Vähänks oli ihquu palata saikulta töihin kun pöytä oli koristeltu ilmapalloilla ja duunikaveri tokas ensisanoikseen et "sä oot laihtunut". Ja olin siis pois kolme päivää. Hehehee.
Aurinko paistaa lähes pilvettömältä taivaalta ja nyt on perjantai. Kevät
Viikonloppu vapaata pukkaa, mummi tulossa kylään. Josko ihan ravintelissa poikkeaisi syömässä. Isukkinikin ehti soittaa tässä välissä. Tytsä saa ainakin vanhan kiikustuolini ja äiteelle on tulossa veljeltä iso pino sarjakuvia :]
Dave kirjoitti:
Ei noissa paheiden pesissä oo entistä tunnelmaa, kun niissä ei saa tupakoida. Itsehän en siis ole koskaan polttanut, mutta mun mielestä kapakassa pitää olla tupakansavua.
Savuisen kapakkaillan jälkeinen krapula oli hirveä. Kun juon ulkona, hyvässä hapessa, ei tule krapulaa juuri ollenkaan.
Mielestäni savu sopii räkälöihin. Sellaisiin paikkoihin, jossa jo ovella pitää kusta housuihin, jotta sulautuisi asiakaskuntaan.
Mulla oli kerran undulaatti, joka istui sormella, keinui siinä hetken, kouristeli ja lensi pois. Sormeen jäi ohut valkoinen nestevana. En maistanut sitä, joten en osaa sanoa oliko vana spermaa, kakkaa vai linnun maitoa.
Mulla oli kerran undulaatti, joka istui sormella, keinui siinä hetken, kouristeli ja lensi pois. Sormeen jäi ohut valkoinen nestevana. En maistanut sitä, joten en osaa sanoa oliko vana spermaa, kakkaa vai linnun maitoa.
No maitoa se ei ollut, kun linnut eivät ole nisäkkäitä
Dumis kirjoitti:Huomenna talviklassikon vahtaamista mun luona, tulee kämppä täyteen lätkäihmisiä.
Toi ois makee nähdä livenä, jos toteuksessa olisi sen verran järkeä että katsomossa saisi nauttia kuumaa jäger-teetä.
Pari tuntia -20 astetta ei houkutellut kun niitä lippuja alettiin myydä.
Nyt himassa useamman kaverin kanssa kannustaa miten haluaa ja saa vielä tankkaillakin miten tahtoo. Nyt ilmeisemmin otetaan iso kauha käyttöön.
Dumis kirjoitti:
Nyt himassa useamman kaverin kanssa kannustaa miten haluaa ja saa vielä tankkaillakin miten tahtoo. Nyt ilmeisemmin otetaan iso kauha käyttöön.
Dumis kirjoitti:
Nyt himassa useamman kaverin kanssa kannustaa miten haluaa ja saa vielä tankkaillakin miten tahtoo. Nyt ilmeisemmin otetaan iso kauha käyttöön.
Mun isä viljelee tätä kielikuvaa myös. En ole koskaan tajunnut sitä.
Olenkohan samaa ikäluokkaa kuin isäsi?
Tämän sanonnan olen oppinut hyvin nuorena ja tätä käytetiin silloisen nuorison keskuudessa hyvin paljon aineista, jonka Dave kuvasi juuri oikein.
"Elämä syntyy hanurista - tai ainakin läheltä sitä"
OMNOMNOM!!! Mitä osaa / millä preppiksillä? Itsehän arvostan suuresti hirven sydäntä kuivattuna, vaikka muuten en sydäntä syö.
Harmi kun oma old man muutti pk-seudulle, niin ei ole sen tekemiä lihoja tulossa tänävuonna
Laitoin aikusen hirven kokonaisen potkan paloiksi, vähän siivosin niitä paloja ja sit merisuolaan vuorokaudeksi. En upottanu lihaa suolaan vaan laitoin lautasen pohjalle ohuen kerroksen, sen päälle kerroksen lihaa, päälle ripotin suolaa, taas lihaa, jne. Eilen puhistin suolat pois ja vähän kuivailin lihoja ja koukutin ne sinne kattoon. Roikkukoot siellä nyt pari-kolme viikkoa. Viime vuonna tein ekan kerran ikänä ite, sillon kans potkasta ja ne valmistu parissa viikossa. Ja oli makiaa
Miksi old man ei voi pk-seudulla tehä kuivaa lihaa? Teenhän minäki. Vai eikö sillä ole raaka-aineita?
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
annepa kirjoitti:
Miksi old man ei voi pk-seudulla tehä kuivaa lihaa? Teenhän minäki. Vai eikö sillä ole raaka-aineita?
Ootko tehnyt täällä ennenkin?
No lue se koko viesti. Siinä lukee että viime vuonna tein ekan kerran ikänä ja oli makiaa. Oon asunu pks:lla 10v. Mikä viittaa siihen että tein viime vuonna pks:lla kuivaa lihaa.
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
annepa kirjoitti:
No lue se koko viesti. Siinä lukee että viime vuonna tein ekan kerran ikänä ja oli makiaa.
Olisipa hauska tietää millaisia ilmansaasteiden tuomia myrkkyjä noista lihoista löytyy.
Niin olis. Mut kaupungissa ne on ennenki tehty. Ei tosin näin isossa.
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.