"Kielletty kiihottuminen"

Eroottiset systeemit, kuten dildopyllyheterous
Geetzu

"Kielletty kiihottuminen"

Viesti Kirjoittaja Geetzu »

[warning]Allaoleva tuskin liikaa, mutta ei pusnusia.[/warning]

Nainen myöhästyy viimeisestä metrosta, kiroilee katoavan kulkuneuvon loittonevalle perälle ja polkee kiukuissaan maata. Maan alla on hämärää, nainen on yksin. Hetken. Otan paremman asennon sylissäsi, kierrät kätesi ympärilleni vatsan kohdalta ja painat leukasi olkaani vasten. Kuva siirtyy pimeään nurkkaan. Säpsähdän vanhahkon miehen karheille kasvoille, jotka täyttävät koko ruudun. Kasvot ovat häiritsevän karheat, likaiset. Niissä on alkoholin jälkiä, ne pelottavat enemmän kuin kuvottavat. Lähikuva paljastaa raollaan olevat ohuet huulet, joita yhdistää sylkivana. Muutama sekunti, sitten kamera liikkuu miehen katseen lailla takaisin naiseen. Kengästä on irronnut kovaa laattaa polkiessa korko. Tuskainen ilme kasvoillaan tuo sirokätinen tumma nainen yrittää sitä paikkailla, istuen maassa keskittyneen näköisenä. Hiukset valahtavat kauniista kampauksesta ja nainen hermostuu. Sutii hiuksia pois tieltä ja kiroaa kielellään. Hän istuu liian lyhyessä pikkumustassaan jalat haara-asennossa. Verkkosukkien ja hameen väliin jää kohta paljasta ihoa, tiedän zoomaamattakin sen olevan kananlihalla niin kuin oma ihoni, koko kroppani.

Kamera on nyt miehen silmät. Tunnen miten silität paljasta vatsaani, rauhoitellen, kun kuvassa nainen on yhä suurempana ja selvempänä. Maassa. Mies astelee hiljaa taakse, katsoo kohtisuoraan alas ja vihdoin nainen tajuaa seuransa. Katse on samea ja harhaileva, nainen on humalassa. Äänet on pois, ruutuun ilmestyy teksti "would you please help me?". Hymy pyyhkiytyy nyrkillä.

Kuva tärisee ja heittelehtii, naista raahataan pitkin maata. Reidet naarmuuntuvat, toinen sukka ratkeaa rikki. On aivan hiljaista, en kuule hengitystäsi, nauhalla huudetaan ja kiljutaan. Taistellaan vastaan ilman ääntä. Kauniit kasvot ovat tuhruiset verestä ja kyynelistä. Silmämeikistä. Nainen on painettuna harmaata seinää vasten. Miehen verinen suuri nyrkki pitää hiuksista kasvoja paikallaan, mies avaa housunsa ja kusee lyönnistä rikkoutuneille itkeville huulille. Puristan kättäsi ja kuiskaat korvaani "---?". Hymyilen turvasanalle, enkä vastaa mitään. "Be gentle, slut" ... Löysä kusinen elin lumpsahtaa naisen suuhun. Huulet ovat täydelliset rikottuinakin. Sotkuisina. Shokki ja ilmeinen kipu saa alistumaan. Käskystä silmät aukeavat ja suu imee, kyrpä on hetkessä kova, se on iso. Tunnen vatsanpohjassa tutun värähdyksen, kuvakulma kiihottaa. Tahtomattani. Kuinkahan monesti olenkaan pyytänyt sinua kuvailemaan näkymää, jonka suihinottoni edessäsi polviltaan sinulle tarjoaa. Kuinka rakastankaan istua kasvoillesi, tuijottaa silmiisi imiessäsi pilluni kivun rajalle. Siirrät kätesi reidelleni, toisen puristuessa tiukemmin vatsani ympäri. Naisen hiuksia revitään, kyrpä nussii suuta varomatta ja oma kurkkuni myötäkakoo. Kuva tärisee, on kiihottavan epätarkka, katson äkkiä sivuun kun mies lyö. Olet pehmeä, lämmin ja sormesi saavat valumaan puristuessa häpyhuuliini. Kovimmillaankin tukistat vain paljasta ihoani kun naisen suuhun äkisti lauetaan voimalla käsien pidellessä yhä hiuksista ja kurkusta päätä paikallaan.

Kauniit kasvot runnotaan paskaista seinää vasten, mies on voimakas eikä saa vastustelua. Kuvakulma vaihtuu, kamera on turvakamera ylhäällä sivussa, kuva on taas vakaa. En halua ääniä päälle, tekstejä ei näyttöön tule mutta näkee, että mies laittaa naisen huutamaan jotain. Hame nousee kertarepäisyllä ylös ja pysyy siellä, eritteistä sotkuista löysää kyrpää hierotaan nyt paljasta persettä vasten. Nainen oksentaa pitkin seinää ja mies paukauttaa naisen pään kovaa vasten. Tuo on ensimmäinen kohta, jossa näytteleminen näkyy, pää pysähtyy selkeästi ennen sen seinään osumista, pissiskin tajuaa oksennuksen lentävän kuin sylkäisten... Mutta laukeaa kun kameran zoomin avulla näkee kyrvän työntyvän pyllyyn kerralla. Mustavalkoinen kuva vie lisäöljyn pahimman kiillon...

--

Vanhassa kityssä oli kielletystä kiihottumisesta ketju, jota jäin kaipaamaan. Nyt en löydä sitä (sitä ei enää ole?), kukaan tuskin otti talteen? Se herätti yllättävän paljon keskustelua ja ajatuksia. Raiskausfantasiat on ehkä se helpoin esimerkki itselleni ja näistä naisten kesken jonkun verran puhutaankin. Miehen kertomana tabu, vai onko? Olisi mielenkiintoista päästä oman mielen sisään, löytää syy sille miksi kiihottuu asiasta, jota ei oikeasti hyväksy. Sanan 'raiskaus' voisin toki omassa kielessäni korjata jollain dominointi-alistumis-asetelmalla... Väkisin suoritetussa yhdynnässä kiihottumisen aiheuttaa juuri se kaikki muu kuin yhdyntä.

Taustalla soi sattumalta PMMP:n Kovemmat kädet. :p
Avatar
martza
Kitisijä
Viestit: 1488
Liittynyt: 15.08.2005 8:37
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Viesti Kirjoittaja martza »

Mielenkiintoinen ja kiihoittava tarina. Hyvä!!
Sulla on sana hallussa. Jatka samaa tyyliin. :wink:
"Elämä syntyy hanurista - tai ainakin läheltä sitä"
Avatar
snowmen
Elämätön Kitisijä
Viestit: 283
Liittynyt: 14.08.2005 19:11
Paikkakunta: Itävaltava
Viesti:

Viesti Kirjoittaja snowmen »

Tänks geetsu! Lisää tälläsiä näitä on kiva lukee :D
-Eihän tuolla naamalla voi muuta tehdä, kuin kusta muuntajaan-
Geetzu

Viesti Kirjoittaja Geetzu »

Ooh, 2 lukukertaa noin sadasta on herättänyt lukijassa halua kommentoida, ei paha ei paha... Kiitos palautteesta koskien tuota omaa tuotostani! Ehkä tähän jollain on vielä mielipiteitäkin koskien itse aihetta? Nyt kun multinikkailukin kityssä on kovin yleistä (*vink vink*).
Na

Viesti Kirjoittaja Na »

Hmm. Ei iske muhun laisinkaan, ei sitten ollenkaan. Raiskaus- ja väkivaltafantsut on mun käsityskyvyn ulkopuolella. Omalla kohdalla aika kauhistuttavaakin luettavaa. 2/3 luettuani jätin kesken. Oon niin vaniljaa vaniljaa vaniljaa. :)
huima

Viesti Kirjoittaja huima »

Na kirjoitti: Oon niin vaniljaa vaniljaa vaniljaa. :)
Pah.

Sä et vaan ole tavannut sopivaa maustetta.
HellBell

Viesti Kirjoittaja HellBell »

Mä en kiihotu mistään sellaisesta, jossa oikeasti/aidon oloisesti satutetaan toista ja kunnolla, ne pelottaa ja järkyttää - näen ne liian elävinä kuvina mielessäni (mielikuvitus aina liian läsnä) ja koen niistä siten ennemminkin ahdistusta.
Muuten kyllä fantasioista löytyy..

Edit-lisäys: Luin sieltä täältä tekstiä ja jostain syystä luulin kyseessä olleen ns. aidon pätkän. Joka tapauksessa, epäaito tai aito, niin molemmat mulle kiihotusmielessä toimimattomia. Aito pätkä tosin aiheuttaisi paljon enemmän ahdistusta.
Viimeksi muokannut HellBell, 06.09.2005 15:58. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Avatar
LillyMunster
Kitisijä
Viestit: 2007
Liittynyt: 15.08.2005 12:55

Viesti Kirjoittaja LillyMunster »

En minä tuollaisista filmeistä kiihotu, mutta muuten kyllä. On välillä kivaa, että toinen "alistaa" ja ottaa "väkisin", siis tavallaan ennalta sovittuna leikkinä ollaan rajuja ja raakoja, mutta että ei oikeasti satuteta niin, että luut murtuu tai että pitäisi päivystykseen lähteä.
Mutta ei tuossa mitään kiellettyä mielestäni ole filmattuna versionakaan, kun tietää että se on kuitenkin näyteltyä.
Todellisuus raiskauksesta olisi toinen, ja mielipiteeni siinä vaiheessa ei ole ymmärtäväinen eikä pehmeä, tuskin laillinenkaan.
Monesti sitä ajattelee leikkivänsä hengellään. Pitäisi aina pitää mielessä, että siinä touhussa saattaakin leikkiäkin terveydellään, ja se on jo ihan toinen juttu...
Geetzu

Viesti Kirjoittaja Geetzu »

Tämä on itselleni ihan uusi juttu, että kiihotun aidoksi luodun tilanteen näkemisestä. Na:n tavoin sanon itsekin aina kysyttäessä olevani ihan vanilja, ei meillä piiskat viuhu, en osaa alistaa, en nauti kovasti kivusta. Jopa fantasioissani alistaminen on aina sovittua, irl erittäin turvallista (mutta silti äärettömän kiihottavaa). Tiedostan kyllä olevani kokeilunhaluinen, mutta en ole koskaan ollut hullunrohkea, ihan normaali läheisyydestä ja turvallisuudesta elävä rajojaan kokeileva ja hakeva nuori vain.

Löysin erään juttukumppanin yhdestä chatista ja huonohkolla kielitaidollani vaihdettiin ajatuksia aiheesta. Noin tiivistettynä hän kertoi fantasioivansa naisten raiskaamisesta. Tuttujenkin, mutta yleensä tuntemattomien. Hän on tyytyväinen omaan tummaan mieleensä tietäen, että osaa juuri ehkä näiden ajatustensa vuoksi erottaa toden ja epätoden niin hyvin toisistaan. Täysin luottavainen itseensä. Toisella palstalla (kityssäkin joskus muistaakseni?) kerrottiin tappofantasioista. "Oletko joskus suunnitellut mielessäsi murhan?" "Miten tappaisit itsesi?" jne. Kinkympää omassa mielessäni.
killkill

Viesti Kirjoittaja killkill »

IMHO tällaiset "erotiikan mustat vuorovirrat" ovat ihan ookoo, kunhan itsekontrolli pelaa. Mikä jottei näitä käytäntöönkin voisi siirtää - siihenhän koko BDSM perustuu, mutta kummankin osapuolen PITÄÄ olla vapaaehtoisesti mukana. Jos nämä ehdot eivät täyty, sittenhän ollaan selkeästi rikoslain toimivallan piirissä.

Omassakin mielenmaisemassa liikahtelee ajoittain kaikenlaista - joista en tietenkään tässä ala avautumaan. Joskus filosofisina hetkinään sitä miettii, että jokaisessa ihmisessä täytyy olla sisäänrakennettuna Taivas ja Helvetti, Jumala ja Paholainen.
Geetzu

Viesti Kirjoittaja Geetzu »

kk:n vastauksesta taas tajusinkin, että topic on aivan turha.
Hetken, tai pari pientä, kuvittelin jonkun avautuvan. Hetki meni jo! :]
killkill

Viesti Kirjoittaja killkill »

Geetzu kirjoitti:kuvittelin jonkun avautuvan. Hetki meni jo! :]
Ai täällä vai? Turha luulo. Näitä nimeltämainitsemattomia "kopsaan kaiken talteen myöhempää käyttöä varten" on ihan riittävästi..
Tsaari

Viesti Kirjoittaja Tsaari »

Offtopic:
Ylläolevia kirjoittajista tulee mieleen Pokemonit tms animaatiohahmot jossa hahmot kehittyvät kokemuksen kartuttua. Gee --> Geetzu --> Da Geezah
killkill

Viesti Kirjoittaja killkill »

Tsaari kirjoitti:Gee --> Geetzu --> Da Geezah
*tippumus* :D

Jos nuoresta nätistä likasta tulee evoluution myötä minun näköiseni, on luonnolla paljon vinksahtaneempi huumorintaju kuin kymmenelläkään Nietzchellä :P
Gina

Viesti Kirjoittaja Gina »

ei toiminut. Ei yhtään :laatta:
HellBell

Viesti Kirjoittaja HellBell »

Geetzu kirjoitti:.. Kiitos palautteesta koskien tuota omaa tuotostani! Ehkä tähän jollain on vielä mielipiteitäkin koskien itse aihetta?
Tuli mieleen, että kun harva seksiin liittyvä asia enää nykyään on tabua, niin ehkäpä sitten *niistä mitkä edelleen ovat tabuja, haetaan sitä lisäkiihoketta?

*(esim. Väkivalta + seksi-yhdistelmä, kuolema + seksi-yhdistelmä ja ihmiset + eläimet + seksi-yhdistelmä ja lapset + aikuiset + seksi-yhdistelmä..)

Ajan tässä hämärästi takaa sitä että seksin kiellettyihin puoliin syventäytymisessä on riskinsä.. Vähän kuin lentelisi Feeniksenä lähellä mustaa aurinkoa eikä huomaisikaan kuinka imeytyisi lopulta kuumuuteen.
Keikaus
Kitisijä
Viestit: 4772
Liittynyt: 15.08.2005 13:18
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Keikaus »

aldjfadlf
Viimeksi muokannut Keikaus, 23.04.2006 23:34. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kikkelis kokkelis.
Leilah

Viesti Kirjoittaja Leilah »

Fantasia on pelkkä fantasia. Näytteleminen on pelkkää näyttelemistä. Kuvitelmansa voi itse määrätä ja lopettaa heti kun haluaa, todellisuutta ei.

Minua ei myöskään sytytä raiskauksesta fantasioiminen. Pari kertaa olen ollut seksuaalisesti uhkaavassa tilanteessa, ja pystyn vielä muistamaan tunteeni niillä hetkillä. Pelkoa, hätäännystä, jopa itseinhoa. Ei vois vähempi kiihottaa, olenhan seksuaalisesti 110% vanilja. Mitähän olisin tuntenut, jos jotain olisi oikeasti tapahtunut?
Avatar
Riemumieli
Kitisijä
Viestit: 6023
Liittynyt: 20.08.2005 23:12
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Riemumieli »

Yksi syy kiihottumiseen saattaa olla se, että Geetzu ei tiedä, millaista tai mitä väkivalta on. Pelkkä lyömisen kuvailu ilman ajatusta kivusta, pelosta, paniikista tms. on pelkkää symboliikkaa ja sanahelinää. Kirjoittaja tietää, millaisia eroottiset leikit ovat, siis seksuaalisesti kiihottavia. Kiihottuminen on niin voimakas tunne, että epämääräinen ajatus väkivallasta ei riitä sitä poistamaan.

Ajatusleikkinä voi miettiä yläasteella näytettyä kuvakollaasia, jossa oli eriasteisen väkivallan uhrien naamoja yms. Jos todella ymmärtää, mitä on väkivalta, mitä se aiheuttaa, miltä se tuntuu, haisee, jne, ei ns. normaali-ihminen voi haaveilla raiskaamisesta tms. S/M-hommat ovat eri asia, väkivallassa ei ole turvasanoja.

Jos joku ihan oikeasti pitäisi raiskaamisesta tai muusta väkivaltaisesta yhtymisestä, nämä hlöt voisivat tarjota terapiaa tosielämän raiskaajille, jolloin viattomat ihmiset säästyivät monelta vaivalta.
Paras päivä ikinä.
SnapaHead

Viesti Kirjoittaja SnapaHead »

Riemumieli kirjoitti:
Komppaan tätä ihan kyballä!... Ei vittu... komppasin ekaa kerta!...
Ei kyllä tuntunut kivalta. En komppaa toiste. Nyt on jotenkin turvaton olo...

Mutta joo, jos saa vitun märäksi Irreversiblen raiskauskohtauksessa niin ei voi kuin haistattaa pitkän karvaisen ja höyryävän kakkaskikkareen.

EDIT: Oletkos sä Geetzu muuten hullu?
Avatar
Gattaca
Kitisijä
Viestit: 4424
Liittynyt: 16.08.2005 16:12

Viesti Kirjoittaja Gattaca »

Omakohtaisen kokemuksen perusteella vakuutan, että lyönti paljaalla nyrkillä naamaan ei tunnu kivalta, ja on ehkä sen verran epäkiihoittavaa, että jopa pillukin katoaisi hetkeksi mielestä.
Geetzu

Viesti Kirjoittaja Geetzu »

FatLeilah kirjoitti:Minua ei myöskään sytytä raiskauksesta fantasioiminen. Pari kertaa olen ollut seksuaalisesti uhkaavassa tilanteessa, ja pystyn vielä muistamaan tunteeni niillä hetkillä. Pelkoa, hätäännystä, jopa itseinhoa.
Olen myös joutunut tilanteeseen, samoilla tuntemuksilla.
Riemumieli kirjoitti:--
:kompkomp:

Tosin väkivaltaa ilman minkäänlaista seksuaalista sähinää olen kokenut ja sellaiseen nuorena useammankin kerran sekaantunut. Voisi kai olettaa, että en riittävästi. Tai näin itse nyt kelaan. Hmmh, tai liikaa --> päävamma. Mutta tosiaan, toistan yhä etten nauti Kivusta.
SnapaHead kirjoitti:Oletkos sä Geetzu muuten hullu?
Kauhee kun sä teet kaikesta aina niin henkilökohtaista. En voi vastata!
Filovirus

Viesti Kirjoittaja Filovirus »

Musta tuNtuu, että tässä on nyt sekoitettu hiukan asioita, edelleenkin fantasiat ovat fantasioita, kaikkia niitä ei ole koskaan tarkoitettu toteutettaviksi... Mitä usein puhunut raiskausfantasioista "kärsiville" niin se "raiskaaja" on aina joku tuttu, useimmiten se oma mies, tällöin ei kuitenkaan sitä todellista raiskausefektiä välttämättä tule, se on turvallista, se on joku jota haluaisit.

Mun mielestä enemmän huolestuttaisi josko kiihottuisi ei näytellystä raiskauksesta... ja vaikkakin ajatuksen tasolla toivottavasti ei käytännössä.

Ja kyllä kivusta voi kumma kyllä nauttia vaikka sitä väkivaltaa olisi miten kokenut, mutta niin johtuu varmasti juuri turvasanoista.

Ja että mikä oli se pointti? No ei mikään.
Geetzu

Viesti Kirjoittaja Geetzu »

Filovirus kirjoitti:Ja kyllä kivusta voi kumma kyllä nauttia vaikka sitä väkivaltaa olisi miten kokenut, mutta niin johtuu varmasti juuri turvasanoista.
Kipu ilman todellista pelkoa... Ja nyt tuli mieleen, että olenkin onnellinen kun se riittää. Kaikilla ei.
Filovirus

Viesti Kirjoittaja Filovirus »

Geetzu kirjoitti:
Kipu ilman todellista pelkoa... Ja nyt tuli mieleen, että olenkin onnellinen kun se riittää. Kaikilla ei.
Nehän vasta pelottavia onkin jotka kivun lisäksi vaativat pelko efektiä, varsinkin ne, jotka haluavat olla se aiheuttava osapuoli, siinähän ei voi enää olla sääntöjä, turvallisuutta ym. tekijöitä.
Mä en ainakaan ihan heti keksi miksi kukaan nauttisi pelosta, siis aikuisten oikeasta pelosta. Meitä on kuitenkin joka lähtöön, valitettavasti näissä kieroutuneimmisakin asioissa.
Vastaa Viestiin