Minkä värinen ihminen olet?

Viikonpäiväketjut, turhat provot, puzznuzzailu ja "tärkeät" gallupit
tonttu8

Viesti Kirjoittaja tonttu8 » 10.11.2005 20:53

Sininen.

Avatar
irmelianneli
Kitisijä
Viestit: 3375
Liittynyt: 14.08.2005 19:34

Viesti Kirjoittaja irmelianneli » 10.11.2005 21:23

Kellertävä okra on auran utelias harvinaisuus. Hän on väreistä kaikkein lapsenmielisin, avoin ja ulospäin suuntautunut. Hänen optimisminsa on rajatonta, mutta vaikka hänen energiansa näyttää myös sellaiselta, hön hajottaa itsensä helposti liian moneen suuntaan. Okra on kyllä älykäs ja pystyy näkemään asioiden kaikki puolet, mutta kykenee itse harvboin etenemään tavalla, joka olisi järkevin.

Okra ei oikein osaa edetä askel kerrallaan. Hän näkee kokonaisuuden -ja haluaa ottaa sen kerralla vastaan. Työympäristössä okra voi olla hyvinkin haasteellinen, koska hänen etenemisjärjestyksensä asioissa saattaa vaikuttaa aivan järjettömältä. Kyseessä on kuitenkin vain okramainen tapa suhtautua kaikkiin vaiheisiin samanarvoisina kokonaisuuden osina, ei toistensa loogisena jatkumona.

Okra kadottaa aina tavaransa jonnekin ja viettää suuren osan ajastaan etsimällä niitä. Ulkopuoliselle hänen elämänsä saattaa näyttää jatkuvalta kaaokselta, ja suuremman järjestyksen ystävät saattavat menettää hermonsa yrittäessään - turhaan - saada levottoman okran pysähtymään.

1108

Viesti Kirjoittaja 1108 » 10.11.2005 21:52

tonttu8 kirjoitti:Sininen.
Loistavaa. Jotenkin arvasin.

tonttu8

Viesti Kirjoittaja tonttu8 » 10.11.2005 21:56

1108 kirjoitti:
tonttu8 kirjoitti:Sininen.
Loistavaa. Jotenkin arvasin.
Samma häär.

Faghag

Viesti Kirjoittaja Faghag » 10.11.2005 22:00

Sitähän sanotaan, että polaarivärit eli vastavärit tuntevat vetoa toisiinsa. Eli nyt punaisten kannattaa tsekata vihreät, sinisten oranssit ja violettien keltaiset :wink: *parittaa väriparit*

DeliriumTremens

Viesti Kirjoittaja DeliriumTremens » 10.11.2005 22:19

keltainen... no huh huh

HellBell

Viesti Kirjoittaja HellBell » 10.11.2005 23:19

DeliriumTremens kirjoitti:keltainen... no huh huh
Kokeilin piruuttain tehdä testin vielä uusiksi ja sain tulokseksi (harkituilla vastauksilla) keltaisen. Kun muutin yhden vastauksen rastitusta tolla keltasella saadusta tuloksesta, sain vihreän.

Quarter

Re: Minkä värinen ihminen olet?

Viesti Kirjoittaja Quarter » 10.11.2005 23:26

Faghag kirjoitti:Hui, olimme nussun kanssa bileissä, missä eräs nainen omasi ihmeellisen taidon: Hän näki ihmiset väreinä.
Sitä taitoa sanotaan LSD:ksi :)

Enthu

Viesti Kirjoittaja Enthu » 10.11.2005 23:39

teinpä ajankuluksi väritestin uudestaan harkitummin:

Aurasi pääväri:

Punainen

Punainen on voimakkaasti fyysinen auran väri. Punainen haluaa ilmaista itseään kehonsa avulla ja on hyvin sensuelli. Punainen elää tässä hetkessä, innostuu herkästi uusista asioista ja ottaa rohkeasti vastaan elämän antamia haasteita luottaen itseensä ja omiin kykyihinsä.

Punaisen ihmisen todellisuus on fyysistä ja hän haluaa itse päästä konkreettisesti vaikuttamaan ympäristöönsä. Punainen uskoo vai sen minkä itse näkee. Hän ei ajattele abstraktisti, vaan todellisuus on hänelle juuri sitä miltä se näyttää., maistaa, tuoksuu tai tuntuu. Pohdiskelu ja spekulointi on punaisen ihmisen mielestä usein täyttä turhuutta ja ajan hukkaa. Miksi turhaan pohtia ikuisuutta, kun meillä on tämä hetki elettävänä ja koettavana?

Punainen haluaa todisteet ennen kuin uskoo jonkin asian olemassaoloon. Vain se on relevanttia, millä on fyysinen olomuoto. Vastaavasti punainen osaa myös täysin siemauksin nauttia elämän fyysisistä iloista. Hänelle elämä on konkreettista kokemista, ei mikään illuusio, eikä hän yritä paeta todellisuutta mihinkään mielikuvitusmaailmaan.

Edit: jotenki toi punainen tuntuu enempi omalta ko sammaleenvihreä

Quarter

Viesti Kirjoittaja Quarter » 10.11.2005 23:50

teinpä sitten minäkin...
Aurasi pääväri:

Oranssi


Oranssi ihminen etsii jännitystä elämäänsä ja uskaltaa ottaa isojakin riskejä. Vaaran tunne on hänelle eteenpäin vievä, kiihottava voima ja hän haastaa mielellään koko ympäristönsä etsimään omia rajojaan.

Oman elämän asettaminen vaaraan on sellainen adrenaliiniruiske oranssille ihmiselle, että oikeastaan vasta äärimmäiset kokemukset kuolemaa uhmaten saavat hänet tuntemaan tyydytystä ja onnistumista. Oranssi ihminen hyppää huikaisevia benji-hyppyjä, valloittaa vuorten huippuja ja rakastaa ääriolosuhteiden tuomia haasteita.

Oranssi ihminen elää täysillä vasta silloin, kun haasteet ovat riittävän suuret. Kaikki muu elämä on hänelle vain pasiivista olemassoloa - ja vasta seuraavan haasteen löytäminen saa veren taas kiertämään hänen suonissaan.

Hebuli

Viesti Kirjoittaja Hebuli » 10.11.2005 23:58

Olen sateenkaarilapsi. Sekä isäni että äitini olivat vähän hei-hei.

HoundDog

Viesti Kirjoittaja HoundDog » 11.11.2005 0:08

En tehnyt testiä. Minut on testattu värien puolesta jo aikaisemmin. Ei siinä mitään, tiesin sen jo etukäteen; olen sininen.

HellBell

Viesti Kirjoittaja HellBell » 11.11.2005 0:08

Viimeinen raportti: tehtyäni testin useampaan otteeseen, sain määrällisesti eniten keltaista tulokseksi eli se on nyt sitten se lopullinen tulos näistä kaikista kerroista, vaikkei sekään oikein natsaa.
(Ei sillä että se nyt ketään kiinnostaisi, mutta oli pakko kertoa testipakkomielteen riivaamaana suoritettujen operaatioiden tulokset..)

slam

Viesti Kirjoittaja slam » 11.11.2005 1:07

HellBell kirjoitti:
Vihreä
Nappasi minullekin tuon vihreän. Yritin pohtia noita kohtuu pitkään...

Avatar
Niba
Kitisijä
Viestit: 17843
Liittynyt: 15.08.2005 3:14
Paikkakunta: Hell

Viesti Kirjoittaja Niba » 11.11.2005 1:37

Tulee mieleen se sudenpentunimi tällaisista testeistä?

Olen joutunut olemaan psykologisoitavana niin montaa kertaa että
näitten testien totuusarvo on heikko, tulos on suuri sama mitkä vaihtoehdot valitsit jne.
Mutta jos joku löytää jonkun totuuden itsestöön tästäkin testistä, niin hyvä hänelle..

Sammaleenvihreä..mitä sekin sitten taas tarkoittaa

Hoh hoijaa--ja rommia pullo..
Pyyhin Netikettiin..

Avatar
KisSandra
Kitisijä
Viestit: 1126
Liittynyt: 14.08.2005 21:43
Paikkakunta: Hevonvitunjeera jota Tyrnäväksikin kutsutaan

Viesti Kirjoittaja KisSandra » 11.11.2005 1:48

Testin tuloksena väri, jota en ole koskaan käyttänyt missään muotoaan mutta ehkä se värinä on sitten jtn kertova..

Aurasi pääväri: Turkoosi

Turkoosi yhdistää aurassa älyn ja tunteen värit. Persoonana turkoosi on järjestelmällisen ajattelun ja herkkyyden yhdistelmä.

Herkkä turkoosi on myötätuntoinen ja rakastava ihminen, joka ei kuitenkaan sulje järjen ääntä omia valintoja tehdessään. Hän on hiljainen taustahahmo, joka tukee läheisiään ja vaistoaa herkästi heidän vaikeutensa. Ongelmien ratkaisuissa hän kuitenkin turvautuu analyyttiseen ajatteluun, eikä helposti sorru tunteen sanelemiin ylilyönteihin.

Vaikka turkoosin omat tunteet ovat herkät ja vaistonsa hyvä, pitää hänkin omat tunteensa mieluimmin kätkettynä toisilta. Ongelmien ilmetessä hän ei käänny ystävien puoleen apua pyytääkseen, vaan etsii järkevimmän ratkaisun omasta sisimmästään.
Pikku Myy veti henkeä nenän kautta ja puhalsi sen ulos hampaiden välistä hyvin keljulla tavalla, joka merkitsi:En-ole-eläissäni-kuullut-mitään-näin-hullua.
(T. Janson: Muumipappa ja meri)

Avatar
mozart
Kitinän väärinkäyttäjä
Viestit: 179
Liittynyt: 06.11.2005 22:15

Viesti Kirjoittaja mozart » 11.11.2005 3:13

Pääväri punainen. Muita värejä ei sitten tarjonnutkaan kylkiäisinä :) Arvasin oikeastaan tuloksen :D

Patz

Viesti Kirjoittaja Patz » 11.11.2005 9:08

Pelkkä punainen

kyyppo

Viesti Kirjoittaja kyyppo » 11.11.2005 9:40

Harmaa kuin Matti Vanhanen.
Faghag kirjoitti:Sitähän sanotaan, että polaarivärit eli vastavärit tuntevat vetoa toisiinsa.
Ihanaa. Mikä on harmaan vastaväri?

Feiz

Viesti Kirjoittaja Feiz » 11.11.2005 10:14

Aurasi pääväri:
Oranssi

Oranssi ihminen etsii jännitystä elämäänsä ja uskaltaa ottaa isojakin riskejä. Vaaran tunne on hänelle eteenpäin vievä, kiihottava voima ja hän haastaa mielellään koko ympäristönsä etsimään omia rajojaan.

Oman elämän asettaminen vaaraan on sellainen adrenaliiniruiske oranssille ihmiselle, että oikeastaan vasta äärimmäiset kokemukset kuolemaa uhmaten saavat hänet tuntemaan tyydytystä ja onnistumista. Oranssi ihminen hyppää huikaisevia benji-hyppyjä, valloittaa vuorten huippuja ja rakastaa ääriolosuhteiden tuomia haasteita.

Oranssi ihminen elää täysillä vasta silloin, kun haasteet ovat riittävän suuret. Kaikki muu elämä on hänelle vain pasiivista olemassoloa - ja vasta seuraavan haasteen löytäminen saa veren taas kiertämään hänen suonissaan.

bedlam

Viesti Kirjoittaja bedlam » 11.11.2005 10:21

Tää kuvaus menee kyllä niin lujaa päin aanusreikää kuin voi.

Vihreä

"Vihreä on yksi voimakkaimmista auran väreistä. Vihreä ihminen on erittäin älykäs. Hänen oivalluksensa on terävää ja nopeaa, hän on hahmottanut ongelman ytimen ja keksinyt ratkaisun ennen kuin toiset ovat edes epäilleet jonkin olevan pielessä. Mutta koska eteneminen alkupoisteestä päätepisteeseen on vihreälle niin nopeaa ja vaivatonta, häntä ei juurikaan huvita jäädä näpertelemään välivaiheiden kanssa.

Liian yksityiskohtaisesti määritelty projekti on vihreälle tylsä. Hän haluaa kehittää idean, laatia suunitelman ja antaa sitten toisten toteuttaa sen ja hoitaa hänelle itselleen tylsät yksityiskohdat.

Vihreä ihminen vetää puoleensa niin valtaa kuin rahaakin. Hän on nopean älynsä ansiosta erittäin tehokas ja halutessaan hyvinkin järjestelmällinen. Vihreä tunnistaa kaavat ja löytää ratkaisut nopeasti - ja kirjoittaa mielellään itselleenkin muistilistoja ruksattaviksi.

Jos vihreä saa itselleen valtaa, hänelle ei mikään ole mahdotonta. Hän on hyvin tavoitehakuinen ja määrätietoinen pyrkiessään omaan tavoitteeseensa. Tämän seurauksena vihreä myös helposti uppoutuu tyhönsä kaiken muun unohtaen.

Vihreä on myös erittäin voitontahtoinen ja kilpailuhenkinen. Hän ottaa mielellään riskejä ja saattaa sortua uhkapelin pauloihin, ainakin jos voitot ovat tarpeeksi suuria.

Vahvatahtoinen vihreä oli toidennäköisesti se, joka keksi lauseen <sum>It is my way - or the highway<sum>. Hänen mielestään hänen vaihtoehtonsa on ainoa oikea - ja älynsä turvin hän yleensä vakuuttaa, tai ainakin vaientaa, myös vastaväittäjänsä."
[/b]

Geetzu

Viesti Kirjoittaja Geetzu » 11.11.2005 10:23

Yritin kahdesti jaksaa testin loppuun asti mutta eih... Miten te jaksatte!!!111yxristividdujoo
Väitän olevani mustapinkki.

Melnais
Kitisijä
Viestit: 2201
Liittynyt: 15.08.2005 0:23
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja Melnais » 11.11.2005 10:26

Geetzu kirjoitti:Yritin kahdesti jaksaa testin loppuun asti mutta eih... Miten te jaksatte!!!111yxristividdujoo
Väitän olevani mustapinkki.
:D Sähän postasit tänne joskus sen satasivuisen seksikyselyn jonka olit antaumuksella täyttänyt.
Elämä kantaa, jos sen antaa

Geetzu

Viesti Kirjoittaja Geetzu » 11.11.2005 10:33

Melnais kirjoitti:
Geetzu kirjoitti:Yritin kahdesti jaksaa testin loppuun asti mutta eih... Miten te jaksatte!!!111yxristividdujoo
Väitän olevani mustapinkki.
:D Sähän postasit tänne joskus sen satasivuisen seksikyselyn jonka olit antaumuksella täyttänyt.
Ja voit uskoo et se oli mielenkiintosempi omassa mielessäni xD

MarthaFocker

Viesti Kirjoittaja MarthaFocker » 11.11.2005 10:45

Aurasi pääväri:

Okra

Eli sama kuin Dikki, ihQ raksu puzznuzz!!!


HA! Niin totta. Työskentelen sängyssä (ei en NIIN, vaikka mielestäni työnteko onkin huorausta) ...eli siis läppärin kanssa. Kaikki ympärillä on kaaosta.
Mulla on aina kaikki hukassa ja sen jonku tavaran etsimiseen kuluu tuhottomasti aikaa.
Näen aina kokonaisuuden, mutta sen mukaan toimiminen on sula mahdottomuus.
Haalin liikaa hommia ja kaikki leviää käsiin, kun en vaan jaksa alkaa tekemään mitään. (niin että miksi kirjoittelen kityyn?)

Vastaa Viestiin