Vagabondo kirjoitti: 28.02.2020 10:44
Mä olen nyt muutaman kerran käynyt Tapiolan Bistro o matissa lounaalla. Vaikka päivällistä ei ole tullut vielä testattua, niin nyt voi jo todentaa kyseessä olevan oikein laadukas ravintola.
Lisäpisteitä vielä siitä, että vaikka se sijaitsee tympeässä ostoskeskusmiljöössä, niin kunhan ravintolaan pääsee sisään, on siellä ihan ikkunat ulos ja voi kuvitella olevansa ihmisarvoisessa ympäristössä.
Söin taas lounasta tässä päivänä muutamana Bistro o matissa. Oli huono.
"Urpiaisen pesintä on epäsäännöllistä ja lento keikkuvaa. Yleisimmät äänet ovat kimeä kutsuhuuto 'djihh!' ja rahiseva 'tssrrt-tssrrt'."
urpiainen kirjoitti: 12.10.2020 9:58
kuljetusruoan standardi ympäri maailman on b-luokan pizza
Tästä piti vielä jatkamani, että vaikka en kovin usein noutopizzaa syö, niin just tällä hetkellä Espoon tarjonta tällä saralla on ensimmäistä kertaa ehkä ikinä ihan tyydyttävä, kun Helsingissä joku viitisen vuotta sitten läpi lyönyt laatupizzerioiden trendi on rantautunut lähiömattoonkin. Tapiolan Guido's ja Urheilupuiston Putte's ovat minusta aika hyviä, ja vielä keskenään sen verran tyyliltään eriliaisia, että vaihteluakin saa. Niin se Espoo edistyy! Ja kun sitä Länsiväylää ajaa pizzan perässä, ei matka Lauttasaaren Lucaankaan ole kovin pitkä.
"Urpiaisen pesintä on epäsäännöllistä ja lento keikkuvaa. Yleisimmät äänet ovat kimeä kutsuhuuto 'djihh!' ja rahiseva 'tssrrt-tssrrt'."
urpiainen kirjoitti: 15.10.2020 9:46
Tapiolan Guido's ja Urheilupuiston Putte's ovat minusta aika hyviä, ja vielä keskenään sen verran tyyliltään eriliaisia, että vaihteluakin saa.
urpiainen kirjoitti: 15.10.2020 9:46Ja kun sitä Länsiväylää ajaa pizzan perässä, ei matka Lauttasaaren Lucaankaan ole kovin pitkä.
Lauttasaaresta puheenollen; Oletko käynyt Trattoria Limonessa? Mä olen muutaman kerran pyörähtänyt ja se on mielestäni aika aitoa italialaista trattoriameininkiä. Silleen hyvää ja rehtiä italialaista ruokaa ja pizzaa ilman fine dining hienostelua. Palvelun saa halutessaan italiaksi mistä lisäpisteitä fiilikseen. Erikseen pitää mainita erinomainen talon prosecco, jota valitettavasti ei Alkon kautta saa. Piti tarkistaa, sillä olisin muutaman pullon hankkinut kaappiin, jos olisi saanut.
Yet ah! why should they know their fate? Since sorrow never comes too late, And happiness too swiftly flies. Thought would destroy their paradise.
No more; where ignorance is bliss, 'Tis folly to be wise.
Mua vähän harmittaa, että Ison Omenan valikoimasta katosi Pizzarium koronan myötä. Suomessa ei juuri ole paikkoja jotka myy tyypillisiä Italialaisia pizzapaloja ja Pizzarium oli tyylissään vielä varsin laadukas.
Positiivista taas Tortilla Housen ilmestyminen. Eihän se silleen fiini ole kuin Eatos oli aikoinaan, mutta ei tarvi jatkossakaan astua Taco Belliin, kun tuolta saa raikkaan tuoreita burritoja.
Yet ah! why should they know their fate? Since sorrow never comes too late, And happiness too swiftly flies. Thought would destroy their paradise.
No more; where ignorance is bliss, 'Tis folly to be wise.
Vagabondo kirjoitti: 15.10.2020 10:24
Mua vähän harmittaa, että Ison Omenan valikoimasta katosi Pizzarium koronan myötä. Suomessa ei juuri ole paikkoja jotka myy tyypillisiä Italialaisia pizzapaloja ja Pizzarium oli tyylissään vielä varsin laadukas.
Mua kans harmittaa Oulun Pizzariumin visiitin jäänti kovin lyhytaikaiseksi, ehdin juuri oppia sen olemassaolon kun pisti jo lapun luukulle parisen vuotta sitten.
Kävin tuolla kerran brunssilla Cafe Robellan aikaan, mutta koska nurkassa oli vaunu, johon saattoi palauttaa asiat, en mennyt uudelleen. Muuten oli jeesch.
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija
James Potkukelkka kirjoitti: 19.02.2021 14:47
Kävin tuolla kerran brunssilla Cafe Robellan aikaan, mutta koska nurkassa oli vaunu, johon saattoi palauttaa asiat, en mennyt uudelleen.
Onko tuolle palautusvaunujen pelolle tieteellistä nimeä?
James Potkukelkka kirjoitti: 19.02.2021 14:47
Kävin tuolla kerran brunssilla Cafe Robellan aikaan, mutta koska nurkassa oli vaunu, johon saattoi palauttaa asiat, en mennyt uudelleen.
Onko tuolle palautusvaunujen pelolle tieteellistä nimeä?
Ymmärrän, että kaikki eivät ymmärrä. Esim. vaimoni ei. Itse en vain halua suosia tuollaista ravintolakulttuuria. Mäkkärit, heset ja työmaaravintolat sitten erikseen.
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija
James Potkukelkka kirjoitti: 19.02.2021 14:47
Kävin tuolla kerran brunssilla Cafe Robellan aikaan, mutta koska nurkassa oli vaunu, johon saattoi palauttaa asiat, en mennyt uudelleen.
Onko tuolle palautusvaunujen pelolle tieteellistä nimeä?
Ymmärrän, että kaikki eivät ymmärrä. Esim. vaimoni ei. Itse en vain halua suosia tuollaista ravintolakulttuuria. Mäkkärit, heset ja työmaaravintolat sitten erikseen.
Entä jos se oli siinä nurkassa siksi, että henkilökunnan on nopeampi korjata niitä?
Onko tuolle palautusvaunujen pelolle tieteellistä nimeä?
Ymmärrän, että kaikki eivät ymmärrä. Esim. vaimoni ei. Itse en vain halua suosia tuollaista ravintolakulttuuria. Mäkkärit, heset ja työmaaravintolat sitten erikseen.
Entä jos se oli siinä nurkassa siksi, että henkilökunnan on nopeampi korjata niitä?
Jos se olisi selkeästi henkilökuntaa varten, silloin ehkä ei olisi ongelma. Mutta asiakkaat kyllä yleensä tulkitsevat sen niin, että heidän oletetaan vievän astiat siihen.
Mutta markkinataloushan on hieno systeemi siinä, että markkinat päättävät. Tod. näk. palautuskärryllisille ja kärryttömille ravintoloille on kysyntää ja asiakkaat päättävät, minne haluavat mennä.
Viimeksi muokannut James Potkukelkka, 19.02.2021 15:01. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija
James Potkukelkka kirjoitti: 19.02.2021 14:54
Ymmärrän, että kaikki eivät ymmärrä. Esim. vaimoni ei. Itse en vain halua suosia tuollaista ravintolakulttuuria. Mäkkärit, heset ja työmaaravintolat sitten erikseen.
Luultavasti Lilla Villa toimittaa Woltilla. Vaimo voi sitten siivota astiat.
James Potkukelkka kirjoitti: 19.02.2021 14:54
Ymmärrän, että kaikki eivät ymmärrä. Esim. vaimoni ei. Itse en vain halua suosia tuollaista ravintolakulttuuria. Mäkkärit, heset ja työmaaravintolat sitten erikseen.
Luultavasti Lilla Villa toimittaa Woltilla. Vaimo voi sitten siivota astiat.
Luulen, että tuossa uudessa konseptissa ei ole kärryjä?
Kertojalla on vähitellen kertyneitä muistikuvia ja muita "todisteita" siitä, että hän on aiemmin ollut merkittävä ajattelija
Helmipoika aikoo ensi viikolla syödä lankkupihvin
Helmi suorittaa ruoan mahaantoimituksen ravintola Amigossa
Helmiarska on muonituksen jälkeen kylläinen ja jos ikinä mahdollista, vieläkin mukavampi kuin ennen ravintolaan menoa
Helmimies ei vielä ole päättänyt mitä juomaa ottaa kera pihvin.
Helmi saattaa juoda kraanavettä
Kahvilan aikaan tuolla tuli muutaman kerran käytyä. Vähän sivussa mun normaaleilta liikkumisalueilta, joten pitää lähteä varta vasten, mutta uusikin ravintola pitää varmasti jossain vaiheessa käydä testaamassa.
Yet ah! why should they know their fate? Since sorrow never comes too late, And happiness too swiftly flies. Thought would destroy their paradise.
No more; where ignorance is bliss, 'Tis folly to be wise.
Illlallisella en ole ehtinyt B.O.M:issa käydä, mutta lounaat ovat olleet mahtavia.
Hieman yllättäen Lucy In The Sky oli sijalla 58. Ilmeisesti ovat onnistuneet saaman homman toimimaan. Pitää käydä uudestaan heti kun pystyy. Miljöö on huima ja jos kesällä saisi terassilla hyvää ruokaa, niin uuh!
Helsinki nappasi 33/50 listan rafloista. Vetoan kaikkiin Espoolaisiin: Suosikaa oman pitäjän hyviä kuppiloita, niin ehkä saamme tänne lisää huippukeittäjiä.
Kuten mä tänne jo avauduinkin, parin erinomaisen suorituksen jälkeen Tapiolan Bistro O Mat valmisti minulle taannoin heikon lounaan. Olen vieläkin kiukkuinen. Mutta ehkä annan uuden mahdollisuuden kun taas alan lounaalla enemmän käymään.
Mutta enemmän siinä on ehkä ongelmana se, että kuten ilmeisesti muutkin täällä, niin vaikka lounaat menee, en oikein keksi syytä, miksi menisin sen ravintolan tyyliä edustavalle illalliselle espoolaisostariin, kun Helsinkikin on lähellä. Tältä kannalta ilahduin, kun Hesarissa oli taannoin juttua siitä, että Rantaraitin ravintolat nostavat kunnianhimoaan ja laatuaan. Siinä olisi toimiva espoolaiskonsepti. Ei siis kilpailijana ravintolaillallisille Helsingissä, vaan enemmän sellainen reipas ulkoilu ja hyvä ateria siihen yhteyteen. Erityisesti odotan Haukilahden Paviljongin uutta tulemista kesällä, Haukilahden Helmikö siitä nyt on tulossa vai mikä.
"Urpiaisen pesintä on epäsäännöllistä ja lento keikkuvaa. Yleisimmät äänet ovat kimeä kutsuhuuto 'djihh!' ja rahiseva 'tssrrt-tssrrt'."
urpiainen kirjoitti: 20.05.2021 17:19
Mutta enemmän siinä on ehkä ongelmana se, että kuten ilmeisesti muutkin täällä, niin vaikka lounaat menee, en oikein keksi syytä, miksi menisin sen ravintolan tyyliä edustavalle illalliselle espoolaisostariin, kun Helsinkikin on lähellä.
Mä keksin Ei tarvi mennä Helsinkiin! Se on voitto jo itsessään.
Mä itseasissa kävin joskus ennen koronaa siellä syömässä illalla. Muuten hyvä setti mereneläviä, mutta simpukkaannoksessa häiritsi simpukoiden päälle kasoina pudoteltu liian voimakas aioli. Se toimi kyllä erillisestä kupista annoksen sivulla tulleiden raskalaisten dippinä, mutta peitti simpukoiden maun.
Lounaisiin olen ollut tyytyväinen. Kieltolain aikaan kävin kertaalleen hakemassa lohikeittoa kotiin ja sekin oli hintalaadulta toimiva setti. Mä luulen Urpiaisen huonon kokemuksen olleen yksittäistapaus. Aina ei voi onnistua tai jotain.
Yet ah! why should they know their fate? Since sorrow never comes too late, And happiness too swiftly flies. Thought would destroy their paradise.
No more; where ignorance is bliss, 'Tis folly to be wise.