Vesper kirjoitti:Tuuppasin salaattien sekaan sinihomejuustoa, saksanpähkinöitä ja paistettuja herkkusieniä.
Kuulostaa todella herkulliselta! Olen ihan koukussa paistettuihin herkkusieniin, en tahtoisi edes syödä mitään muuta. Anyways, asiaan: ihan sama mitä tänään päivällä tulee syötyä, mutta illalla syödään rillimaggaraa mökillä
Sonni, porsas sekä apina.
-
Rauno Räsänen:
Olen perehtynyt melkein kaikkiin asioihin ja ymmärrän niitä, jos vain haluan. Ainoastaan omat tekoni, tunteeni ja naisen logiikka ovat jääneet minulle mysteereiksi.
On muuten yllättävän hyvä fondue.
Paksua jauhelihakastiketta, pakastevihanneksia, esim. thai sekoitus maustetaan valmiilla lihaperunasoselaatikolla. Söin tänään ja oli hyvää.
Parsakaalia, paprikaa ja naudanlihaa voissa paistettuna. Alkaa olla vähän yksipuolisia nää mun ruoat, mutta parsakauden sijaan mulla on menossa vahva parsakaalikausi. Ja koska parsakaali ei nyt ihan epäterveellisin himotusruoka ole, niin oon antanut mennä, täysiä. Kokeilin väliin kukkakaalia, mutta ei se iskenyt.
Jääkaapissa on hyytymässä sitruuna-mansikka-juustokakku illaksi.
No sushia. Ystin tekemää (ei ollut ekaa kertaa asialla) joten mulla ei oo vertailukohtaa millasta sen pitäis olla. Mut noi mitä söin, oli hyviä
Ja jälkkäriks taivaallista suklaakakkua!
Iltapalaksi savulohi voikkari tai pari. Kyytipoikana pakkasesta otetuista karpaloista duunattu mehu tai mikä lie ohut nektari.
Sonni, porsas sekä apina.
-
Rauno Räsänen:
Olen perehtynyt melkein kaikkiin asioihin ja ymmärrän niitä, jos vain haluan. Ainoastaan omat tekoni, tunteeni ja naisen logiikka ovat jääneet minulle mysteereiksi.
Viikonvanhaa valkosipuli-habanero broilerinkoipea, tomaattia ja avomaankurkkua, tammikuista savustettua hirvisalamia(nautitaan yksin ja pimeässä) Gouda-juustoa ja saaristolaisleipää..