Mut se ei sentään vihjaile jakamaan koloa. Kilahtakoot jos on kilahtaakseenAngryBird kirjoitti:Halutessaan tuostakin voi vetää kilarit.Boner kirjoitti:^ Vedin kuivan ja laitoin kukkatilaukseen "Onnea 30 vuotiaalle"

Mut se ei sentään vihjaile jakamaan koloa. Kilahtakoot jos on kilahtaakseenAngryBird kirjoitti:Halutessaan tuostakin voi vetää kilarit.Boner kirjoitti:^ Vedin kuivan ja laitoin kukkatilaukseen "Onnea 30 vuotiaalle"
...ja vettä lisätään ainoastaan silloin, jos riisi syttyy palamaan? Aika niukasti on sulla vettä.Dave kirjoitti: Mä en koskaan mittaile riisiä keittäessä, kun olen tällainen luonnon lahjakkuus. Ensin vettä ja sitten riisiä se verran, että keon yläreuna on vedenpinnan tasolla. Sitten keitellään niin kauan, että on valmista.
Vanha! Postasin tän jo eilen.Dave kirjoitti:Miksei meistä kirjoiteta mitään:http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/Perhe ... 74903.html
Ei välttis jos tosiaan kaataa sen riisin yhdeksi keoksi keskelle kattilaa. Kun sen sitten sheikkaa tasaiseksi veden lisäämisen jälkeen niin tulos on varmaan aika lailla fifty-sixty.Cavallo kirjoitti:...ja vettä lisätään ainoastaan silloin, jos riisi syttyy palamaan? Aika niukasti on sulla vettä.Dave kirjoitti: Mä en koskaan mittaile riisiä keittäessä, kun olen tällainen luonnon lahjakkuus. Ensin vettä ja sitten riisiä se verran, että keon yläreuna on vedenpinnan tasolla. Sitten keitellään niin kauan, että on valmista.
EVO. Kun siis kaadan sen riisin yhteen kohtaan keskelle kattilaa ja määrä on se, että keon yläreuna nousee vedenpinnan tasolle.Cavallo kirjoitti:...ja vettä lisätään ainoastaan silloin, jos riisi syttyy palamaan? Aika niukasti on sulla vettä.Dave kirjoitti: Mä en koskaan mittaile riisiä keittäessä, kun olen tällainen luonnon lahjakkuus. Ensin vettä ja sitten riisiä se verran, että keon yläreuna on vedenpinnan tasolla. Sitten keitellään niin kauan, että on valmista.
Kiva kun saatiin uusi ikuisuuskysymys tänne Kitinään.
Näin!Manaaja kirjoitti:Ei välttis jos tosiaan kaataa sen riisin yhdeksi keoksi keskelle kattilaa. Kun sen sitten sheikkaa tasaiseksi veden lisäämisen jälkeen niin tulos on varmaan aika lailla fifty-sixty.Cavallo kirjoitti:...ja vettä lisätään ainoastaan silloin, jos riisi syttyy palamaan? Aika niukasti on sulla vettä.Dave kirjoitti: Mä en koskaan mittaile riisiä keittäessä, kun olen tällainen luonnon lahjakkuus. Ensin vettä ja sitten riisiä se verran, että keon yläreuna on vedenpinnan tasolla. Sitten keitellään niin kauan, että on valmista.
.
Tsekkaan tästä omaa ketjuani ja onhan täällä onneksi halitus ja vielä Exsulta!exsu kirjoitti:Stadinarska kirjoitti: Kuka halaa ensin minua! (Olen minä hellyydenkipeä, ihan varmasti! Myönnän!!)Tää on tällänen vähän nöyrä mutta en löytänyt mitään halaushymiötä.
Hieno perjantai! Ajotunti, pari tuntia töitä ja graduseminaariin. Mieskin tulee kotiin, mikä on hyvä se.
http://rom.naurunappula.com/nn/1/532/89 ... 681307.jpgDave kirjoitti:Mitä Jeesus tekisi?pierupylly kirjoitti:Kusettaa.
Kieltämättä toi eukko on aika porno. Siitä innostuneena eksyin tänne.küllküll kirjoitti:
Nyt yritetään oikein asiantuntijavoimin nujertaa mun mielipidettä.Dave kirjoitti:Näin!Manaaja kirjoitti:Ei välttis jos tosiaan kaataa sen riisin yhdeksi keoksi keskelle kattilaa. Kun sen sitten sheikkaa tasaiseksi veden lisäämisen jälkeen niin tulos on varmaan aika lailla fifty-sixty.Cavallo kirjoitti: ...ja vettä lisätään ainoastaan silloin, jos riisi syttyy palamaan? Aika niukasti on sulla vettä.
.
Kyllä tämä asia voidaan ratkaista vain KSE-äänestyksellä.Cavallo kirjoitti:Nyt yritetään oikein asiantuntijavoimin nujertaa mun mielipidettä.Dave kirjoitti:Näin!Manaaja kirjoitti: Ei välttis jos tosiaan kaataa sen riisin yhdeksi keoksi keskelle kattilaa. Kun sen sitten sheikkaa tasaiseksi veden lisäämisen jälkeen niin tulos on varmaan aika lailla fifty-sixty.
.![]()
Tässä kohtaa kai pitäisi kaivaa netistä käppyröitä ja muita tutkimustuloksia, joissa huomioidaan eri riisilajien kypsymisaika ja kasaantumiskulma, ja näiden avulla puolustaa omaa mutu-näkökantaani.
Ei jaksa.
Jotkut muuten väittävät että teetä tehdessä ei saa kiehuttaa vettä, sillä se vaikuttaa teen makuun.
Kerro tuo japanilaisille.exPertti kirjoitti: Riisin syönninhän saisi lopettaa muutenkin terveyttä haittaavana.
Mä ajoin kans korttini hieman yli 10 vuotta sitten, nyt otin pari lisäajotuntia kun ajaminen jäi turhan jännäämisen takia jo vuosia takaperin. Nyt takana kaksi opetustuntia, ja viikonloppuna pitäis lähteä taas rattiin ihan omin päin!Stadinarska kirjoitti: Tuossa kuvasta oppia autokouluun sinulle Exsuseni! Mikä vaihe sinulla on menossa siellä? Miksi olet autokoulussa vai onko tämä vain lisäajotunti?
Hei!Stadinarska kirjoitti:Hei!
Noniin, hei sitten taas!
T. Sa
Vesimäärän ja kartiossa olevan riisin suhde riippuu kattilan halkaisijasta, joten toi Daven metodi toimii vain tietyllä kattilan halkaisijalla.Kottarainen kirjoitti:Minustakin Dave käyttää liian vähän vettä.
Olen tosin unohtanut miten kartion tilavuus lasketaan.
Daah!Vagabondo kirjoitti:Vesimäärän ja kartiossa olevan riisin suhde riippuu kattilan halkaisijasta, joten toi Daven metodi toimii vain tietyllä kattilan halkaisijalla.Kottarainen kirjoitti:Minustakin Dave käyttää liian vähän vettä.
Olen tosin unohtanut miten kartion tilavuus lasketaan.
.