TII
-
- Kitisijä
- Viestit: 10702
- Liittynyt: 15.08.2005 15:07
- Paikkakunta: Helsinki
Re: TII
Ai niinku tölkkipapuja ja purkkikalaa?milli kirjoitti:Mä oon jotenkin niin pihi, etten voisi kuvitella syöväni "kalliissa" työpaikkaruokaloissa. Otan joka päivä eväät töihin, ja oon pakottanut avokin kans toimimaan samoin. Meillä tehdään ruokaa aika silleen, että siitä riittää eväät seuraavaksi päiväksi töihin.
The great club outshines the individual, always and forever.
-
- Kitisijä
- Viestit: 18766
- Liittynyt: 15.08.2005 3:14
- Paikkakunta: Hell
Re: TII
Tuossa kerkesin novalle valittaa että jos pitzan hinta alle viisi euroa niin joko tarvikkeessa on vikaa tai työehdoissa, varmaan sama on kebibinkin kanssa, laitonta maahanmuuttoa yms. Kun suomessa ei rehellinen toiminta ole ole niin halpaa jostain on luistettava tai sitten tehdä itse työtä kaksi euroa tuntipalkalla! Lapseille kuulemma kouluissa joutuvat taikomaan 20 sentillä lautasen täytettä tai jotain, onneksi en ole enään edes lapsi tambereella..RP kirjoitti:^En tiedä opiskelijan hinnoista. Muutoin on 4,90€ tavallinen annos. Se "parempi" annos on kalliimpi. Mieluummin hakisin kebabin vierestä samalla hinnalla.
tii tarkoittaa muuten ihan muuta kuin eli tii
Viimeksi muokannut Niba, 19.01.2010 13:01. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Re: TII
Itse otan aina ruoan eväinä jos se on mahdollista. Olen ollut (ja mies on nyt) paikoissa missä ei ole esim. jääkaappia tai mikroa.
Ja pelkällä leivällä elo ei tee kropalle hyvää. Viisi kertaa päivässä pitäisi syödä, jotta pysyy kuosissa. Ja että on hankalaa muistaa syödä. Paskaksi menee jos leivällä elää ja sitten ahmasee lämpimän kotona.
Ja pelkällä leivällä elo ei tee kropalle hyvää. Viisi kertaa päivässä pitäisi syödä, jotta pysyy kuosissa. Ja että on hankalaa muistaa syödä. Paskaksi menee jos leivällä elää ja sitten ahmasee lämpimän kotona.
-
- Kitisijä
- Viestit: 10702
- Liittynyt: 15.08.2005 15:07
- Paikkakunta: Helsinki
Re: TII
Mä söin einestä varmaan ensimmäistä kertaa vuoteen: Saarioisten kananuudeliruukku. Söin kolme lusikallista ja yökkäsin (työkaveri sai hyvät naurut). Söin banaanijogurtin ja pussipuuron loppuen lopuksi. Argh.milli kirjoitti:Vaikka Joskus tekee mieli tonnikalaa ja papuja Oon ihan koukussa kidneypapuihin. Plus.. meillä riitti toissapäiväiset lihapullat vaan toiselle.Elppis kirjoitti:Ai niinku tölkkipapuja ja purkkikalaa?
The great club outshines the individual, always and forever.
-
- Kitisijä
- Viestit: 14944
- Liittynyt: 22.09.2008 13:03
Re: TII
Mullakaan leipä ei ole vaihtoehto työpaikkalounaaksi. Se ei tee samalla tavalla kylläiseksi kuin lämmin ja leipäänkin kyllästyy varsin pian, kun sitä muutenkin tulee syötyä. Kaksi lämmintä ateriaa on saatava päivässä.
Mulla on se onni, että olen löytänyt itseni ja toivon muillekin ihmisille sitä. Että tällainen ihminen on tarkoitettu tänne, me ei olla sattumaa.
Re: TII
Mulla on tämä unohdusprobleemi. Heräämisen jälkeen menee kaksi tuntia kun saan aamupalan eli leivän alas, sitten päivällä taas leipäpala ja sitten lämmin ruoka kun mies kotiutuu. Ei toimi, ei. Mutta kun unohdan.Ylermi Ylihankala kirjoitti:Mullakaan leipä ei ole vaihtoehto työpaikkalounaaksi. Se ei tee samalla tavalla kylläiseksi kuin lämmin ja leipäänkin kyllästyy varsin pian, kun sitä muutenkin tulee syötyä. Kaksi lämmintä ateriaa on saatava päivässä.
Raskausaikana äitee oli täällä pari viikkoa ja pakotti aka lättäs ruoan naaman eteen kellon lyömällä ja pakko sanoa etten koskaan ole ollut virkeämpi. Painokaan ei noussut yhtään, peräti laski. Ja kokoajan oli kylläinen olo ja fiilis, että taaaaasko pitää syödä.
Tässä perheessä ainoastaan tytsä lie syö hyvin. Säännöllisesti. Kaviksia, lihaa, hedelmiä ja marjoja päivittäin.
-
- Kitisijä
- Viestit: 4952
- Liittynyt: 28.07.2008 22:31
- Paikkakunta: Jäässä
Re: TII
Kyllä Sodexo ja Amica korjaavat ruokiaan (ja tarvittaessa vaihtavat emännän/ravintolapäällikön), kunhan työnantajan puolelta heikkolaatuiseen ruokaan puututaan. Tästä on hyviä kokemuksia kolmesta eri työpaikasta. Okei, ruoka on usein suht maustamatonta, mutta mausteet löytyvät ruokalasta. Ja kaikille ei mausteinen ruoka sovi. Eli aika hyvä nykyään.
Sonni, porsas sekä apina.
-
Rauno Räsänen:
Olen perehtynyt melkein kaikkiin asioihin ja ymmärrän niitä, jos vain haluan. Ainoastaan omat tekoni, tunteeni ja naisen logiikka ovat jääneet minulle mysteereiksi.
-
Rauno Räsänen:
Olen perehtynyt melkein kaikkiin asioihin ja ymmärrän niitä, jos vain haluan. Ainoastaan omat tekoni, tunteeni ja naisen logiikka ovat jääneet minulle mysteereiksi.
-
- Kitisijä
- Viestit: 4213
- Liittynyt: 19.08.2005 14:09
Re: TII
RP kirjoitti:
Mulla on tämä unohdusprobleemi. Heräämisen jälkeen menee kaksi tuntia kun saan aamupalan eli leivän alas,
Vaiha aamupalaleipä smoothieen tai pirtelöön; surauta banaani, marjoja, jugurttia tms, mehua ja vaiks leseitä tasaseksi ja ryystä kitusiis. Menee helpommin alas kuin leipä, ainakin mulla.
Mikset vaiha tota päivän leipäpalaa johonkin tukevampaa, kun se nyt ei näköjään kuitenkaan unohu. Kyllä sitä kolmellakin ruualla pärjää jos syö oikeita asioita eikä vaan leipää.RP kirjoitti: sitten päivällä taas leipäpala ja sitten lämmin ruoka kun mies kotiutuu. Ei toimi, ei. Mutta kun unohdan.
Oon yrittäny saada viittä ateriaa ja se meinaa aina välillä onnistua, ainakin arkipäivisin. Ainoastaan iltapäivän välipala, joka on yleensä hedelmä, meinaa jäähä aina pois. Ruuan laadun kanssa on vielä tekemistä...
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Re: TII
Eihän toi poissulje hyvää ruokaa. Ok, tänään oli itsellä poikkeussafka töissä, mutta esmes eilen oli itsetehtyjä lihapullia itsetehdyssä tomaattikastikkeessa ja iso annos salaattia. Töissä siis syödään samaa hyvää ruokaa mitä syödään kotona.NuoriD kirjoitti:IMHO omituisessa paikassa säästämistä. Ruoka nyt on ihmisen perustarve ja nautinto.
+ mitä sen perusteella mitä ketjussa on tähän asti käsitelty, niin ei tuo työpaikkaruoka monissa paikoissa miltään nautinnolta kuulosta.
Re: TII
Obs! Huom! Käytit sanaa pihi, et kulinaristi tai ortoreksi.milli kirjoitti:Eihän toi poissulje hyvää ruokaa. Ok, tänään oli itsellä poikkeussafka töissä, mutta esmes eilen oli itsetehtyjä lihapullia itsetehdyssä tomaattikastikkeessa ja iso annos salaattia. Töissä siis syödään samaa hyvää ruokaa mitä syödään kotona.NuoriD kirjoitti:IMHO omituisessa paikassa säästämistä. Ruoka nyt on ihmisen perustarve ja nautinto.
+ mitä sen perusteella mitä ketjussa on tähän asti käsitelty, niin ei tuo työpaikkaruoka monissa paikoissa miltään nautinnolta kuulosta.
Re: TII
Halotaan sit hiuksia Mä en ymmärrä, että miksi maksaisin ulkopuoliselle taholle siitä ruoanvalmistamisesta tai vastaavasta kun hyvää ruokaa (hyvistä raaka-aineista) voi valmistaa kotonakin ( ja kun meillä kuitenkin on joka päivä kotiruokaa), isomman annoksen tekemisessä ei ole hirveästi vaivaa.NuoriD kirjoitti:Obs! Huom! Käytit sanaa pihi, et kulinaristi tai ortoreksi.
Re: TII
Mää kun syön n. 3 päivää samaa ruokaa kotona, niin en tod jaksa syödä samaa töissäkin Tosin nyt tähän voi tulla muutosta kosko eihän tuota Amican skeidaa jaksa syödä viikosta toiseen. Tai sit vaan kiltisti maksan lounasmatille, on niiden safka jo niin hyvää että siitä voi sen +3e maksaa verrattuna Amigaan.
-
- Kitisijä
- Viestit: 18766
- Liittynyt: 15.08.2005 3:14
- Paikkakunta: Hell
Re: TII
Lisäksi kun syä samaa ruokaa monta päivää peräkkäin ei ruoka maistu liian hyvin ja alkaa sitten luonnostaan syödä vähemmän. Varsinkin kun oma kehoni on keräävää tyyppiä, kerään lämpöä ja energiaa kehooni joskus vähän liiankin tehokkaasti, en siis ole mikään läpipasko.
Re: TII
No just sen takia se on se leipä kun unohdan syödä sen jääkaapissa olevan tukevan luonaan, sitten hokaankin että kello niin paljon jotta kohta syödään se varsinainen ruoka joten nappaan nopsaan leivän että jaksan odottaa sen puoli tuntia.annepa kirjoitti:
Mikset vaiha tota päivän leipäpalaa johonkin tukevampaa, kun se nyt ei näköjään kuitenkaan unohu. Kyllä sitä kolmellakin ruualla pärjää jos syö oikeita asioita eikä vaan leipä.
Raskaudiabeteksen aikana kävin todella tarkasti ravintoterapeutin kanssa läpi tätä syömistä, koska ruokavaliossa itsessään ei juuri korjattavaa ollut.
Optimaalisin ruokailu itselleni on nimenomaan ruokaympyrän mukaan syöminen eli sen viisi kertaa päivässä tasaisin väliajoin. Ruoka-aineiden osalta toteutus ei ole ongelma, samaa syön nytkin mutta se että saisin aka muistaisin syödä sen viisi kertaa onkin taas toinen juttu.
Töissä ollessa pystyn noudattamaan, mutta täällä kotona uppoudun milloin mihinkin ja hups niin se aika taas meni.
Re: TII
RP kirjoitti: Ja pelkällä leivällä elo ei tee kropalle hyvää. Viisi kertaa päivässä pitäisi syödä, jotta pysyy kuosissa
Pöh. Kyllä ruisleipä hakkaa terveellisyydessa monetkin "lounaat" mitä on tarjolla. Ja kyllä minä syön 4-5 kartaa päivässä, vaikka en duunissa lämmintä lounasta käykään syömässä.
En vaan periaatteessa halua maksaa vajaata kymppiä huonosta safkasta ja toisekseen, ainakin minun on syötävä keskipäivällä suhteellisen pieniä annoksia etten nukahda työpisteelleni ahmattina. Seisova pöytä, 9.20 euroa ja pienet annoskoot ovat minulle mission impossible ja juuri siksi turvaan eväsleipiin / 400 gr raejuustopurkkiin.
Hyvin pärjää.
Re: TII
^Ok.
Mullla taas ei ole tarkoituskaan tulla kylläiseksi, vaan siirtää nälkää. Mut mähän oonkin - 10 kg dietillä..Ylermi Ylihankala kirjoitti:Mullakaan leipä ei ole vaihtoehto työpaikkalounaaksi. Se ei tee samalla tavalla kylläiseksi kuin lämmin ja leipäänkin kyllästyy varsin pian, kun sitä muutenkin tulee syötyä.
Re: TII
Tasaisin väliajoin syömisessä oli myös se hyvä puoli ettei ehtinyt tulemaan ns. nälkä ja annoskoot oli huomattavasti pienemmät. Koitan myös harrastaa herätyskellolla syöntiä, koska se vireystila vaan on sairaan hyvä kun syön säännöllisesti. Vielä mennään tytsän ehdoilla, joten päivät on niin erirytmisiä ym. että sekin osaltaan hankaloittaa tätä omaa issuetani.