkin laitaa mikrossa, tai paistaa pannulla korppukuivaksi, mutta silloin se on mennyt vituiks, eiks jeh?
Ei millään pahalla, mutta kun sä itse yleensä täällä vaahtoat siitä miten asiat tulee tehdä aina OIKEIN (=sun tavalla, esim. beef jerky tai vaikkapa popparit), niin kyllähän tää korvaan särähtää. Mutta sulla taitaa vaan olla pakonomainen tarve olla kaikkien kanssa eri mieltä.Herra Manala kirjoitti:Sosiaalisia paineitako kenties?
Pata kattilaa. Kaikkihan on niin kauan hyvin kunhan ihmiset eivät pidä paidanhelmaa housujen päällä, vaan jaloista löytyy kybällä tyylikkäämmät crocsit ja legginsit. Voit siihen suhteutettuna ihan miettiä kuka täällä vaahtoaa asioiden oikeintekemisistä. Oman reseptin julkaisu jostain Beef Jerkystä tai poppareista kun ei mene vielä lähellekään samaan kastiin psykoottisuudessaan ja pihallaolevuudessaan. Paitsi tietenkin jos olen mennyt oikein kieltämään ihmisiä tekemästä jerkyjään omilla tavoillaan, kuten sinä ja masa tykkäätte pikkurilli pystyssä tehdä.BettyB. kirjoitti:Ei millään pahalla, mutta kun sä itse yleensä täällä vaahtoat siitä miten asiat tulee tehdä aina OIKEIN (=sun tavalla, esim. beef jerky tai vaikkapa popparit), niin kyllähän tää korvaan särähtää. Mutta sulla taitaa vaan olla pakonomainen tarve olla kaikkien kanssa eri mieltä.
Voitko osoittaa viestihistoriastani edes yhden tällaisen kohdan? Jos löytyy, lupaan poistua palstalta lopullisesti sun paidanhelmojas arvostelemasta.Herra Manala kirjoitti:kuten sinä ja masa tykkäätte pikkurilli pystyssä tehdä.
Ja sitä pukeutumistako ei tähän sitten lasketa? Miksi? Sehän on juurikin sitä pahimman luokan vaahtoamista siitä miten asiat tehdään OIKEIN ja miten ne tehdään VÄÄRIN. Ja miten EI SAA pukeutua tietyllä tavalla koska se on suuri tyylirikko ja miten PITÄÄ pukeutua muovisandaaleihin ja nylonkalsareihin koska se on in. Nähty.BettyB. kirjoitti:Voitko osoittaa viestihistoriastani edes yhden tällaisen kohdan? Jos löytyy, lupaan poistua palstalta lopullisesti sun paidanhelmojas arvostelemasta.Herra Manala kirjoitti:kuten sinä ja masa tykkäätte pikkurilli pystyssä tehdä.
Tutkimuksista vitut ja viis, mutta onhan se nyt perkele melkoinen pyhäihäväistys, että toopet menee ja lantraa paskaojan vedestä lantratulla ja klooratulla raanavetellä 10-30 vuotta tynnyrissä hautoneen jalojuoman, jota on jalostettu monen sukupolven voimin. Kyllä Grand Old Man Laphroaig kääntyy haudassaan, kun kuulee että joku lantraa sen elämäntyötä vaikkapa turkulaisella kraanapaskavetellä.Herra Manala kirjoitti: Tutkimusten perusteella kun ihmisille voidaan juottaa vaikka sadevettä takapihan laskuämpäristä kalliilla hinnalla
Siinä hyvä pointti, ehkä SM:n makuaisti ei ole vielä täysin kehittynyt. Tässä välivaiheessa voi "raiskata" viskejä, ei ole sulta pois. Pahaahan se tekee kuulla asiasta, mutta anna nyt hyvä mies toisen totutella ja oppia.masa kirjoitti: Jos ei sinkkumallasta pysty juomaan sellaisena kuin se on, ei ole makuaisti vielä kehittynyt tarpeeksi.
No voi snif mikä toverihenki.Elppis kirjoitti:mutta anna nyt hyvä mies toisen totutella ja oppia.
Pitäiskö tässä ruveta haukkumaan?masa kirjoitti:No voi snif mikä toverihenki.Elppis kirjoitti:mutta anna nyt hyvä mies toisen totutella ja oppia.
Herra Manala kirjoitti:Sosiaalisia paineitako kenties?
Ryhähähäh. Oleksä vittu ihan tosissas aukomassa ja vittuilemassa mulle pikkurilleistä ja sosiaalisista paineista?masa tykkäätte pikkurilli pystyssä tehdä.
Älä nyt, kohta sutkin diagnosoidaan psykoottiseksi ja pihalla olevaksi.masa kirjoitti:Ryhähähäh. Oleksä vittu ihan tosissas aukomassa ja vittuilemassa mulle pikkurilleistä ja sosiaalisista paineista?
Tä. Mähän pyysin siinä viestissäni täydennystä siihen reseptiin, sillä tiesin ettei omani ollut asiantunteva.BettyB. kirjoitti:vaahtoat siitä miten asiat tulee tehdä aina OIKEIN (=sun tavalla, esim. beef jerky
No annat toki palaa jos tarvetta koet.Elppis kirjoitti:Pitäiskö tässä ruveta haukkumaan?