

No joo, tiedän ja muutama on ihan lähelläkin. Kaipailin vain sen snagarin oldskool-hampurilaisia. Kiinalainenkin on ihan lähellä, mutta ei siitä eikä muistakaan ole kunnon hampurilaisen tai lihapiirakka nakeilla korvaajiksi. Mäkkäriin on siis matkaa... ja ennen tässä lähellä oli peräti kolme ihan vanhanajan nakkikioskia kotiruoka.-tyyppisten mestojen lisäksi.
Tiedän tuon paikan, onhan niitä muitakin. Mutta ei enää täällä "kaupungin" entisessä keskustassa. Noin pitkälle en jaksa kävellä ja sattuneesta syystä kyttien pelossa en uskalla ajaakaan.Bluntly kirjoitti: 19.02.2019 12:56 Kisa-Grilli-Bar -> Burgerit -> Varkautelainen -> muokkaa -> rasti berliininmakkaran ja munan kohdalle -> problem solved
Kerropas, minkälaista se noin niinku rapajuopolla on, että tuleeko sulla koskaan nälkä? Haaveiletko hyvästä ruoasta? Eikös sua aina okseta ja vatsa sekaisin vai onko se sitten vaikka kahden promillen jälkeen normi olo ja ruokakin maistuu?Gat kirjoitti: 19.02.2019 13:05 Vittu, ennen tässä Päiviönsaarella oli kaksi tavarataloakin ja kaikki muu, nyt vain yksi surkea Sale-myymälä. Saas nähdä miten jaksan kävellä sinne lisäkarhua ja kenties lihapiirakoita ja nakkeja ostamaan. Mikro on kotona täälläkin.
Kylä on minusta hiipunut, on yhtä kallis, mutta paljon huonompi miljööltään ja ruoaltaan kuin samantapaisen konseptin paikat Helsingissä. Eli intoni on ehkä laimentunut, vaikka varmasti Espoon kärkeä onkin. Mutta esim. helsinkiläiselle ravintolaharrastajalle en kyllä rohkenisi suositella ruoan takia matkaa Tapiolan Kylään.Vagabondo kirjoitti: 16.10.2015 9:26 Tuli myös poikettua urpiaisen suosittelemassa Kylässä Tapiolassa, joskin lounasaikaan. Alkupalana syömäni tomaattikeitto oli erinomaista ja pääruoka lupauksia herättävä. Palaan asiaan tarkemmin sitten joskus, kun pääsee tarkistamaan varsinaisen päivällistarjonnan. Kuitenkin jos kaipaa perusruokaa parempaa lounaspaikkaa Espoossa, niin tuo on ilmeisesti paras vaihtoehto.
Otimme vaimon kanssa kuuden ruokalajin menusta kumpikin neljä, jolloin yksi vähiten kiinnostava annos jäi kummaltakin väliin, kun kerran maistiaisia annoimme. Kokonaisuus oli hyvä+. Muuten erinomaisen yleisarvosanan laski kuhakeiton ylisuolaus, joka ei ollut lievä tapaus. Toisaalta onneksi keitto ei ollut pääruoka. Keittiömestarilla taitaa olla tapa yhdistellä punaisen lihan ruokiin erityisesti kaalia ja toki muitekin juureksia. Tämä on eritoten makuuni, vaikka jättää tosin helposti hieman nälkäiseksi. Koska paikka on pieni (asiakaspaikkoja noin 30) ja palvelusväkeä oli riittävästi, tuli ruokaa pöytää juuri sopivan ripeästi, toisin kuin aika usein muualla menuun ollessa kyseessä. Plussa myös siitä, että tarjoilija ehdotteli sopivia juomia ja ylimääräisiä hiukopaloja tarpeen tullen, tartuimme esmes ennen jälkiruokaa pieniin kivoihin juustopaloihin.Ylermi Ylihankala kirjoitti: 08.11.2019 15:45 Illalla Ravinteli Berthaan vaimon kanssa. Toinen kerta ja odotukset kovat. Ensimmäinen kerta oli joskus pari kolme vuotta sitten ja taisi olla hääpäivä tmv. Menu-pohjalla mentiin ja nyt taas sama idea. Ihan kaikki Tampereen finidine-paikkoja en ole kiertänyt, mutta jos yksi paikka pitäisi suositella olisi se juurikin Bertha. Raportoin tänne sitten tuomion.
Omituista. Mä en oikein haluaisi pitää Baskeri&Bassosta, kun se on niin kovin trendikäs ja suosittu, mutta olen viime aikoina käynyt siellä muutamia kertoja, ja joka kerta se on ollut alusta loppuun aivan tolkuttoman hyvä. Kävisin varmaan useamminkin, jos pöytävaraus sinne työssäkäyvien aikaan ei olisi niin hankala.
Vagabondo kirjoitti: 28.02.2020 10:44 Mä olen nyt muutaman kerran käynyt Tapiolan Bistro o matissa lounaalla. Vaikka päivällistä ei ole tullut vielä testattua, niin nyt voi jo todentaa kyseessä olevan oikein laadukas ravintola.
Käytiin brunssilla. Miljöö on hieno, mutta ruoka vähän niin ja näin.Vagabondo kirjoitti: 28.02.2020 10:44
Onko joku käynyt jo testaamassa Lucy in the skyn? Hesari ei ollut oikein kehunut muuta kuin maisemia entisen nesteen tornin huipulta. Pelkästään maisemien takia täytyy joskus raahautua tuonne. Ehkä sitten kun auringonlasku osuu päivällisaikaan.
Eli sun kokemus on yhtenevä Hesarin kanssa. Harmi. Toivottavasti parantaa tasoaan.sivustahuutaja kirjoitti: 28.02.2020 11:40 Käytiin brunssilla. Miljöö on hieno, mutta ruoka vähän niin ja näin.
Tuonne tulee isot terassit, joten pian siellä voi käydä muutenkin kuin syömässä.
Jos saavat ruuan ja palvelun tasolle keskinkertainen, niin tuosta Lucysta tulee hieno mesta. Vähän kalliina pysynee.