Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Painaako joku mieltä? Haluatko purkaa sydäntäsi? Jos ei apu löydy, niin ainakin kuuntelevia korvia.
VAIN ASIALLISET KOMMENTIT! Kuri on kova.
Avatar
exsu
Kitisijä
Viestit: 5707
Liittynyt: 05.10.2010 12:11
Paikkakunta: Tampere

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja exsu »

Meistä useimmilla ei olisi varaa pitää kahta asuntoa käymättä töissä.
Mut ei se elämä sit ollut kuitenkaan
Ihan piece of Kake Randelin.
Avatar
annepa
Kitisijä
Viestit: 4081
Liittynyt: 19.08.2005 14:09
Paikkakunta: Roi

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja annepa »

Gat kirjoitti: 27.08.2020 15:54
Haemaeraemies kirjoitti: 27.08.2020 13:52
James Potkukelkka kirjoitti: 27.08.2020 8:57 Ikävin puoli on tämä Gattacan harrastama Homien kiusaaminen. Homie on vilpittömästi yrittänyt auttaa g-miestä..
Samaa mieltä, Homie on vilpittömästi koittanut tarjota joka levelin tukea ja saa niskaansa paskaa sekä vittuilua.

Hävettävää käytöstä.
Ja vitut. Apu on ollut, että selvitti yhden siivousfirman. Olisin itsekin voinut, netistä löytää. Homie oli kertomansa mukaan selittänyt niille tilanteen, mutta selvästi ei tullut siellä ymmärretysksi. Sen sijaan luulemma välttämättömässä sitä enne esisiivouksessa Homie ei suostu auttamaan. Edes rahalla.

"Homien kiusaaminen" liittyy siis tuollaiseen lusmuiluunsa
Hyi vittu mikä sika! "Olisin itsekin voinut netistä löytää", mutta et löytänyt kun et tehnyt asian eteen mitään. Mitä helvetin lusmuilua se on, että ei lähde jonnekin hevon kuuseen SIIVOAMAAN? En minäkään lähtisi, vaan sanoisin, että palkkaa siivousfirma. "Mutta kun, mutta kun", niinhän?

Helvetti että vihastuttaa tuollainen kiusaaminen. Aivan törkeää käytöstä.

Ei voi muuta sanoa kuin että tyyppi on aivan sekaisin, elää jossain toisessa todellisuudessa kuin me muut ja ajatusrakenteet on vinksallaan. Ei siis ihme, että "emme voi ymmärtää häntä". Ja ehkä parempi niin.
Hyvä viinihumala kirkastaa ihmeellisesti raskaimmatkin rötökset, joten minulla ei liene muuta neuvoa kuin pysytellä päissäni kuin käki elämäni loppuun asti.
Avatar
Vagabondo
Kitisijä
Viestit: 5809
Liittynyt: 23.09.2010 9:38

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja Vagabondo »

Free Homie :hep:
Yet ah! why should they know their fate? Since sorrow never comes too late, And happiness too swiftly flies. Thought would destroy their paradise.
No more; where ignorance is bliss, 'Tis folly to be wise.
Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 9259
Liittynyt: 04.11.2007 2:11
Paikkakunta: Aergistal

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja Gat »

exsu kirjoitti: 27.08.2020 16:03 Meistä useimmilla ei olisi varaa pitää kahta asuntoa käymättä töissä.
Toisesta en maksa vuokraa, en itse asumuksesta muusta erillään mitään.Paitsi sähkön. On oma. Varkauden kämpästä maksan. Ilman että saan asumistukea, kuten varmaan useimmat tässä talossa.
Ja olen selostanut monta kertaa, miksi ne kaksi paikkaa eri maakunnissa.
annepa kirjoitti: 27.08.2020 16:42
Hyi vittu mikä sika! "Olisin itsekin voinut netistä löytää", mutta et löytänyt kun et tehnyt asian eteen mitään. Mitä helvetin lusmuilua se on, että ei lähde jonnekin hevon kuuseen SIIVOAMAAN? En minäkään lähtisi, vaan sanoisin, että palkkaa siivousfirma. "Mutta kun, mutta kun", niinhän?.

Helvetti että vihastuttaa tuollainen kiusaaminen. Aivan törkeää käytöstä.

Ei voi muuta sanoa kuin että tyyppi on aivan sekaisin, elää jossain toisessa todellisuudessa kuin me muut ja ajatusrakenteet on vinksallaan. Ei siis ihme, että "emme voi ymmärtää häntä". Ja ehkä parempi niin.
Juuri noin. En tilannut siivousfirmaa ensin itse, koska olen melko varma että huonosti siinä käy. Järkkäävät taloyhtiön ja ties mitkä hygieniaviranomaiset. Ja minä saan häädön. Enkä pysty siirtämään tavaraa. Sitten Homie kertoi netistä löytämänsä yhden firman numeron. Oikein Herkuleen uroteko. Homie taas voisi tulla avuksi ennen siivoojia, mutta ei kuulemma mitenkään voi. Vaikka hänellä ei muuta olekaan kuin vapaa-aikaa. Ja ainoa ihminen jonka tunnen!

Joten enpä viitsi enää kuunnella tylsiä arkijuttujaan. Soitelkoon teille ja te vuosikausia symppaatte niissä pikkujutuissaan.

Ja se ei varmaan ole minun kiusaamistani että vanha tuttu jättää minut pulaan vaikka kuolisin siihen?. Luullakseni en itse olisi noin piittaamaton.
This house is as old as I am.
This house knows all I have done.
This house is full of m-m-my mess.
This house is full of m-m-mistakes
This house is full of m-m-madness.
This house is full of, full of, full of fight!
-KB
sivustahuutaja
Kitisijä
Viestit: 12650
Liittynyt: 15.08.2005 0:29

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja sivustahuutaja »

^ vaikka kuolisit mihin? Siihen, ettet saa siivottua? Meidän esiteini kiukuttelee noin, mutta sinä olet aikuinen.

Siivoa tai maksa siivoamisesta. Lypsä tai osta kaupasta maitoa. Ei tämä ole vaikeaa. Omien väitteidesi mukaan omaksut ihan sujuvasti uusia juttuja.

Mitään ei tietenkään tapahdu. Jos tarttuisit toimeen, koko päässäsi luoma mahdottomuuden maailmasi romahtaisi. Rakastamasi menneisyys paljastuisi valheeksi. Jos nyt siivoat, olisit voinut koska tahansa siivota. Jos katsot menneisyyteen, et voi muuttua tuhoamatta itseäsi.

Keskity siihen, haluatko jotenkin parantaa tilannettasi, vaikka vain vähentää kokemaasi tuskaa. Jos haluat, niin etsi itsesi tehtäväksi jokin pieni juttu, johon pystyt ja joka tekee huomisesta paremman. Lupaa yrittää ponnistella edes 10 minuuttia. Sitten katso ympärillesi , mieti mihin pystyt 10 minuutissa ja tee se. Jaksat kyllä 10 minuuttia.
Avatar
Homeboy65
Kitisijä
Viestit: 8512
Liittynyt: 15.08.2005 13:14
Paikkakunta: Helsinki

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja Homeboy65 »

Joopa joo Gat. Olet vuosia kertonut IVL ja IRL kuinka HEL-VE-TIN tylsä ihminen olen. Mutta enää ei tuollaista tarvitse sietää.
Hienoa. :napu:
"En tiedä pitäisikö sinulle ojentaa netiketti, banaani vai köysi." - Tix
Avatar
Bluntly
Kitisijä
Viestit: 19532
Liittynyt: 15.08.2005 8:41

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja Bluntly »

sivustahuutaja kirjoitti: 27.08.2020 18:32Meidän esiteini kiukuttelee noin, mutta sinä olet aikuinen.
Anteeksi nyt vain, mutta jätän eriävän mielipiteeni. Vahvan sellaisen.

Aikuistuminen on selvästi jäänyt taphtumatta.
"Vetäkää käteen, minä maksan" Bluntismi 2006.
Avatar
Kreitsu
Kitisijä
Viestit: 4689
Liittynyt: 09.05.2006 8:45
Paikkakunta: Täällä

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja Kreitsu »

Pillun vonkaaminen on vaihtunut siivousavun vonkaamiseen. Eräänlaista kehitystä (tai taantumista?) tämäkin. :roll:
"I've learned so much from my mistakes...
I'm thinking of making a few more."
Avatar
So Hard
Kitisijä
Viestit: 12296
Liittynyt: 23.08.2011 9:23
Paikkakunta: 7th heaven

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja So Hard »

Gat kirjoitti: 27.08.2020 15:54Jos oletetaan, että noudatan hyvää neuvonne ja lopetan yksinäni vakavammin aloittamani pssukjaljoittelun, MITEN se ratkaisee perusongelman eli yksinäisyyden?
Olet yksinäinen, koska sinulla ei ole mitään tekemistä, mitään sosiaalisia suhteita etkä ole mielekästä seuraa kenellekään. Vaikka olisi jostain syystä samaa mieltä, että perusongelmasi on yksinäisyys eikä alkoholismi ja toimintakyvyn puute, niin on kiusallisen selvää että jos haluaisit MUUTTAA perusongelmaasi, se vaatisi noiden kahden asian korjaamista. Lyhyesti, sinulla on 3 mahdollista etenemistapaa "perusongelmasi" kanssa.

1. Kiukutella siitä netissä ja jatkaa samaa latua. "Perusongelmasi" ei muutu, mutta elämänhallinnan puutteet aiheuttamat käytännön ongelmat jatkavat kasaantumistaan kunnes menetät Varkauden asunnon ja todennäköisesti myös Orimattilan asunto on asumiskelvoton. Mikään nettimarina, taikaisku tai Narnian tarina ei muuta nykytilaa.

2. Hyväksyt yksinäisyyden Lolitan ehdottamalla tavalla. Koetat sivustahuutajan ehdottamalla tavalla löytää sisältöä ja ilon aiheita arkeesi. Niin kauan kun elämänhallintasi ei muutu, menetät jatkuvasti rahaa, terveyttä ja lopulta, luultavasti vuoden sisään, Varkauden asunnon.

3. Päädyt siihen, että haluat yrittää vähentää yksinäisyyttäsi. Se on mahdollista vain, jos sinulla on jollekin jotain annettavaa. Siis muutakin kuin olla palveluksia vaativa, kätisevä toimintakyvytön juoppo. Kukaan ei voi sitä tiekarttaa sinulle rakentaa, mutta eivät ne elementit ole rakettitiedettä, saatika käänteisiä bucketshippejä:
- raitistu ja hanki itsellesi toimintakykyä terapialla ja lääkehoidolla
- harrasta: ota koira, vaella, metsästä, tms. hankkiudu piireihin joissa näitä kiinnostuksen kohteita jakaa joku muu. Ymmärrä, että bucketshiphorina lienee jonkun nichenettiforumin homma, mutta Lapin kauneus tai reipas koira voi olla asia johon monen kokemus resonoi.
- ryhdy kohtelemaan ihmiskontaktejasi ulosmitattavien palvelusten automaattien sijasta tahoina, joilla on arvoa pelkästään sen vuoksi, että he ovat kiinnostuneita viettämään aikaansa kanssasi.
- jos saat itsesi jotenkin toimintakykyiseksi, arkeesi jotain mielekästä tekemistä ja rutiinia ja voit fyysisesti paremmin, on teoriassa mahdollista että voit törmätä vaikka kiintoisaan naisihmiseen. Et varmaan sellaiseen, joka kuljettaa bucketshippiirustusta pystytisujen välissä, mutta vaikka sellaisen reippaaseen maalaiselämäntyyppiin joka tykkää vaeltaa ja touhuta koirien kanssa. Se on varma, että paskaläjän keskellä hiljaa pois mädäntyminen karhunhuuruiseen ripulilammikkoon ei johda tähän skenaarioon.
Ja miten sittenkään selviäisin valtavista minusta riippumatta syntyneistä käytännön hankaluuksiasta. Joilla teille ei ole merkitystä tai vaikka olisi, ette tekään osasi ihan yksin, vaikka liikaa yksinkertaistettuja pilipaliohjeitanne noudattaisitte.
Ei sinulla ole mitään valtavia käytännön hankaluuksia. Ne ovat valtavia vain siksi, että olet toimintakyvytön, masentunut juoppo. Jos käyttäisit kolmasosan siitä ajasta mitä käytät netissä ulinaan siivoamiseen, sinulla ei olisi ongelmaa mistä uliset kolmatta vuotta.
Universaali disclaimer.
Avatar
So Hard
Kitisijä
Viestit: 12296
Liittynyt: 23.08.2011 9:23
Paikkakunta: 7th heaven

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja So Hard »

Kreitsu kirjoitti: 27.08.2020 20:08 Pillun vonkaaminen on vaihtunut siivousavun vonkaamiseen. Eräänlaista kehitystä (tai taantumista?) tämäkin. :roll:
Gattacan kuolema - viimeisillä voimillaan vaatii homieta tulemaan Varkauteen ostamaan karhua ja vaihtamaan ripulivaipan, koska ei itse pysty.
Universaali disclaimer.
Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 9259
Liittynyt: 04.11.2007 2:11
Paikkakunta: Aergistal

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja Gat »

Jonkun neuvoon että tee vaikka kymmen minuutia kerrallaan. Totta kai teen, puolituntisia ja tauko, sitten taaas, Mutta olen niin väsy ja tehoton, etten ole saanut kuin kaksi neliömertriä lattia vähän paljaammaksi. Mutta en pseeyt. Sillä tahdilla ja jaksamisella projektiin menisi noin 150 vuotta, huomioonottaen muunkin siivottavaa, Te ette ksäitä tämän kämpän tilaa. Ymmärtäisitte heti jos näkisitte.

Liikuttavaa, että joku muistaa ainoan mainintani "The Bucketshipistä"! Vaikken edes kuvaillut sitä. Ihan nykytekniikalla tehtävissä, mutta lievästi epäortodoksinen, koska on nurinpäin käännetty kartio. Ja tekisi melkein samat kuin sukkulat, ja vielä Kuuhun ym. laskeutumiset lisäksi.

Enkä viitsinyt piirtää sitä teille. Jos olisi piirto-ohjelma mitä ei ole, Nasaspaceflight-foorumilla on esitettey kahelimpaakin, ja suhtautuvat kohteliaasti jos vaikuttaa että amatööri ymmärtää mistä puhuu.

Isälleni kerran junttijuttujensa aikana selostin ja piirsin ihan protestina, että tämä on minun ideani, niin isä vain "Onko tämä joku 70-luvun oikea alus?" Äääh.

Mutta tajuanhan minä toki, ettei kaikkea kannata muille selittää. Saati friikkiä omaa avaruusalusideaa. Vaikka on ällistyttäviä nuppivikaisia jotka intoilevat kiinnostuksestaan yhtään huomaamatta ja välittämättä, kiinnostaako muita. Mitenkähän saisin sen vian itsekin, olisi varmaan helpompi elää.

Kuitenkin totta hitossa tajuan, että minun ei kannata alkaa selostaman myöskään viimeisen kolmen vuoden kiinnostustani mm- sotalaivoihin, joka karttuu vähitellen. Ei esimerkiksi arvioisi uuden Pohjanmaa-luokan aseistustaj ossain pubissa tms! Sellainen ulostulo olisi ihan kahelia. Kaikille ja varsinkin misuille.

Se häiritsee, kun useimmat eivät vaikuta olevan ollenkaan edes tietoisia oman elämänpiirinsä ulkopuolisista. Ihmettelen, miten se on edes fyysisesti mahdollista. Esim. joo Homie ei tiedä mitään esim eläimistä, vuorista, avaruudesta, lentokoneista, autoista, avaruuslennoista ym. Eivät kiinnosta, joten ei huomaakaan. jne. Silti olen kiltisti kuunnellut hänen jaarituksiaan ties kuinka monta vuotta, ja yrittänyt kommentoida, mikäli satun tietämään tai kokeneen samankaltaista. Usein olenkin. Homielle taas on mahdotonta se toiseen suuntaan. Hän on kuin pieni osajoukko minun joukossani. Tai hyvin kapea leikkaus.

Tuli mieleen myös miten kun inttiin toin luettavakseni tilaamaani "Science Digest"-lehteä (Suunnilleen samaa kuin nykysuomen "Tieteen kuvalehti", siis aika kevyttä). Niin eikös joku tuvan juntti ihmetellyt "Ettäpä osaa olla tylsän näköinen lehti." No, olihan se englanniksi, mitä eivät niinkuin muka peruskoulussa´oppineet. Eikä se ollut kiinnostavaa kuten lätkää, Tuulilasia tai pornoa.

Homielle vittuilun aloitin kunnolla vasta kun on kieltäytynyt apuun tulemisesta alkuun jopa isolla rahalla, ja minä kuitenkin kiltisti olen kuunnellut mielestäni tylsiä arkijuttujaan,. Hän ei minun kiinnostuksistani, edes perustasolla. Koska ne eivät ole hänen maailmaansa, kuten vanhat suomalaiset sotilasfarssit ja Komisario Palmut! Neil Young ja Hannu Salama, jota sivistyäkseen luki. Kun alkoi nolottamaan pelkät kauhusarjakuvat. Joita muuten arvostan. Kunnon vittuiluun puhkesin vasta, kun käsitin että hän ei halua tulla apuun. Ja että minulla on hänelle hyötyarvo jaaritustensa kuuntelijana.

Hengenlähdöstä että kun en taida kuolla nukkuessani, mieleen tulee Hamletin monologi.
Viimeksi muokannut Gat, 27.08.2020 22:08. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
This house is as old as I am.
This house knows all I have done.
This house is full of m-m-my mess.
This house is full of m-m-mistakes
This house is full of m-m-madness.
This house is full of, full of, full of fight!
-KB
Avatar
So Hard
Kitisijä
Viestit: 12296
Liittynyt: 23.08.2011 9:23
Paikkakunta: 7th heaven

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja So Hard »

Gat kirjoitti: 27.08.2020 21:54Se häiritsee, kun useimmat eivät vaikuta olevan ollenkaan edes tietoisia oman elämänpiirinsä ulkopuolisista.
Päinvastoin, useimmat juurkin ovat! Esimerkiksi julkkisjuoruista, politiikasta, jopa ihan vieraiden maiden politiikasta. Homeboyn tapaiset pieneen elämänpiiriin käpertyneet passiiviset ihmiset ovat minun lähipiirissäni hyvin vähäisesti edustettuja. Se vain, että se oman elämänpiirinsä ulkopuolinen asia joka useimpia kiinnostaa, on sinusta epäkiinnostavaa ja merkityksetöntä.
Universaali disclaimer.
Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 9259
Liittynyt: 04.11.2007 2:11
Paikkakunta: Aergistal

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja Gat »

So Hard kirjoitti: 27.08.2020 22:00
Gat kirjoitti: 27.08.2020 21:54Se häiritsee, kun useimmat eivät vaikuta olevan ollenkaan edes tietoisia oman elämänpiirinsä ulkopuolisista.
Päinvastoin, useimmat juurkin ovat! Esimerkiksi julkkisjuoruista, politiikasta, jopa ihan vieraiden maiden politiikasta. Homeboyn tapaiset pieneen elämänpiiriin käpertyneet passiiviset ihmiset ovat minun lähipiirissäni hyvin vähäisesti edustettuja. Se vain, että se oman elämänpiirinsä ulkopuolinen asia joka useimpia kiinnostaa, on sinusta epäkiinnostavaa ja merkityksetöntä.
No tiedänhän minä niistäkin, ja osaan puhua Homieidenen ja umpijunttien kanssa. Homie taas selittää, että tavallisesti minun kiinoitukseni EIVÄT kiinosta ihmisiä. Minä taas koetan jaksaa kommentoida hänen juttujaan. Ei vastavuoroisuutta, koska niin eri maailmat.

P.S. Editoin yllläolevaan postaukseeni kahdesti kun sinä jo ehdit. Typojen korjauksia ja täydennyksiä siihen minkä jo ehkä luit.

Hitto tämä kone on paskana. Kiirettä pitää, koska alkaa itse tuuppaamaan kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk johon ei auta kuin uudelleenkäynnistys.
This house is as old as I am.
This house knows all I have done.
This house is full of m-m-my mess.
This house is full of m-m-mistakes
This house is full of m-m-madness.
This house is full of, full of, full of fight!
-KB
Avatar
Haemaeraemies
Kitisijä
Viestit: 3761
Liittynyt: 14.08.2005 18:34

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja Haemaeraemies »

Gat kirjoitti: 27.08.2020 15:54 katkeraa ulinaa..

Jopten kipitäpä Hämärä miksaamaan lisää teknoa kavereittesi kanssa ja sitten käy taas Amsterdamissa ostoksilla!
Haista sinä katkera juoppo vittu. Kirjoittelin tähän vaikka mitä nokkeluuksia ja heilutin sanan säilääni, mutta sitten tajusin että miksi? Miksi ihmeessä laittaisin tähän yhtään enempää eforttia kuin: Haista sinä katkera juoppo vittu.

Tosin joo, menen soittelemaan tänään muutamalle sadalle ihmisille ja ystävälle musiikkia metsään, teittailun ja yhdessäolon hengessä.

Mitäs sulla oli?
Good human, but sometimes if needed, a bad citizen.
Avatar
Vagabondo
Kitisijä
Viestit: 5809
Liittynyt: 23.09.2010 9:38

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja Vagabondo »

Haemaeraemies kirjoitti: 28.08.2020 9:14Kirjoittelin tähän vaikka mitä nokkeluuksia ja heilutin sanan säilääni, mutta sitten tajusin että miksi? Miksi ihmeessä laittaisin tähän yhtään enempää eforttia kuin: Haista sinä katkera juoppo vittu.
Feel you, bro :paijaa:

Sellaista se Gatin kanssa keskustelu on. Ignore parantaa elämänlaatua huomattavasti.
Yet ah! why should they know their fate? Since sorrow never comes too late, And happiness too swiftly flies. Thought would destroy their paradise.
No more; where ignorance is bliss, 'Tis folly to be wise.
Avatar
Haemaeraemies
Kitisijä
Viestit: 3761
Liittynyt: 14.08.2005 18:34

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja Haemaeraemies »

Vagabondo kirjoitti: 28.08.2020 9:35
Haemaeraemies kirjoitti: 28.08.2020 9:14Kirjoittelin tähän vaikka mitä nokkeluuksia ja heilutin sanan säilääni, mutta sitten tajusin että miksi? Miksi ihmeessä laittaisin tähän yhtään enempää eforttia kuin: Haista sinä katkera juoppo vittu.
Feel you, bro :paijaa:

Sellaista se Gatin kanssa keskustelu on. Ignore parantaa elämänlaatua huomattavasti.
Joo, ehkä alkaa olla aika ekan kerran ikinä.
Good human, but sometimes if needed, a bad citizen.
Avatar
James Potkukelkka
Kitisijä
Viestit: 16014
Liittynyt: 23.01.2014 9:59

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja James Potkukelkka »

Gat kirjoitti: 27.08.2020 15:54 Joten harkitsen pitäisikö perua se siivousfirman keikka. Se kun melko varmasti johtaa asunnon tässä kunnossa ollen vielä suurempiin ongelmiin.

Älä nyt hitto soikoon peru.
"Once you've jacked off to transsexual double amputee midget vomit porn, you just can't go back to playboy!" – Randy Marsh
Avatar
James Potkukelkka
Kitisijä
Viestit: 16014
Liittynyt: 23.01.2014 9:59

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja James Potkukelkka »

Gat kirjoitti: 27.08.2020 15:54

Mitä ette myöskään ymmärrä, että oletetut menetykset siitä murrostakin EIVÄT OLE RAHALLA KORVATTAVISSA!

En usko, että murtohenkilöitä ovat perintöryijyt, 80-luvun Suosikit tai kapioarkut kiinnostaneet. JOs ovat jotain vieneet, niin realisoitavissa olevaa tavaraa. Jonka vakutuus korvannee.
"Once you've jacked off to transsexual double amputee midget vomit porn, you just can't go back to playboy!" – Randy Marsh
sivustahuutaja
Kitisijä
Viestit: 12650
Liittynyt: 15.08.2005 0:29

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja sivustahuutaja »

^ Meinaat, että ovat sisään päästyään koskeneet käsin mihinkään?
Avatar
Gat
Kitisijä
Viestit: 9259
Liittynyt: 04.11.2007 2:11
Paikkakunta: Aergistal

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja Gat »

Nyt tuli tuoni.
Ovikello soi. Kahdesti. Lopulta kysyin kuka siellä.
-Wartalo-kodit
-Minä: pysykää poissa:
Minä:: No tulkaa viranomaisten kanssa.
-Hän: Tämä on sinun valintas sitten.

Voi, kun Homie olisi suostunut apuun.
This house is as old as I am.
This house knows all I have done.
This house is full of m-m-my mess.
This house is full of m-m-mistakes
This house is full of m-m-madness.
This house is full of, full of, full of fight!
-KB
sivustahuutaja
Kitisijä
Viestit: 12650
Liittynyt: 15.08.2005 0:29

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja sivustahuutaja »

^ Miten se siivous olisi poistanut sen, että esim. röökaat sisällä?

Siivoamattomuudella kukaan ei saa häätöä, jos ei ole vaaraa rakenteiden vaurioitumisesta tai haju- yms. haittojen leviämisestä asunnon ulkopuolelle.

Kun tulevat uudestaan, huuda: minulla on ase!
Avatar
Bhven
Kitisijä
Viestit: 2754
Liittynyt: 28.01.2011 22:35
Viesti:

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja Bhven »

Gat kirjoitti: 28.08.2020 13:13 Nyt tuli tuoni.
Ovikello soi. Kahdesti. Lopulta kysyin kuka siellä.
-Wartalo-kodit
-Minä: pysykää poissa:
Minä:: No tulkaa viranomaisten kanssa.
-Hän: Tämä on sinun valintas sitten.
No tästähän voi seurata jotain hyvääkin, kuten se, että taloa mädättävät syöpäläiset saadaan siirrettyä jonnekin muualle.
“Ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistus ei ole valtioita oikeudellisesti velvoittava asiakirja.”
Avatar
Diddley Bow
Kitisijä
Viestit: 2993
Liittynyt: 02.05.2012 13:34

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja Diddley Bow »

Mä oikeasti nostan hattua tälle yhteisölle, että jaksatte kantaa huolta Gatin voinnista. Arvostettavaa, vaikka Gat ei sitä itse arvosta.
Who says you need to buy a guitar?
Avatar
Haemaeraemies
Kitisijä
Viestit: 3761
Liittynyt: 14.08.2005 18:34

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja Haemaeraemies »

Gat kirjoitti: 28.08.2020 13:13 Nyt tuli tuoni.
Ovikello soi. Kahdesti. Lopulta kysyin kuka siellä.
-Wartalo-kodit
-Minä: pysykää poissa:
Minä:: No tulkaa viranomaisten kanssa.
-Hän: Tämä on sinun valintas sitten.

Voi, kun Homie olisi suostunut apuun.
Vaikka olin viikonlopun sekavien hippien kanssa, ja kuuntelin aika vitun sekavia juttuja, niin kerros nyt vielä kerran miten tää oli Homien vika?
Good human, but sometimes if needed, a bad citizen.
Avatar
So Hard
Kitisijä
Viestit: 12296
Liittynyt: 23.08.2011 9:23
Paikkakunta: 7th heaven

Re: Miten pärjäillä totaalisessa yksinäisyydessä?

Viesti Kirjoittaja So Hard »

Haemaeraemies kirjoitti: 31.08.2020 8:41Vaikka olin viikonlopun sekavien hippien kanssa, ja kuuntelin aika vitun sekavia juttuja, niin kerros nyt vielä kerran miten tää oli Homien vika?
Ei tietenkään mitenkään, erityisesti kun hän on tehnyt asian eteen enemmän kuin Gattaca.
Universaali disclaimer.
Vastaa Viestiin