Unien ihmeellinen maailma

Yleinen lätinä jä kitinä
Avatar
Impi
Kitinän väärinkäyttäjä
Viestit: 184
Liittynyt: 18.08.2005 8:46

Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja Impi »

Haluan kuulla oudon unesi.
Myös tulkitsijat saavat tilaisuuden näyttää intuitiivista viisauttaan..=)

Eräs omani: tuntematon mieshenkilö synnytti perseestään lattialle kolme limaista keskosvauvaa. Poimin ne hellästi syliini ja aloin hoitaa niitä. Yhtäkkiä uni hyppäsi puoli vuotta ajassa eteenpäin, ja lapsia oli vain yksi. (Tyttö, jolla oli muodikkaan lyhyt kampaus ja meikatut silmät.) Lastensuojelu otti sen huostaansa ja etsin sitä kyynelsilmin ympäri kaupunkia, kunnes löysin ja halasimme molemmat itkien. Sitten sainkin tietää, että lapsen isä on saatana. Lopun unen käytin miettien, miten voin kasvattaa lapsen niin, että toisen puolen perimä ei ala vaikuttaa.

Ihan normaalia, eikös?
Siveellistä elämää jo vuodesta 2005
Avatar
Clay
Kitisijä
Viestit: 2582
Liittynyt: 14.08.2005 23:46

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja Clay »

Tulipa tästä heti mieleen, kun harrastin seksiä Saatanan kanssa. Onneksi herätyskello herätti ennen loppukliimaksia (en itse asiassa ehtinyt edes penetroimaan), sillä olin varma, että Saatana olisi tappanut minut lopuksi. Saatanalla on mustat pitkät hiukset ja terävät hampaat, kuin neulat, eikä se osaa kyllä suudella yhtään! Saatanan ulkomuodolla ei sinänsä ole väliä - hän osaa muuttaa fyysistä muotoaan.

Tulkitsen itse uneni: Naiset on sikoja!
Nyt penikseni on fantastinen!
ninnithequeen

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja ninnithequeen »

Toissayönä näin unta, että maapallolta loppui happi. Olimme mieheni kanssa avaruusaluksessa valmiina lähtemään miehistön kanssa johonkin planeetalle, emme tosin tienneet oliko sielläkään happea tai riittäisikö polttoaine. Mielenkiintoisinta oli se, miten käynnistimme avaruusalusta. Piti vetää röökiä niin perkeleesti, mutta joku ihme nopeusmittari ei noussut yli 70, eikä avaruusalus lähtenyt ns. käyntiin...Ei herranjumala. Kaiken lisäksi uni tuntui kamalalta painajaiselta ja heräsin kauhuissani.
Edelliset unet luettuani tajuan, etten onneksi ole sekopäinen yksinäni...
Avatar
Gattaca
Kitisijä
Viestit: 4424
Liittynyt: 16.08.2005 16:12

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja Gattaca »

Näin unta, että olen RASKAANA. Ultraäänikuvassa (tai unessa röntgen) näkyi selvästi SIKIÖ! Säikähdin, että enhän minä just nyt lapsesta vastuuta voi ottaa, haluan ABORTIN!

(Melko outo?)
Avatar
Gattaca
Kitisijä
Viestit: 4424
Liittynyt: 16.08.2005 16:12

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja Gattaca »

Clay kirjoitti:Tulipa tästä heti mieleen, kun harrastin seksiä Saatanan kanssa.
Paha painajaisuni oli, kun harrastin seksiä Hantta/Wilma Krause/ShitleleleWitchWitchin kanssa. Kammottavaa!!
Kreivitar

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja Kreivitar »

Pari yötä sitten näin unta, että jalassani (pohkeen etupuolella) oli kaksi reikää: toinen halkaisijaltaan noin pari senttiä, toinen ehkä noin puolitoista.

Toiseen reikään alkoi "kasvaa" kudosta eli elimistöni "korjasi" tuota vauriota kasvattamalla siihen uudet kudokset. Toinen reikä oli ihan tyhjä, sinne ei alkanut kehittyä kudosta.

Piti päästä sairaalaan varmuuden vuoksi, ettei kyseessä ole mitään sen kummempaa. Olin puhelimitse yhteydessä lääkäriin, joka diagnosoikin minut, mutten muista enää diagnoosia. Jotenkin se liittyi verenkiertoon.

Minua lähdettiin joukolla (paljon tuttuja, mutten muista keitä kaikkia - ainakin äitini) viemään pakettiautolla sairaalaan, joka oli 200 kilometrin päässä. Mukana oli lakimies, joka toimi ensiapulääkärinä. Hän moitti minua, koska olin laittanut vanutupot reikien suojaksi ja teipannut ne sitten kiinni jalkaan. Tämä "lääkäri" kehotti ottamaan ne pois. No, teipit irrotettiin ja toinen reikä oli edelleen tyhjä ja vanun sai sieltä helposti pois.

Sen sijaan toisessa reiässä oli tuota kudosta taas "kasvanut" ja vanu jäi siihen kiinni. Varovasti yrittelimme irrottaa sitä, mutta myös kudosmöntti repeytyi samalla. Tässä kohdassa minulla vähän pätkii, mutta sitten muistan, että reikään kaatoi miniviinipullo (tiedättehän niitä ûber-pieniä, usein muovisia, pulloja: ainakin Bailey'sia ja salmaria myydään sellaisissakin ja jotain kirkkaita myös) ja kudosta oli pakko ottaa pois puhdistuksen ajaksi.

Heräsin ennen kuin pääsin lekuriin. Ja tarkistin ensimmäiseksi millaisessa kunnossa jalkani ovat :D
Geetzu

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja Geetzu »

Olen yhä vakuuttuneempi siitä, että unia tosiaan voi oppia hallitsemaan. En muista miksi tätä kutsutaankaan, vaikka joskus muutama vuosi sitten unista ja niiden tulkinnasta kiinnostuinkin paljon. Nyt lähiaikoina pyörinyt taas mielessä kiinnostavana juttuna. Olen kyllä aina ollut sellainen tyyppi, joka hakee selitystä unilleen. Ehkäpä voisi taas tonkia tietoa tästä, varmasti löydetty vaikka mitä uusia juttuja...

Tiedostetusta unennäöstä on ollut hyötyä jo usein, mutta viimeksi nyt pari yötä sitten kun pitkästä aikaa näin todellisia painajaisia. Mummoni kuoli jonkun aikaa sitten ja olen palannut viimeisimpiin keskusteluihimme joissain unissani, tasaisesti pitkin kesää. Painajaiseksi tuo viimeksi muuttui kun mummoni syytti minua kuolemastaan. Jos en olisi synnyttänyt äpärää tähän maailmaan, ei hänen olisi tarvinnut lähteä mielistelemään Jumalaa.

Sairaalasängyn vieressä oli punaisena hehkuva sellainen pistin, johon tartuin ja jolla aioin lyödä sängyssä kitisevää mummoani. Voin pahoin ja mietin, että jos tämä ei olisi vain unta niin minun kuuluisi samassa tilanteessa pistää itseäni. Ei vanhoja ihmisiä tapeta vain koska he puhuvat typeriä. Päätin tarttua sängyn vieressä olevaan maljakkoon, ihan vain vaihtaakseni kukille raikkaan veden. Mummoni liikuttui teostani ja yhtäkkiä puhe siirtyi takaisin siihen jo oikeassa elämässä käytyyn keskusteluun, lähinnä minun ja lapseni elämän suunnitteluun. Päätin edes näin unessa saada vihdoin sanottua asioita, joita en kyennyt silloin kuolinvuoteella sanomaan. Ja sanoinkin. Uni oli käsittämättömän selkeä, mutta niin kuin aina, tekstit unessa eivät olleet selkeät. Oletteko huomanneet? Jos lukee unessa jotain, luettava on sotkuista tai ainakin epäselkeää. Ajalla ei ole merkitystä, jos yrittää nähdä jonkun asian uudelleen, se muuttaa muotoaan. Häiritsevää, mut tossa unessa keskityin ja keskityin näkemään sängyn päädyssä olevan seinäkellon tarkasti, hoin sitä aikaa mitä kello näytti, pakotin sekunnit kulumaan "oikein". Kauheen mielenkiintosta hei. xD Sitten annoin itselleni luvan herätä. Koko yö kirkkaasti mielessäni, mutta olo pirteä.

Se syy tietenkin miksi aion pyrkiä hallitsemaan uniani jatkossakin on seksifantasioiden turvallinen toteuttaminen unimaailmassa. Aidoimmillaan tuo ei juurikaan eroa "oikeasta toteuttamisesta", valvetilasta...
Avatar
snowmen
Elämätön Kitisijä
Viestit: 283
Liittynyt: 14.08.2005 19:11
Paikkakunta: Itävaltava
Viesti:

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja snowmen »

Näin kerran unta että olin hämähäkki, joka asui taivaassa. Katselin ylhäältä pilven reunalta maan pinnalle, ja ajattelin että minkähän laista siellä olisi ja vähän aikaa tuijotettuani päätinkin lähteä laskeutumaan ja ottamaan siitä selvää. Laskeuduin pikku hiljaa seitin avulla kohti maanpintaa. Päivä oli kaunis, ilma lämmin ja tyyni.

Metri ennen maanpintaa alkoi seitti loppua. Yritin säästellä seittiä, mutta ei se auttanut. Pian olin pinnistännyt jä äheltännyt takaruumiistani melkein kaiken seitin selvitäkseni maanpinnalle. Juuri kun olin koskettamassa maanpintaa, kuului yläpuolelta kova ääni: "SNOUKKA! SNOUKKA" Herää! Sänky on täynnä paskaa!" :shock:
-Eihän tuolla naamalla voi muuta tehdä, kuin kusta muuntajaan-
Avatar
RAM13
Kitinän uhri
Viestit: 984
Liittynyt: 14.08.2005 19:33
Paikkakunta: PinkiBoxerit

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja RAM13 »

Mä näen monia sellasia uni missä kuolen jossain sotakentäll., Yks vakkari uni on se, kun olen miinakentällä ja juur,i kun miinan pitäisi räjähtää minä herään kuola suusta valuen :oops:
Runkkaaminen on tuottamista, ei saamista.
Avatar
Impi
Kitinän väärinkäyttäjä
Viestit: 184
Liittynyt: 18.08.2005 8:46

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja Impi »

Geetzu kirjoitti:Olen yhä vakuuttuneempi siitä, että unia tosiaan voi oppia hallitsemaan.
Mä pystyn lentämään unesta pois, jos se ei miellytä mua. (Tämä edellyttää kuitenkin sen, että tiedän näkeväni unta. Aina en tule ajatelleeksi sitä.) Painajaiset tosin tuppaavat seuramaan seuraavaankin uneen muodossa tai toisessa.
Siveellistä elämää jo vuodesta 2005
Avatar
Bluntly
Kitisijä
Viestit: 23351
Liittynyt: 15.08.2005 8:41

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja Bluntly »

Pienenä näin painajaista, että olin sadepisara ohuella langalla. Lanka alkoi värähtelemään tuulessa ja lopulta putosin loputtomasti.

Joskus näen näitä fantasiaunia kuten rasvaisen pornoilun harrastamista. Myös vakkarien kanssa, iljettävää vai mitä?
"Vetäkää käteen, minä maksan" Bluntismi 2006.
Leilah

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja Leilah »

Minä näen paljon unia ja muistankin ne. Monesti ne liittyvät jotenkin elämääni, joskus ovat taas pelkkää yöllistä viihdettä. Muutama yö sitten näin taas seksiunta miehestäni. Muista miehistä en tällaisia unia enää näekään. Kerran sekstailin unissani mieheni kanssa niin kiihkeäsi, että heräsin saadessani orgasmin. Siinä oli kiva tasata vähän hengitystä ja siirtyä mihen kainaloon jatkamaan unia. Ihan kuin olisi rakastellut oikeasti.

Olen pari kertaa ollut unessa naispuolinen supersankari, ja ne ovat kyllä mahtavia unia. Niistä saa virtaa tavalliseen toimistoakan elämään.
Avatar
Haemaeraemies
Kitisijä
Viestit: 3886
Liittynyt: 14.08.2005 18:34

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja Haemaeraemies »

ahh,unien hallinta aka lucid dreaming.Todella mukava ja addiktoiva harrastus<3 asiaan vihkiytymättömille koostin pienen tietopaketin.

Lucid-unet, joita myös selkouniksi kutsutaan, ovat lyhyesti sanottuna unia, joissa uneksija tiedostaa näkevänsä unta. Kun havaitset näkeväsi unta siirtyy uni hallintaasi. Voit ohjailla menossa olevia tapahtumia, ja itse asiassa melkein kaikki on mahdollista, ainoastaan mielikuvituksesi on rajana. Selkounissa kaikki aistit voivat toimia yhtä hyvin kuin oikeassa elämässä, joskus jopa paremminkin. Unta on tällöin vaikea erottaa todellisuudesta.

Jos kuitenkin on olemassa pienimpiäkään viitteitä siitä, että olet unessa, on syytä tehdä niin sanottu todellisuustesti, sillä jos uneksit, pystyt tekemään sellaisia asioita, joita valveilla et pysty tekemään. Unessa pystyt esimerkiksi työntämään kätesi seinästä läpi, jos vain uskot, että se on mahdollista. Todettuasi olevasi unessa olet siirtynyt selkounien kiehtovaan maailmaan. Unen maailmaa voisi hyvin sanoa virtuaalimaailmaksi, jossa voit tehdä mitä ikinä haluat.

Lentäminen on yksi asia, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos pääsee selkouneen. Ainakin omalla kohdallani se tuntui ensimmäisillä kerroilla aivan uskomattoman hienolta, oikein vatsan pohjassa tuntui. Korkeilta paikoilta tiputtautuminen tuonee myös samanlaisia tuntemuksia.

Seksi lienee yksi suosituimmista selkounien aiheista. Voit toteuttaa fantasiasi, ja partneriksi voit valita kenet tahansa.

Magian käyttö onnistuu. Voit vaikka heitellä ihmisiä ajatuksen voimalla, voit luoda esineitä, voit tehdä kaikkea mahdollista ja mahdotonta.

Väkivalta ja muu riehuminen onnistuu myös selkounissa, ja siellä se kannattaakin toteuttaa ennemmin kuin oikeassa elämässä. Myös Matrix-tyylinen toiminta (luotien väisteleminen ym.) on täysin mahdollista.

Pari neuvoa aloittamiseen:

Ennen mitään muuta harjoittelua täytyy opetella muistamaan unet. Unien muistaminen auttaa unen merkkien tunnistamisessa. Unet pysyvät mielessä varsin vähän aikaa, jos niitä ei erityisemmin muistele. Unien muistamisessa hyvä apuväline on unipäiväkirja. Siihen laitetaan ylös kaikki unet, jotka muistuvat mieleen.

Kannattaa siis varata joku vihko sängyn viereen, ja kirjoittaa unet ylös heti aamulla, tai jo yöllä, jos sattuu heräämään silloin. Unipäiväkirja auttaa sinua muistamaan unesi paremmin, ja unipäiväkirjasta voit myös tutkia sinun uniesi unimerkkejä.

Todellisuustesti tarkoittaa käytännössä sitä, että etsitään ympäristöstä jotakin normaalista poikkeavaa. Todellisuustestejä pitää tehdä valveilla ollessa, jotta niitä tajuaisi tehdä myös unessa. Kyseenalaista todellisuus.

Koneet
Esimerkiksi valokytkintä painaessasi älä vain ajattele, että "sytytänpä valot painamalla tästä", vaan ajattele mielummin vaikka "mitähän tapahtuu, jos painan tästä kytkimestä?". Jos siitä tapahtuu jotakin odottamatonta, tai ei tapahdu mitään, olet luultavasti unessa.

Kello ja tekstit
Toinen keino on katsoa kelloa, kääntää pää hetkeksi pois, ja katsoa kelloa uudestaan. Kello on saattanut edetä monta tuntia. Myös tekstien kohdalla tämä homma toimii, katsot ensin tekstiä, käännät pääsi hetkeksi muualle, ja katsot samaa tekstiä uudelleen. Teksti saattaa olla toisella kerralla erilainen.

Esineiden läpi meneminen
Työnnä kättäsi päättäväisesti kohti seinää. Jos kätesi menee seinästä läpi, olet unessa (tai sitten seinä on melko kehnossa kunnossa).

Hengittäminen nenä tukittuna
Ota sormillasi nenästäsi kiinni, laita suu kiinni, ja yritä sitten hengittää nenän kautta.


Testit tulee tehdä ihan kunnolla, eikä vain ohimennen huitaisten. Jos et pysty valveilla ollessasi kyseenalaistamaan todellisuutta, niin tuskin pystyt siihen unessakaan. Syvenny siis kunnolla tarkkailemaan oletko hereillä vai et, ja totea lopuksi pohdintojen jälkeen lopputulos.

Todellisuustestejä tehtyäsi huomaat oudot asiat unessa paremmin. Monestikaan sinun ei välttämättä tarvitse tehdä näitä testejä enää unessa, vaan huomaat yleensä ilman testejäkin, että se on unta.

Lisää aiheesta www.hoyhensaaret.info

Suosittelen lucid unia lämpimästi <3
Good human, but sometimes if needed, a bad citizen.
Geetzu

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja Geetzu »

Kiitos haemis!

Tossahan olikin juttuja, jotka hiffasin itsekin tai muistin vuosien takaa. Tosi mielenkiintosta. Mä heräsin viime yönä ekan kerran aikoihin unien takia. En vaan kyenny tekemään semmosessa melko ahdistavassa unitilassa mitään, joka olisi helpottanut ahdistusta ja vaikka tajusin sen uneksi, oli pakko herätä. Ei kyllä tullut mieleenkään kirjotella heti ylös (vaikka joskus laitankin paprulle joitain muistisanoja kuten 'lintu', 'kipu', 'hyönteisen synnytys' jne), hengailin hetken silmät auki ja mietin mitä kivempaa voisinkaan nähdä. Loppuyö meni mukamas unettomasti, pöh.
bedlam

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Impi kirjoitti:
Geetzu kirjoitti:Olen yhä vakuuttuneempi siitä, että unia tosiaan voi oppia hallitsemaan.
Mä pystyn lentämään unesta pois, jos se ei miellytä mua. (Tämä edellyttää kuitenkin sen, että tiedän näkeväni unta. Aina en tule ajatelleeksi sitä.) Painajaiset tosin tuppaavat seuramaan seuraavaankin uneen muodossa tai toisessa.
Tuo voi olla toisaalta hyvinkin rasittavaa. Minä esimerkiksi melkein toivoisin näkeväni joskus oikein pelottavan painajaisen, mutta kun lähes aina tiedostan näkeväni unta. Vie vähän jännittävyyttä pois, kun voi unessansa ajatella, että: "jos tilanne käy liian ahdistavaksi, hyppään katolta alas niin herään".
Geetzu

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja Geetzu »

bedlam kirjoitti:
Impi kirjoitti:
Geetzu kirjoitti:Olen yhä vakuuttuneempi siitä, että unia tosiaan voi oppia hallitsemaan.
Mä pystyn lentämään unesta pois, jos se ei miellytä mua. (Tämä edellyttää kuitenkin sen, että tiedän näkeväni unta. Aina en tule ajatelleeksi sitä.) Painajaiset tosin tuppaavat seuramaan seuraavaankin uneen muodossa tai toisessa.
Tuo voi olla toisaalta hyvinkin rasittavaa. Minä esimerkiksi melkein toivoisin näkeväni joskus oikein pelottavan painajaisen, mutta kun lähes aina tiedostan näkeväni unta. Vie vähän jännittävyyttä pois, kun voi unessansa ajatella, että: "jos tilanne käy liian ahdistavaksi, hyppään katolta alas niin herään".
Tuohonkin saattais löytyä joku lääke. :]
Keikaus
Kitisijä
Viestit: 4772
Liittynyt: 15.08.2005 13:18
Paikkakunta: Helsinki

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja Keikaus »

Kauan aikaa sitten näin unta...
Viimeksi muokannut Keikaus, 14.12.2006 23:05. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kikkelis kokkelis.
PerttiMakimaa

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja PerttiMakimaa »

Kysymyksiä:

- Aina ennen elämänmuutoksia näen unia käärmeistä. OVatko käärmeet unessa = elämänmuutokset vai onko havaintoni väärä.

- Mitä onnettomuusunet tarkoittavat?
killkill

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja killkill »

Minä en näe unia oikeastaan koskaan.
Mitä se kertoo?
safi

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja safi »

Unia tulee nähtyä yleensä vain hyvin kiireisen päivän jälkeen. aivot ilmeisesti käsittelevät päivän tapahtumia vielä unessakin, koska näinä öinä tulee myös puhuttua unissaan tavallista enemmän. Näin minulle on kerrottu. Onneksi puheesta ei saa mitään selvää.
Kauhuleffoja en ole uskaltanut katsoa enää vuosiin. Nämä, kun tulevat heti uniin. Huh painajaisunet ovat inhottavia, vaikka tarkkoja tapahtumia enää herätessään muistakkaan. Lakanat ovat kuitenkin järjettömästä hikoilusta aina ihan litimärät ja menee pitkän aikaa, ennenkuin saa taas unen päästä kiinni.
Seksiunia en muista koskaan nähneeni *harmittaa*
Avatar
Impi
Kitinän väärinkäyttäjä
Viestit: 184
Liittynyt: 18.08.2005 8:46

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja Impi »

PerttiMakimaa kirjoitti:Kysymyksiä:

- Aina ennen elämänmuutoksia näen unia käärmeistä. OVatko käärmeet unessa = elämänmuutokset vai onko havaintoni väärä.

- Mitä onnettomuusunet tarkoittavat?
En usko mihinkään yleispäteviin unisymboleihin. Jos olet itse huomannut käärmeunen ennakoivan muutosta, niin sulle se voi olla sitä. Itse en muista nähneeni käärmeistä unta koskaan, vaikka muutoksia on herra paratkoon ollut ihan omiksi tarpeiksi.

En kyllä muutenkaan ole ollenkaan varma, että unia voi tulkita niiden sisällön perusteella. Ehkä enemmänkin tunnelman. Esimerkiksi se uni, mistä alussa kerroin, kertoi varmasti siitä, mitä olen miettinyt, eli vauvasta. Saatana nyt on vakiovieras unissani, eikä sinänsä merkkaa varmaan muuta kuin pelkoa ylipäätään.

Ovatko muut nähneet unia, joissa tuntee painon tunteen rintakehän päällä, ja yrittää herätä, mutta ei pysty? Minä olen, ja luin joskus, että näitä unia ovat ihmiset nähneet kautta vuosituhansien, ja niistä on kehitetty demonimytologiaa ja muita tarinoita.
Siveellistä elämää jo vuodesta 2005
Avatar
aasi
Kitisijä
Viestit: 6677
Liittynyt: 01.07.2005 21:12
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja aasi »

killkill kirjoitti:Minä en näe unia oikeastaan koskaan.
Sama vika.
Tasan ei mene muumit kanootissa.
Avatar
Clay
Kitisijä
Viestit: 2582
Liittynyt: 14.08.2005 23:46

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja Clay »

Olen nähnyt kaksi unta, joissa on ollut raiskaus - näin kummatkin toissasyksynä enkä ollut kummassakaan itse raiskaajana. En kyllä keksi itse mitä ne unet olisivat voineet symboloida - mitä erilaista siinä syksyssä olisi ollut muihin syksyihin verrattuna. Näin ne unet vielä lyhyen aikajakson välein. Haluaako joku speguleerata?

p.s. en kiihottunut kummastakaan unesta
Nyt penikseni on fantastinen!
Geetzu

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja Geetzu »

Clay kirjoitti:Olen nähnyt kaksi unta, joissa on ollut raiskaus - näin kummatkin toissasyksynä enkä ollut kummassakaan itse raiskaajana. En kyllä keksi itse mitä ne unet olisivat voineet symboloida - mitä erilaista siinä syksyssä olisi ollut muihin syksyihin verrattuna. Näin ne unet vielä lyhyen aikajakson välein. Haluaako joku speguleerata?

p.s. en kiihottunut kummastakaan unesta
Mä muistelisin, että raiskaus-asiasta puhuttiin chatin puolella ennen noita unia? Vai sekotanko henkilöt nyt? Jos en, niin tokihan jotkut keskustellut ja pohditut asiat tulevat uniin ihan sen kummemmin niitä sinne repimättä.
Avatar
Clay
Kitisijä
Viestit: 2582
Liittynyt: 14.08.2005 23:46

Re: Unien ihmeellinen maailma

Viesti Kirjoittaja Clay »

Geetzu kirjoitti:Mä muistelisin, että raiskaus-asiasta puhuttiin chatin puolella ennen noita unia? Vai sekotanko henkilöt nyt? Jos en, niin tokihan jotkut keskustellut ja pohditut asiat tulevat uniin ihan sen kummemmin niitä sinne repimättä.
Mä en käyny vielä silloin Flirttipuistossa. Viime syksy on viime tätä syksyä edeltävä syksy ja toissasyksy edeltää viime syksyä [/suomenkielen oppitunti]. Sillä on ehkä merkitystä, että ne raiskaukset oli kummatkin vain osa pidempää unea eikä täten ollut unen teema.
Nyt penikseni on fantastinen!
Vastaa Viestiin