Katsoin sarjaa

Leffat, musiikki, taide, kirjallisuus ja sensellaiset
Avatar
aasi
Kitisijä
Viestit: 6613
Liittynyt: 01.07.2005 21:12
Paikkakunta: Uleåborg

Katsoin sarjaa

Viesti Kirjoittaja aasi »

Eihän täällä tämmöistä ketjua ollutkaan?

Sons of Anarchy on ollut nyt katsomisen alla, ja toistaiseksi vaikuttaa varsin hyvältä.
Tasan ei mene muumit kanootissa.
Avatar
Lolita
Kitisijä
Viestit: 8566
Liittynyt: 14.08.2005 18:46
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Lolita »

Tuossahan se Sons of Anarchy on odottanut muutaman viikon pöydänreunalla katselua. Isohaara suositteli, poltti ja postitti.
“Outside of a dog a book is a man’s best friend, inside of a dog it’s too dark to read” - Groucho Marx
SikaMika

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

Katselussa sarja Cidade dos homens, jonka perusteella on tehty samanniminen elokuva, joka puolestaan on jonkin sorttinen jatko-osa loistavalle Cidade de deus - Jumalan kaupunki elokuvalle. Rio de Janeiron slummielämästähän nuo kaikki jankuttavat.
Bhven

Viesti Kirjoittaja Bhven »

Paavo Pesusieni season 1. Toimii.
Avatar
huima
Kitisijä
Viestit: 4217
Liittynyt: 17.04.2007 11:39

Viesti Kirjoittaja huima »

SikaMika kirjoitti:Katselussa sarja Cidade dos homens, jonka perusteella on tehty samanniminen elokuva, joka puolestaan on jonkin sorttinen jatko-osa loistavalle Cidade de deus - Jumalan kaupunki elokuvalle. Rio de Janeiron slummielämästähän nuo kaikki jankuttavat.
Tuon voisit pistää jakoon.
SikaMika

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

huima kirjoitti:
SikaMika kirjoitti:Katselussa sarja Cidade dos homens, jonka perusteella on tehty samanniminen elokuva, joka puolestaan on jonkin sorttinen jatko-osa loistavalle Cidade de deus - Jumalan kaupunki elokuvalle. Rio de Janeiron slummielämästähän nuo kaikki jankuttavat.
Tuon voisit pistää jakoon.
Kuinka meinasit, torrentti vai haluatko käydä kopsaamassa?
bedlam

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Katson ensimmäistä kertaa Band of Brothers -sarjaa. Juujuu, on sitä kaikki kehunu jo vuosia, mutta eipä ole tullut vain kassottua. 6/10 menossa ja en nyt ihan sen kaiken superhehkutuksen arvoiseksi itse nostaisi, vaikka toki oikein hyvä sarja onkin ollut. Tässäkin sarjassa ärsyttää se jälkikorjailu yökohtauksissa, etualalla olevien sotilaiden silmiä on korostettu ja naamassa näkyy sellanen sumea sininen läiskä. Hyi.
NuoriD

Viesti Kirjoittaja NuoriD »

Sopranosiin heräsin ensimmäisellä kerralla vasta toka vikalla tuotantokaudella. Nyt kun tulee uusintana, niin olen katsonut (lähes) joka jakson. On se hyvä.
MGandhi

Viesti Kirjoittaja MGandhi »

bedlam kirjoitti:Katson ensimmäistä kertaa Band of Brothers -sarjaa. Juujuu, on sitä kaikki kehunu jo vuosia, mutta eipä ole tullut vain kassottua. 6/10 menossa ja en nyt ihan sen kaiken superhehkutuksen arvoiseksi itse nostaisi, vaikka toki oikein hyvä sarja onkin ollut. Tässäkin sarjassa ärsyttää se jälkikorjailu yökohtauksissa, etualalla olevien sotilaiden silmiä on korostettu ja naamassa näkyy sellanen sumea sininen läiskä. Hyi.
Herääkin kysymys, että saako elokuvista (tässä tapauksessa sarjasta) enemän irti, jos sitä katsoo suurennuslasin kanssa tai ylianalysoiden. Itseäni ei ole moiset räikeydet ärsyttäneet, saati että niitä olisin edes huomannut. Tieto lisää tuskaa?
bedlam

Viesti Kirjoittaja bedlam »

MGandhi kirjoitti:Herääkin kysymys, että saako elokuvista (tässä tapauksessa sarjasta) enemän irti, jos sitä katsoo suurennuslasin kanssa tai ylianalysoiden. Itseäni ei ole moiset räikeydet ärsyttäneet, saati että niitä olisin edes huomannut. Tieto lisää tuskaa?
No en ole kyllä todellakaan ylianalysoinut sarjaa, ei ole tapana. Katson kuitenkin telkkaria tavallisesti silmät auki ja tuollaisen sinisen kuvan päällä leijuvan läiskän huomatessani se ärsytti.

Eihän tuo nyt liity mitenkään itse sarjan hyvyyteen tai huonouteen, sehän on jälkituotannon mokia. Samanlaisia läiskiä näkyi myös esim. Sormusten Herroissa.
RP

Viesti Kirjoittaja RP »

BoB <3

Mää katon Myytinmurtajia, oon tallentanut nää uudet jaksot boksille. Ottaisin molemmat miehiksein, tykkään nörteist <3
bedlam

Viesti Kirjoittaja bedlam »

Tuli bluureinä hommattua tuo uus Galactica, joten pitäis kolmas kierros siitäkin alottaa joskus. Mitenkähän se The Plan-leffa, kantsisko se katsoa enste? Tuossa sarjan ekstroissa sitä vähän selitettiin sillä, että kun joka jakson alussa lukee, että "and they have a plan", niin pitää kai sille jotain katetta keksiä. Mua vähän kummastuttikin tuo alkuteksti koko sarjan ajan.
Chap

Viesti Kirjoittaja Chap »

Mitä torrents-palveluita kannattaisi käyttää, jos haluaa löytää tv-sarjoja? On tiettyjä sarjoja joita en ole löytänyt esim. tvtorrentista ja piratebaysta. Esim. reality hell:stä ei löydy koko ensimmäistä tuotantokautta kys. palveluista.
SikaMika

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

http://www.torrentz.com/search?q=reality+hell

Aika nihkeästi tuollakin on kyseistä sarjaa, mutta aika hyvin on löytynyt muita sarjoja.
Chap

Viesti Kirjoittaja Chap »

^Kiitos.

Jotain ei-Suomessa näytettyjä sarjoja mitkä ovat mielestäni olleet hyviä tai ok:
Choose your own adventure: Aussi toteuttaa lapsuutensa unelmia kolmekybäsenä.
The pickup artist: tositv-sarja, jossa The Game -kirjasta tuttu Mystery kouluttaa luusereista iskukoneita.
The Restaurant: tositv-sarja, jossa mestarikokki hakee aloittelevaa ravintolayrittäjää, jonka puljuun tulee osakkaaksi.

Pääsääntöisesti parhaat sarjat toki tulevat Suomeen.
Kai Nalo

Viesti Kirjoittaja Kai Nalo »

Bhven

Viesti Kirjoittaja Bhven »

Kai Nalo kirjoitti:^koettakaa tota: http://torrent-finder.com/
Fraud Warning
http://torrent-finder.com/

The page you are trying to open has been reported for distributing malicious software. Any software from this page may be harmful. Opera Software strongly discourages visiting this page.

lulz
Kai Nalo

Viesti Kirjoittaja Kai Nalo »

Operan omia varoituksia. Ei tule muilla selaimilla ja operassakin pääset eroon klikkaamalla: "Ignore this warning"
Bhven

Viesti Kirjoittaja Bhven »

Kai Nalo kirjoitti:Operan omia varoituksia. Ei tule muilla selaimilla ja operassakin pääset eroon klikkaamalla: "Ignore this warning"
Mjoo-o, joo joo. Naureskelin vaan tolle, että joltain torrentz warez saitilta vois saada jotain viruksilla kuorrutettuja ohjelmia. EI VOI PITÄÄ PAIKKAANSA!!!1++1!!11
SikaMika

Viesti Kirjoittaja SikaMika »

Chap kirjoitti:The pickup artist: tositv-sarja, jossa The Game -kirjasta tuttu Mystery kouluttaa luusereista iskukoneita.
*repslolz*

Vai on tuostakin tehty jo tosi-teeveetä? Tuttavani vetää Lontoossa samoja kursseja, pitää luentoja luusereille ja roikottaa niitä mukanaan baareissa opettaen pokaamaan naisia - isosta rahasta tottakai. Niistäkin puski jotain dokumenttia brittilässä, The Game ja Pickup artist tulivat mainituksi siinäkin.

Juutuupistahan noita näemmä löytyy enemmänkin. Beckster, minun nimeämänäni tosin Rob the Wanker, siellä kikkailee leipänsä eteen:

http://www.youtube.com/watch?v=hvgh73ZHtdg&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=S9IiYBgNAgY
RP

Viesti Kirjoittaja RP »

Aloitin eilen Murhasta tuli totta-sarjan ensimmäisen tuotantokauden katsomisen. Tykkään tämmösistä dekkarisarjoista, harmi ettei näitä enää oikein nykyaikana tehdä. Pelkkää pyssyä ja pamauksia vaan.
NuoriD

Viesti Kirjoittaja NuoriD »

"Eronnut nainen" alkoi eilen uusintoina. En katsonut ensimmäisellä kerralla, nyt aion ekan jakson perusteella katsoa.
bliss

Viesti Kirjoittaja bliss »

^Nyt jo uusintoina? Eikä se ollu edes hyvä juttu. :shock:

Vaola kirjoitti:^ Mä olin aikanaan ihan koukussa Harkittu Murha-sarjaan (Murder One)... Pitäisköhän koettaa metsästää se jostain ja tsekata, että vieläkö se on yhtä hyvä ku teininä.

Tarjoustalossa ainakin myynnissä. Ajattelin kans poistaa sen omaan hyllyyni :wink:
NuoriD

Viesti Kirjoittaja NuoriD »

bliss kirjoitti:^Nyt jo uusintoina? Eikä se ollu edes hyvä juttu. :shock:
Et tykännyt? Musta ekan jakso oli hyvä.
Dumis

Viesti Kirjoittaja Dumis »

bedlam kirjoitti:Tuli bluureinä hommattua tuo uus Galactica, joten pitäis kolmas kierros siitäkin alottaa joskus. Mitenkähän se The Plan-leffa, kantsisko se katsoa enste? Tuossa sarjan ekstroissa sitä vähän selitettiin sillä, että kun joka jakson alussa lukee, että "and they have a plan", niin pitää kai sille jotain katetta keksiä. Mua vähän kummastuttikin tuo alkuteksti koko sarjan ajan.
INCOMING SPOILERS!!

Tuo Plan-leffa oli kyllä aika pettymys. Siinä seliteltiin että mitä Cylonit puuhas kulisseissa, mutta koska juonipaljastukset menevät muistaakseni lähes loppuun saakka, niin en ainakaan eka-kertalaiselle suosittele sitä.
Jotenkin ei ollut tunnelmaa, ei tuntunut elokuvalta, enemmän dokumentilta jossa selitellään mitä tapahtui.
Vastaa Viestiin